• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPRS در ir-tci ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
ا امروز من توی دانشگاه موبایلم no network شد وقت سرچ کرد فقط ایران تالیا اومد ...یه مدت گذشت انتن برگشت اما فقط emergency call :hmm:بعد هم با کمال تعجب دیدم علامت G اومده کنار انتن....اولش گفتم گوشیم دیونه شده اما وقتی همین G رو توی گوشیای دیگه دوستام که سیم دولتی هم دارن دیدم :wacko: شدم irtci فکر کنم بزودی خدمات gprs رو ارائه کنه :p فکر کنم داشتن تست میزدن
تا 10 دقیقه ای روی 3 تا از گوشیای دوستام علامت G بودش بعدش هم که از شهر خارج شدیم (یاسووووووووووج) :blink::wacko:رفت .......:cool:
کسی اطلاعی داره که....داستان از چه قرار هستش؟

ocarina3

Guest
لایک‌ها
0
فک نکنم به این زودیا راه بیفته... همونطور که خودشون گفتن... بعد این همه جا میرن یاسوج تست میکنن؟
البته در حال حاظر سیستم نشوندادن BTS شون راه افتاده

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایول من اصلا فکر نمیکردم به قولشون عمل کنن
خبر خیلی خوبی دادی عزیز...
مثل اینکه به زودی راه بیوفته.....

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اون آنتن رو داشتن تست میکردن!

همه آنتن های شهر ها که درست و حسابی نیست که بخوان GPRS بدن!

تا 2 سال دیگه هم زور بزنن نمیتونن بدن! ، هنوز کیفیت صدا درست نیست بعد چجوری میخوان روش دیتا انتقال بدن!؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
اون آنتن رو داشتن تست میکردن!

همه آنتن های شهر ها که درست و حسابی نیست که بخوان GPRS بدن!

تا 2 سال دیگه هم زور بزنن نمیتونن بدن! ، هنوز کیفیت صدا درست نیست بعد چجوری میخوان روش دیتا انتقال بدن!؟

به نظر من اون علامت G که شما دیدین به معنای 3G هستش که یه مدل از نسل جدید شبکه های موبایله . GPRS رو این طوری تست نمیکنن

3G شبکه ای هستش مثل GSM که الان ما داریم ازش استفاده میکنیم

مدلهای دیگه ای هم هستن مثل UMTS , GSM 900 / 1800 /1900

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
doofywave%5B1%5D.gif

علیرضا خان، مخابرات و ایرانسل از ارائه ی خدمات 3G "منع" شدن. ایشون چجوری می تونن با سیم مخابرات به یه شبکه ی 3G وصل شده باشن!؟
علامت شبکه های 3G ، همون 3G ـه!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نظر من اون علامت G که شما دیدین به معنای 3G هستش که یه مدل از نسل جدید شبکه های موبایله . GPRS رو این طوری تست نمیکنن

3G شبکه ای هستش مثل GSM که الان ما داریم ازش استفاده میکنیم

مدلهای دیگه ای هم هستن مثل UMTS , GSM 900 / 1800 /1900

فرهاد خان درست میگن
http://irancell.ir/
ضمن اینکه حالا حالا ها باید تو کف 3g بمونیم :happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
doofywave%5B1%5D.gif

علیرضا خان، مخابرات و ایرانسل از ارائه ی خدمات 3G "منع" شدن. ایشون چجوری می تونن با سیم مخابرات به یه شبکه ی 3G وصل شده باشن!؟

فرهاد اگه یه وقت یه اتم تر تمیز به پستت خورد خبرم کن :):cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
باز که داری میری سر خونه اول....:D حداقل یه مدل از این جدیدهاش بخر....

همینش هم نیست....ضمن اینکه p990 پولم رو نابود کرد 2ماه 300 تومان :happy: با این وضع رجیستر اصلا پاکت پی سی خوب نیست و اگه گیر بیاد هم خیلی گرون میشه ..میدونی دیگه چنج شدنم تو کارشون نیست :(

T.N.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ا امروز من توی دانشگاه موبایلم no network شد وقت سرچ کرد فقط ایران تالیا اومد ...یه مدت گذشت انتن برگشت اما فقط emergency call :hmm:بعد هم با کمال تعجب دیدم علامت G اومده کنار انتن....اولش گفتم گوشیم دیونه شده اما وقتی همین G رو توی گوشیای دیگه دوستام که سیم دولتی هم دارن دیدم :wacko: شدم irtci فکر کنم بزودی خدمات gprs رو ارائه کنه :p فکر کنم داشتن تست میزدن
تا 10 دقیقه ای روی 3 تا از گوشیای دوستام علامت G بودش بعدش هم که از شهر خارج شدیم (یاسووووووووووج) :blink::wacko:رفت .......:cool:

فکر کنم اشتباه میکنید . چون معمولا جاهایی که یک اپراتور انتن نمیده موبایل دنبال یک اپراتور دیگه میگرده و اونجا ایرانسل رو پیدا کرده و چون سیم کارت شما مال irtci هست شما فقط اجازه ی تماس emergency call را داشتید.
مثلا تو زیر زمین خونه ی ما irtci انتن نمیده و همین اتفاق می افته.

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

تائید میشه ! حالا مگه این دیتای خونگی ( دیتای مخابرات ) و انتن دهی موبایل ها خیلی وضعش خوبه که حالا میخواد GPRS هم بدن !

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

متاسفانه ارائه gprs براي تمام مشتركين در سيمكارت هاي دولتي به اين زودي ها غير ممكنه چون بايد همه تجهيزات در هم شهرها عوض بشه ارائه اين سرويس هم يه تبليغ الكي از مخابراته.اينا فقط تو خالي كردن جيبهاي مردم استادن بخصوص ماها كه 900-800 تومن برا اين آشغالا پول داديم اون اوايل​

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم اشتباه میکنید . چون معمولا جاهایی که یک اپراتور انتن نمیده موبایل دنبال یک اپراتور دیگه میگرده و اونجا ایرانسل رو پیدا کرده و چون سیم کارت شما مال irtci هست شما فقط اجازه ی تماس emergency call را داشتید.
مثلا تو زیر زمین خونه ی ما irtci انتن نمیده و همین اتفاق می افته.

کاملا درست میگی.
اگه به it-tci وصل میشد شما میتونستی تماس بگیری.
تست کردن gprs نیازی به قطعی شبکه نداره.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
doofywave%5B1%5D.gif

راستی این جریان نوشتن محل! ( یا بهتر بگم اینکه نام محلی که توش هستی) رو زیر IRTCI مینویسه چیه؟ باید GPRS رو فعال کنیم تا بنویسه!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
doofywave%5B1%5D.gif

ولی فک نکنم منع کلی باشه

چون گفتن اپراتور 3 باید حتما 3G باشه!
راستی این جریان نوشتن محل! ( یا بهتر بگم اینکه نام محلی که توش هستی) رو زیر IRTCI مینویسه چیه؟ باید GPRS رو فعال کنیم تا بنویسه!

باید Cell Info Display رو ON کنی و از اونجایی که IR-TCI بی محل هست شما چیزی نمیبینی!:lol:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
باید Cell Info Display رو ON کنی و از اونجایی که IR-TCI بی محل هست شما چیزی نمیبینی!:lol:

اینو که میدونم. مساله اینه که الان تقریبا 2ماهه تو مشهد محل رو هم مینویسه! ( زیر همین IR-TCI ) حالا کاری نداریم که گاهی تو مناطق کور آدرس اونور شهر رو میزنه!:p میخوام ببینم اصلا این جریانش چی هست؟!! اصلا مثل اینکه شهر های دیگه هنوز راه نیوفتاده هان؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اینو که میدونم. مساله اینه که الان تقریبا 2ماهه تو مشهد محل رو هم مینویسه! ( زیر همین IR-TCI ) حالا کاری نداریم که گاهی تو مناطق کور آدرس اونور شهر رو میزنه!:p میخوام ببینم اصلا این جریانش چی هست؟!! اصلا مثل اینکه شهر های دیگه هنوز راه نیوفتاده هان؟
تهران که همچین چیزی ندیدم!

ولی ایرانسل برای اکثر نقاط اسم آنتن رو مینویسه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد اگه یه وقت یه اتم تر تمیز به پستت خورد خبرم کن :):cool:
چرا.. جوانان چرا...
4fvgdaq_th.gif

راست می گه مازیار خوب، به جای اینکه اتم بگیری دست دو، یه خورده صبر کن، tci روهم سه طلاقه کن؛ بعد یه چیز درست حسابی بگیر!! تو مایه های آلتیمیتا
trenchcoat.gif

اون به gprs ربطی نداره ها.. اکثر آنتن های gsm انگار این قابلیت cell broadcast info رو دارن، ارتباطات سیارم محض کم نیاوردن گرفته فعالش کرده... خودتم که دیدی چه بامزه 'ست اسم آنتن هایی که نشون می ده :happy:

استفاده هاش مختلفه البته: نشون دادن اخبار و وضعیت آب و هوا، وضعیت راه ها، شماره ی دکترای محلی، شماره ی تاکسی های محلی، پیش شماره ی منطقه ای که توش هستید و همین area info چند تا نمونه شن.
در اصل این ها یه سری SMS ـه که آنتن ها می فرستن به دستگاه هایی که روشون این قابلیت فعال شده؛ بهشون می گن broadcast channels ، روی موبایل های معمولی فقط یه گزینه هست برای فعال کردن همه ی channel ها باهم؛ روی ppc ها می تونید کانال های دلخواهتون رو فعال کنید، مثلاً area info که ایرانسل فعال کرده شماره ی کانالش 50 ــه. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=267108

بدی 'ش(از دید این دوستمون soroush1370 !!) اینه که اپراتور نمی تونه برای این اطلاعات هزینه ی اضافی بگیره. نتیجتاً خیلی گسترش پیدا نکرده.

ولی فک نکنم منع کلی باشه

آره دیگه.. توی بخش اخبار نوشته بودن دوستان.. ظاهراً گفتن که برای حمایت از اپراتور سوم به tci و ircell اجازه نمی دن 3G بشن.. هر چند می دونید که تفاوت اصلی نسل 3 با نسل 2 پهنای باند قابل ارائه ست.. اونوقت باید از خودمون بپرسیم وقتی که این دیوانه ها به کاربرای خونگی اجازه ی اینترنت سریع تر از 128kbps نمی دن، چرا باید روی خطوط موبایل اجازه ی انجام این کارو بدن؟!

EDGE ی که ایرانسل اکثر جاها فعال کرده، 236Kbps مکس سرعتشه، یعنی دوبرابر لیمیت "قانونی"
(ایناهم که به زور اگه 4KB سرعت بدن، نصف شبا..!)

خلاصه که این خونه از بنیان خرابه ..
2mpe5id.gif

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی فک نکنم منع کلی باشه

:lol:

تو ایران خیلی چیزا میگن.
من میدونم آخر این اپراتور سوم چه گند کارییه!!
اول اینکه هیچ اپراتوری نمیاد از همون اول 3g رو راه بندازه.اکثر اپراتور ها شبکه رو آپگرید میکنن.
دوم اینکه video call که مهمترین خصوصیت 3g هست از اینترنت فعال میشه و توی ایران میخوان 3g رو لیمیت کنن تا 128kb/s (از384kb/s) و به همین دلیل سرعت اینترنتش کم میشه و video call دیگه وجود نداره.
سوم اینکه راه اندازیش دنگ و فنگ داره license و این جور چیزهای زیادی میخواد که خیلی گرفتنشون سخته.
چهارم خیلی گرونه
پنجم گوشی های 3g گرونن
ششم به دلیل تفاوت فرکانس امواج با gsm از انرژی زیادی برخورداره و آنتن های خیلی قوی داره که به سلامتی آسیب میرسونه.در حقیقت این 3g که دانشمندا نگرانشن نه gsm.

بازم بگم؟؟

منبع:www.wikipedia.com
سرچ کنید 3G

درضمن فکر کنم اگه videocall راه بیفته مسولین به فکر فیلتر کردنش بیفتن!!!!!

بالا