• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPRS GSM EDGE UMTS IrDA HSCSD MMS WAP Synchronization SyncML Wi-Fi BLUETOO

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
اگه ميشه يه نفر (يا چند نفر ) در مورد اين اصطلاحات و اصطلاحات ديگه اي كه ممكنه در انتخاب نوع گوشي موثر باشد توضيحاتي بدهد
GPRS
GSM
EDGE
UMTS
IrDA
HSCSD
MMS
WAP
Synchronization
SyncML
Wi-Fi
BLUETOOTH
PDA
اسمارت فون
پی سی فون
SYMBIAN
PALM

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب من شروع مي كنم تا بقيه دوستان هم جواب بدن. از آسوناش شروع مي كنم چون بقيه اش سوالاي خودمم هست.
IrDA
اينفرارد هست كه ارتباط بين دو گوشي داراي اينفرارد و يا گوشي و كامپيوتر مجهز به ديوايس اينفرارد (اين ديوايس رو بايد بخري براي كامپيوتر) از طريق امواج مادون قرمز برقرار مي كند كه از طريق اون مي توان اطلاعات رد و بدل كرد. مثلا فايلي از توي گوشي ريخت روي كامپيوتر و يا برعكس.
اسمارت فون هم به گوشيهايي مي گويند كه داراي سيستم عامل بوده و در نتيجه قابليت ريختن برنامه دارند. البته خيلي دلم مي خواد كه دوستان اين مورد را بيشتر باز كنند چون گوشيهاي داراي قابليت جاوا هم به نوعي قابليت ريختن برنامه را دارند و من هنوز يه كم در اين مورد گيجم!

MMS ارسال پيام صوتي- تصويري از طريق موبايل هست اگر اشتباه نكنم. (مثل SMS كه ارسال پيام كوتاه متني هست اين ارسال پيام صوتي- تصويري هست) لطفا دوستان باز هم توضيح بيشتر بدهند

من ديگه بلد نيستم!
منتظر پاسخ بقيه دوستان هم هستيم. لطفا دوستان كه جواب مي دهند امكان استفاده از قابليتها مثل Wap و MMS را در ايران هم توضيح دهند. چون ممكنه كه يك گوشي يكسري قابليتها رو داشته باشه ولي بدليل اينكه شبكه امكان ارائه اون سرويس رو نداره يا خيلي گرون در مياد بدون استفاده بمونه.

اين تاپيك اگر مورد توجه قرار بگيره, تاپيك خيلي خوبي ميشه.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من در مورد بعضي از اين كلمات اگر بگردي در بعضي از تاپيكها اطلاعات مناسبي پيدا ميكني
مثلا اخيرا در يك تاپيك در مورد GPS صحبت شد.

من چون الان كيبردم مناسب نيست نميتونم مفصل برات از هركدوم بگم. خيلي خلاصه بعضياشو توضيح ميدم.
ما بقيش و توضيح مفصلتر يه فرصت مناسب.

سعي ميكنم كلاسه بندي شده بگم......

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ساده بگم:

موبايلها يا سيستم عامل دارن يا ندارن!
اونايي كه سيستم عامل ندارن مثل سامسونگها و ال جي هاي معمول در بازار.
اونايي كه سيستم عامل دارن مثل 3650 و 3660 و 6600 نوكيا و پي 800 و پي 900 سوني اريكسون.

براي سيستم عامل موبايل سه سيستم عامل معروف و معمول وجود داره (البته بيش از سه تا ولي خب اينا معروفاش هستن): Symbian, PalmOS, Windows Mobile

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
پس با اين توضيح سيمبين و پالم تكليفش معلوم شد.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
حالا موبايلهايي كه سيستم عامل دارن معمولا به دو گروه تقسيم ميشن: يا اسمارت فون هستن يا پاكت پي سي فون
البته اطلاق كلمه پاكت پي سي فون به گوشيهايي ميشه كه سيستم عاملشون ويندوز باشه و الا به اون يكيها معمولا هندهلد ميگن Handheld

اسمارت فونها حالت عمومي موبايلهاي سيستم عامل دار هستن.
مثلا سري 3650 و 3660 نوكيا اسمارت فون هستن. يا سريهاي imate و qtek هم اسمارت فون دارن. يا سري treo از گوشيهاي پالم.
طي پستهاي بعدي چند تا عكس از اين اسمارت فونها ميدارم.

معمولا در اين گوشيها صفحه كليد وجود داره.
در پستهاي بعدي چند تا عكس از سري اسمارت فونها ميگذارم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
اين اسمارت فون Treo 650 از سري Palm است

details_treo650.jpg

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
الان ساعت 1:30 بامداده و من ديگه خسته ام. اگر دوستان در مورد بقيه كلمات توضيح دادن كه بهتر و اگر نه ما مجددا خدمت ميرسيم.
موفق باشين

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
GSM (Global System for Mobile communication

يك فناوري بي‌‏سيم است كه امكان ارايه خدمات صوتي ديجيتال را با كيفيت بالا فراهم مي‌‏كند [در قسمتهاي وسيعي از اروپا و بسياري از كشورهاي ديگر دنيا رايج است. GSM اطلاعات را ديجيتال كرده و آنها را فشرده ميسازد.]

GSM از چند سكو ساخته شده است, اين سكوها عبارتند از GPRS , EDGE و نسل سوم خدمات 3GSM.
ارايه دهندگان خدمات به كمك اين سه سكو مي‌‏توانند بسياري از فن‌‏آوري‌‏هاي جديد خدمات صوتي و داده‌‏ها را در اختيار مشتريان قرار دهند. GPRS امكان خدماتي نظير مرور اينترنت به صورت رنگي, ايميل, ارتباطات تصويري, پيام‌‏هاي چندرسانه‌‏اي و خدمات مبتني بر مبدأ (LOCATION) را فراهم مي‌‏كند.
GPRS به شبكه‌‏ها اين امكان را مي‌‏دهد كه خدمات اينترنتي پرظرفيت را به صورت دايمي و بدون وقفه به مشتركين ارايه دهد.
EDGE فن‌‏آوري است كه امكان تحويل خدمات پيشرفته تلفن‌‏هاي سلولي را فراهم مي‌‏كند, اين خدمات شامل دانلود كردن كليپ‌‏هاي ويديويي و صوتي, پيام‌‏رساني چند رسانه‌‏اي, ارتباط اينترنتي پر سرعت و ايميل است.

منبع: سايت ايلنا و سايت http://www.aliproductions.com

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
EDGE (Enhanced Data GSM Environment

يك نسخه سريعتر از استاندارد GSM براي خدمات بي سيم است كه براي انتقال اطلاعات تا حجم 384 كيلو بيت در ثانيه طراحي شده است و امكان انتقال اطلاعات مولتي مديا را بصورت پهناي باند وسيع broadband فراهم مي آورد.
اين استاندارد بر اساس همان استاندارد TDMA (كه در قسمت GPRS مفصلا شرح داده شد) عمل ميكند.

qaranfil

Registered User
لایک‌ها
0
فارگوي عزيز آخرشي .اميدوارم درخت زندگيت در برابر طوفانهايش مقاوم باشد ( والا آخه چي بگم واقعا دستت درد نكنه )

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
واقعا توضيحات فارگو عالي بود. فقط كاش مي گفتند كه آيا اين خدمات را در ايران هم ميشه استفاده كرد يا نه؟ :blush: (حالا كه اينقدر زحمت كشيديد يه خورده بيشتر بكشيد :blush: )

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از qaranfil :
فارگوي عزيز آخرشي .اميدوارم درخت زندگيت در برابر طوفانهايش مقاوم باشد ( والا آخه چي بگم واقعا دستت درد نكنه )

ممنون دوست من...لطف داري :happy:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
واقعا توضيحات فارگو عالي بود. فقط كاش مي گفتند كه آيا اين خدمات را در ايران هم ميشه استفاده كرد يا نه؟ :blush: (حالا كه اينقدر زحمت كشيديد يه خورده بيشتر بكشيد :blush: )

:D
چشم .. من كه مشكلي ندارم زحمت بيشتر ميكشم.
در حال حاضر از سرويسهايي كه معرفي كردم فقط GSM در ايران پوشش داده ميشه كه اگر اشتباه نكنم GSM 900 است يعني با پهناي باند 900 مگاهرتز كار ميكنه. پهناي باندهاي ديگري مانند 850، 1800 و 1900 هم داريم. تا آنجايي كه اطلاعات من اجازه ميده روي اين سوييچهايي كه راه اندازي كردن با يك سري تغييرات و اضافات ميتونن GPRS را هم راه بندازن كه خب راه نميندازن. تقريبا شبيه كاري كه دارن براي خطوط معمولي ميكنن تا ADSL راه بيفته.

ولي سرويسهاي جديد و پهناي باند وسيع مثل EDGE فكر نميكنم حالا حالاها ازش خبري باشه.

پس ما فعلا دعا كنيم تا شايد يه زماني GPRS را ببينيم.

كافي بود يا ادامه بدم؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خيلي ممنون. دستتون درد نكنه :rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از FARGO :
:D
ولي سرويسهاي جديد و پهناي باند وسيع مثل EDGE فكر نميكنم حالا حالاها ازش خبري باشه.
پس ما فعلا دعا كنيم تا شايد يه زماني GPRS را ببينيم.
كافي بود يا ادامه بدم؟

يه دوهفته اي هست كه مخابرات اعلام كرده كه سرويس پست صوتي راه اندازي شده و هر كي مي خواد بره امور مشتركين و درخواست بده. امروز رفتم امور مشتركين كه تقاضا بدم ولي يارو بهم گفت كه "برو يكي دو ماه ديگه بيا!!"
البته من نمي خواستم كه اين قدر دقيق جوابمو بده ولي اون چيزي كه جالبه اينه كه وقتي اين سرويس كه همين جوريش در شبكه ما وجود داره و به خاطر يه سري كج فهمي ها تا حالا عرضه نشده رو اين قدر بي برنامه ارائه ميدن حالا فرض كنين كه بخوان مثلا EDGE رو وارد شبكه مخابراتي مون بكنن... فكر كنم به نوه هامون برسه!

بالا