• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPS گوشی کار نمی کنه !

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من تازه گوشی Xperia P دست دو خریدم
متاسفانه نمی تونم از GPS استفاده کنم ! توی فضای آزاد هم رفتم و یکی دو دقیقه هم صبر کردم ولی چیزی پیدا نکرد !
از برنامه GPS Test هم استفاده کردم. یه نمودار های خاکستری می کشه که دقیقا نمی دونم چیه ولی موقعیت رو نمی تونه بگیره !

تا به حال GPS نداشتم ...نکته ای چیزی داره ؟ خیلی طول می کشه که پیدا کنه ؟

متشکرم

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوست عزیز.
معمولا چند دقیقه طول میکشه که جی چی اس کانکت بشه.
شما برنامه faster gps رو نصب کنید و تنظیمات رو انجام بدید خیلی تاثیر داره.
اگر هم بلدید یک بار وایپ ها رو انجام بدید که رام باز سازی بشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خیلی متشکرم ...بالاخره وصل شد ولی چقدر زیاد طول کشید !
Faster GPS دقیقا چکار می کنه ؟ داده های GPS ها رو از جای دیگه ای می گیره ؟

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
خیلی متشکرم ...بالاخره وصل شد ولی چقدر زیاد طول کشید !
Faster GPS دقیقا چکار می کنه ؟ داده های GPS ها رو از جای دیگه ای می گیره ؟

خواهش میکنم بزرگوار ♥
Faster GPS کمک میکنه که سریع تر موقعیت شما پیدا بشه با توجه به تنظیماتی که انجام میدید.
قاره, کشور رو انتخاب میکنید و همین باعث میشه که خیلی سریع تر موقعیت شما شناسایی بشه.
از برنامه Navitel هم استفاده کنید خیلی خیلی کامل هست و جزئیات خوبی داره. اگر هم به Samsung Navi دسترسی دارید که چه بهتر.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خواهش میکنم بزرگوار ♥
Faster GPS کمک میکنه که سریع تر موقعیت شما پیدا بشه با توجه به تنظیماتی که انجام میدید.
قاره, کشور رو انتخاب میکنید و همین باعث میشه که خیلی سریع تر موقعیت شما شناسایی بشه.
از برنامه Navitel هم استفاده کنید خیلی خیلی کامل هست و جزئیات خوبی داره. اگر هم به Samsung Navi دسترسی دارید که چه بهتر.

متشکرم ... ولی gOOGLE pLAY ادعا می کنه همه برنامه هایی که معرفی کردید با گوشی من سازگار نیست !!! راست میگه ؟ چرا ؟ باید گوشیم رو روت کنم ؟

This app is incompatible with your Sony LT22i.

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
متشکرم ... ولی gOOGLE pLAY ادعا می کنه همه برنامه هایی که معرفی کردید با گوشی من سازگار نیست !!! راست میگه ؟ چرا ؟ باید گوشیم رو روت کنم ؟

Google Play صحبت زیاد میکنه :D
برای نصب این برنامه گوشی باید روت باشه. ( در کل شما گوشی رو که روت کنی از امکانت خیلی جالبی میتونید استفاده کنید )

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
Google Play صحبت زیاد میکنه :D
برای نصب این برنامه گوشی باید روت باشه. ( در کل شما گوشی رو که روت کنی از امکانت خیلی جالبی میتونید استفاده کنید )

حالا که صحبتش پیش اومد اینم همینجا بپرسم :)
اگه گوشی رو روت کنم یا کلا رام دیگه ای روش بریزم دوباره می تونم برگردم به رام اصلی سونی و روت نشده ؟ میشه قبلش یک بک آپ کلی از همین رام گرفت ؟
بدون کارت حافظه هم همه کارای بالا رو می تونم بکنم ؟ چون گوشیم کارت حافظه نمی خوره :)

متشکرم

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
اگه گوشی رو روت کنم یا کلا رام دیگه ای روش بریزم دوباره می تونم برگردم به رام اصلی سونی و روت نشده ؟ میشه قبلش یک بک آپ کلی از همین رام گرفت ؟
بدون کارت حافظه هم همه کارای بالا رو می تونم بکنم ؟ چون گوشیم کارت حافظه نمی خوره :)

متشکرم

بله هر وقت که بخواید میتونید برگردید به رام اصلیتون.
بهترین کار اینه که شما وقتی گوشی رو روت کردید و ریکاوری نصب کردید ( clockwork mod رو نصب کنید خیلی بهتره ) از رام فعلیتون بک آپ بگیرید که هر موقع خواستید بر گردید به رام اصلی تنها با چند تا عملیات امکان پذیر بشه.
تمام برنامه ها اکانت ها و کلا هر چیزی که روی گوشی دارید و نصب کردید در این بک آپ ذخیره میشه و دیگه نیازیث نیست همه کار ها رو از اول انجام بدید.
Xperia P مموری 32 گیگ داخلی داره پس جای نگرانی ندارید. تمام اطلاعات داخل مموری داخلی در پوشه ای به نام Clockworkmod ذخیره میشه که پیشنهاد میکنم از پوشه backup این قسمت بعد از اینکه از گوشی بک آپ گرفتید در کامپیوترتون یه نسخه ذخیره کنید که اگه احتمالا مشکلی پیش اومد و پاک شد شما این بک آپ رو داشته باشید.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
بله هر وقت که بخواید میتونید برگردید به رام اصلیتون.
بهترین کار اینه که شما وقتی گوشی رو روت کردید و ریکاوری نصب کردید ( clockwork mod رو نصب کنید خیلی بهتره ) از رام فعلیتون بک آپ بگیرید که هر موقع خواستید بر گردید به رام اصلی تنها با چند تا عملیات امکان پذیر بشه.
تمام برنامه ها اکانت ها و کلا هر چیزی که روی گوشی دارید و نصب کردید در این بک آپ ذخیره میشه و دیگه نیازیث نیست همه کار ها رو از اول انجام بدید.
Xperia P مموری 32 گیگ داخلی داره پس جای نگرانی ندارید. تمام اطلاعات داخل مموری داخلی در پوشه ای به نام Clockworkmod ذخیره میشه که پیشنهاد میکنم از پوشه backup این قسمت بعد از اینکه از گوشی بک آپ گرفتید در کامپیوترتون یه نسخه ذخیره کنید که اگه احتمالا مشکلی پیش اومد و پاک شد شما این بک آپ رو داشته باشید.

بعد از ریستور کردن گوشی دوباره روت نشده هست ؟
رام های MIUI رو بیشتر دوست دارم. نظرتون در موردشون چیه ؟
در ضمن ... حافظه داخلی Xperia P 16 هست که فقط حدود 12 گیگابایت در دسترس داره :)

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
بعد از ریستور کردن گوشی دوباره روت نشده هست ؟
در ضمن ... حافظه داخلی Xperia P 16 هست که فقط حدود 12 گیگابایت در دسترس داره :)

چرا دیگه. شما وقتی روت میکنید و بک آپ میگیرید هر وقت برگردید به بک آپتون ( همون رام اصلی ) گوشی روت شده هست چون بعد از اینکه گوشی رو روت میکنید بک آپ رو میگیرید.
MIUI رام های خوبی هستن اما من نمیپسندم چون از اون بهتر هم هستش. Android Revolution HD خوب هست و Viper البته اگه برای P درست شده باشه.
بله درسته من با S اشتباه گرفتم :D
من روی Xperia S از رام Paranoid Android استفاده میکردم که رام خوبی بود اما هر رامی مشکلات خودش رو داره..

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
چرا دیگه. شما وقتی روت میکنید و بک آپ میگیرید هر وقت برگردید به بک آپتون ( همون رام اصلی ) گوشی روت شده هست چون بعد از اینکه گوشی رو روت میکنید بک آپ رو میگیرید.
MIUI رام های خوبی هستن اما من نمیپسندم چون از اون بهتر هم هستش. Android Revolution HD خوب هست و Viper البته اگه برای P درست شده باشه.
بله درسته من با S اشتباه گرفتم :D
من روی Xperia S از رام Paranoid Android استفاده میکردم که رام خوبی بود اما هر رامی مشکلات خودش رو داره..

ببخشید ... ولی یه سوال مهم دیگه هم دارم
Xperia P صفحه نمایش White Magic داره و پیکسل های سفید رو طوری مدیریت می کنه که کیفیت صفحه حفظ بشه . آیای این نوع صفحه درایور خاصی می خواد که ممکنه توی رام های دیگه نباشه ؟ در این مورد چیزی شنیدید ؟

سپاسگذارم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

من فقط از رام MIUI استفاده مي كنم (‌معيارم خريدم از گوشي اينكه MIUI به صورت رسمي گوشي رو ساپورت كنه ، كه گوشي شما جزوش نيست )
كسي كه مي خواهد بازي ها و برنامه هاي گرافيگي سنگين كار كنه ، شايد رام MIUI به دردش نخوره ، (‌ البته فقط در گوشي هاي تك هسته اي )
رام MIUI هر هفته بهينه و هر چند وقت يكبار يك قابليت جديد بهش اضافه ميشه .

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363

متشکرم

کلا با فریمور زیاد ور نرو
بریک میشه بعد بااید دو ساعت وقت بزاری تا از بریک درش بیاری
گوشیت هم معروف نباشه که خیلی سخت میشه

بالا