• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GPS software for Nokia 6230

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من نسخه نمايشي برنامه را امتحان كردم. اولا كه موبايل خودش آنتن GPS نداره كه بخواد مستقيما سيگنالهاي GPS رو بگيره اين كارو از طريق بلوتوث انجام ميده. ولي با يه GPS دستي هم امتحان كردم باز هم جواب نداد( چون بلوتوث نداره). پس معلومه بايد يه موبايل كه هم GPS داره و هم بلوتوث داره در فاصله 10 متري اون باشه كه بتونه باهاش كار كنه. ( پس لذا نتيجه مي گيريم كه تو ايران به درد لاي جرز ديوار ميخوره ). در ضمن ازت خيلي ممنونم كه اين برنامه ها رو مي گردي و پيدا ميكني . واقعا دستت درد نكنه. اگه ممكنه لينك برنامه هايي كه براي اين گوشي پيدا مي كني رو بذار تا هم بنده و هم بقيه ازش استفاده كنند.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز ممنون بخاطر نتيجه كار :) من دو تا نرم افزار براي 6230 خودم دارم كه خيلي باحالند ومطمئنن ميشناسيد :
Mobilluck كه براي پيغام فرستادن از طريق بلوتوث بدون نياز به پسورد عمل مي كنه :happy: خيلي باحاله
Oxygen phone manager 2.6 for nokia phone كه تمام چيزهاي 6230 رو مي توني از طريق كامپيوتر مديريت كني حتي تصاوير sms ايجاد كردن وفرستادن :happy:
اگه دوستان نرم افزار ديگه اي براي 6230 ميشناسن اينجا معرفي كنن استفاده كنيم .
قربان همه شما :happy:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اين برنامه اكسژن كركشو هم داري؟؟؟؟
آپش كني ممنون ميشيم ;)

MehdiK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوست عزيز ممنون بخاطر نتيجه كار :) من دو تا نرم افزار براي 6230 خودم دارم كه خيلي باحالند ومطمئنن ميشناسيد :
Mobilluck كه براي پيغام فرستادن از طريق بلوتوث بدون نياز به پسورد عمل مي كنه :happy: خيلي باحاله
Oxygen phone manager 2.6 for nokia phone كه تمام چيزهاي 6230 رو مي توني از طريق كامپيوتر مديريت كني حتي تصاوير sms ايجاد كردن وفرستادن :happy:
اگه دوستان نرم افزار ديگه اي براي 6230 ميشناسن اينجا معرفي كنن استفاده كنيم .
قربان همه شما :happy:

سلام دوست عزيز :) . ممنونم كه اين نرم افزارو برام معرفي كردي . من با نرم افزار خود گوشي مشكل دارم يعني نصب كه مي كنم فقط يك بار به گوشي وصل مي شم بعدش كه ارتباط قطع شد براي دفعه بعد ديگه وصل نميشه. نميدونم علتش چيه ... براي اينكه دوباره به كامپيوتر وصل بشم بايد تمام درايور هاشو دوباره نصب كنم.
اگه ممكنه لينك اين دوتا نرم افزارو بذار تا بتونيم بگيريم. ممنونم :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين لينك نرم افزار قدرتمند oxygen

http://www.opm-2.com/

ورژن 2.6 اونو نصب كنيد در مورد كرك 2.6 هنوز كركش نيومده ولي جالبه بدونيد بدون كرك هم كار ميكنه :happy: من كه مشكلي ندارم البته يه بار كرك 2.4 رو روي اين ورژن تست كردم شايد مال اون باشه :blink: كرك رو هم مي تونيد از سايت فوق العاده موثر www.crackfind.com بگيريد من كه هر چي كرك بخوام ميرم اينجا :happy: :happy:

در مورد نرم افزار mobilluck بريد اينجا :
www.mobilluck.com
خودتو رجيستر كن وبگو مدل گوشيت چيه مثلا 6230 بعدش يه لينك براي ايميلت ميده كه مي توني از اونجا نرم افزارو لود كني من اين نرم افزارو تست كردم خيلي عاليه براي دوستم كه z600 داشت يه پيغام دادم اومد رو صفحه گوشيش جالب اينه كه اصلا مشخصات گوشي منو نگرفت حتي شماره تلفن رو :happy: :happy: اين نرم افزار ميگرده هر چي بلوتوث روشن اطرافته پيدا مي كنه و بهت نشون ميده و مي توني به شكل ناشناس براشون پيغام بدي :happy: :happy:

در مورد نرم افزار كه گفتي نمي دونم من pc suit رو از سي دي 6230 نصب كردم مشكلي ندارم البته كانكت من با كامپيوتر بوسيله بلوتوثه اين اكسيژن رو هم كه زدم شده توپ مديريت نيست كه نتوني انجام بدي حتي ملودي هائي رو كه نوكيا روي 6230 لاك كرده رو با اين نرم افزار مي توني رايت كني ;) ;)
موفق باشيد

بالا