• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Gravity Defied ~ بازی/راهنما/گفتگو

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این بازی رو دیگه اکثرا میشناسن, به قدری جذاب هست که نیاز به تاپیکی جدا داشت تا ورژن های مختلف رو بشه درش قرار داد . در ادامه یه سری لینک میذارم, خودم مموری رو فرمت کردم و باید دوباره نصب کنم . بازی ای به ظاهر ساده که بعد از مدتی شدیدا بهش معتاد میشین! W900 خدابیامرز سر همین سفید شد ( عکس! ) این رو گفتم که اگر D-Pad ای Joy-Stick ای چیزی داره گوشیتون که فکر میکنین حساس هست زیاد بازی نکنین! البته نکته اینجاست که اصول بازی با کیپد گوشی هست و نیازی به استفاده از اونها نیست! بهترین حالت برای این بازی یه گوشی Java Base ه Sony Ericsson هست . روی N82/W950 که خیلی کند و نامناسب اجرا میشه .

1hpe2f.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در ادامه لینک برای سری گوشیهای مختلف رو میذارم . برای اینکه ببینین گوشی شما با کدوم یک سازگار هست به " این راهنما " مراجعه کنید

اولین مورد QVGA ~ 240x320 هست . برای دانلود این نسخه -اینجا- رو کلیک کنید
بعدی 176x220 هست که برای دانلود -اینجا- رو کلیک کنید
همچنین این بازی نسخه مد شده ای با نام Reprise هم داره که روی T650 نصب نشد! ولی گویا میشه مانور بیشتری داد . یعنی موزیک - رنگ - اسکین و غیره رو عوض کرد و از این حرفها . عکس زیر مربوط به همین نسخه میشه -دانلود-
و اما یه Mega Pack!! شامل 36 ورژن مختلف از این بازی . آپلودش کردم -اینجا- حدود 3.5 مگ هست

244o7rb.jpg
inh4lv.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اما میرسیم به ساخت نقشه دلخواه, یه Editor کم حجم هست که از -اینجا- میتونید بگیرید . ورژن 2.2 این برنامه هست . خیلی ساده میشه مسیر دلخواه رو رسم کرد و لذت برد و نقشه های ساخته شده رو به اشتراک گذاشت .
عکس آموزشی قدم به قدم رو آپلود کردم . اگر از راهنمای عکسی نشد میتونید فایل تصویری رو -اینجا- ببینید

209ilo2.jpg

بعد از اجرای GD Track Editor 2.2 نام مورد نظر رو مینویسین ( مثلا PersianTools Map Vol.1 ) و دکمه New رو میزنین
در مرحله بعد مسیر مورد نظر رو با ماوس رسم میکنید . بعد از اون در قسمت Player Position عدد 1 رو به 10 تغییر بدین و انقدر اون نشانه قرمز رو حرکت بدین تا به سبز برسه . حالا Close Without Save رو بزنید . در نهایت از گزینه Soubor روی Save Levels.Mrg کلیک کنید . فایل مورد نظر تشکیل میشه . حالا فایل بازی رو Open With و با WinZip باز کنید . فایل تشکیل شده رو در اونجا Replace کنید

بالا