با سلام خدمت کاربران عزیز قصد فروش یه سری قطعه دارم.
مشهد هستم
معاوضه ندارم
1- i3 9100f (srf7w) box
پردازنده آکبند و پلمپ
قیمت: 2380
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- g 5400 box
پردازنده آکبند و پلمپ
قیمت: 1500
----------------------------------------------------------------------------------------
3- اس اس دی 120 گیگ وسترن
آکبند و پلمپ . دارای گارانتی آواژنگ تا 2023
قیمت:600
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4- کیت رم جی 8 گیگ اسکیل ( دو ماژول 4 گیگ)
به صورت کارکرده فرکانس 2400 و cl15 دارای گارانتی آواژنگ
قیمت: یک میلیون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5- دو ماژول رم 8 گیگ کروشیال سری ballistix
به صورت کارکرده فرکانس 2400 وcl16 دارای گارانتی سریر سرویس
قیمت:1600
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصویر با نام کاربری
مشهد هستم
معاوضه ندارم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پردازنده آکبند و پلمپ
----------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4- کیت رم جی 8 گیگ اسکیل ( دو ماژول 4 گیگ)
به صورت کارکرده فرکانس 2400 و cl15 دارای گارانتی آواژنگ
قیمت: یک میلیون
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فروش در سایر انجمن ها دنبال میشود.
اولویت با فروش قطعات بیشتر هستش.
اولویت با فروش قطعات بیشتر هستش.
تصویر با نام کاربری
Last edited: