• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GTX 770 or R9 280X

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
خب من بین این دوتا تو یه رنج قیمت موندم الان کدومو انتخاب کنم

توی مقایسه ای که انجام شده
http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/

23 درصد PixelRate و TexelRate گرافیک 770 بیشتر بوده اما خب بندویچ مموری R9 280X بیشتره و 3GB 384 bit هستش در مقایسه با 2GB 256 bit گرافیک 770

هر دو کارتی 300 دلاری هستند

نظر شما چیه؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
البته لازم به ذکر هست که 770 تا قبل از عرضه ی نسل جدید AMD ، مدل رفرنسش 399 دلار قیمت داشت که بعد از عرضه ی نسل جدید و به خصوص 280X با قیمت 299 دلار ، انویدیا احساس کرد داره اوضاع ناجور میشه:D و قیمت رو به 329 کاهش داد. واقعا بعضی وقتا تصور میکنم دنیای سخت افزار بدون وجود AMD گرون تر از چیزی خواهد بود که الان هست.

اگر قصد خرید کارت رفرنس دارید بدون شک 280X بهترین انتخابه(یکی دو فریم، اونم تو بعضی بازی ها ارزش 100 تومن هزینه ی اظافه رو نداره) البته نباید از مصرف توان 46 وات کمتر 770 در حالت فول استرس چشم پوشی کرد.
اما اگر روی غیر رفرنس نظر دارین، باید مدل هارو مشخص کنید دقیقا.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
770 مدل 4 گیگ بهتر از 280X هست! چون آینده ی بهتری داره. همچنین از نظر دمایی هم کفه ی ترازو به سمت 770 سنگینی می کنه و خنک تره.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770

اگر محدودیت بودجه دارید، در خرید 280X شک نکنید. در غیر اینصورت، 770 4 گیگ با قیمت حداقل 1850.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
البته لازم به ذکر هست که 770 تا قبل از عرضه ی نسل جدید AMD ، مدل رفرنسش 399 دلار قیمت داشت که بعد از عرضه ی نسل جدید و به خصوص 280X با قیمت 299 دلار ، انویدیا احساس کرد داره اوضاع ناجور میشه:D و قیمت رو به 329 کاهش داد. واقعا بعضی وقتا تصور میکنم دنیای سخت افزار بدون وجود AMD گرون تر از چیزی خواهد بود که الان هست.

اگر قصد خرید کارت رفرنس دارید بدون شک 280X بهترین انتخابه(یکی دو فریم، اونم تو بعضی بازی ها ارزش 100 تومن هزینه ی اظافه رو نداره) البته نباید از مصرف توان 46 وات کمتر 770 در حالت فول استرس چشم پوشی کرد.
اما اگر روی غیر رفرنس نظر دارین، باید مدل هارو مشخص کنید دقیقا.

770 مدل 4 گیگ بهتر از 280X هست! چون آینده ی بهتری داره. همچنین از نظر دمایی هم کفه ی ترازو به سمت 770 سنگینی می کنه و خنک تره.

Radeon R9 280X vs GeForce GTX 770

اگر محدودیت بودجه دارید، در خرید 280X شک نکنید. در غیر اینصورت، 770 4 گیگ با قیمت حداقل 1850.

با تشکر از دوستان
من هر دو کارت رو با قیمت 309 دلار از برند Asus میتونم از اون ور تهیه کنم

برام کم مصرف بودن و خنک بودن کارت مهمه اون مدل 4 گیگ خب گرونتره اما بحث مقایسه ایم برای این دو کارت هم قیمت بود

کارت رفرنس هم نمیخوام به علت نداشتن کولینگ مناسب

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
با تشکر از دوستان
من هر دو کارت رو با قیمت 309 دلار از برند Asus میتونم از اون ور تهیه کنم

برام کم مصرف بودن و خنک بودن کارت مهمه اون مدل 4 گیگ خب گرونتره اما بحث مقایسه ایم برای این دو کارت هم قیمت بود

کارت رفرنس هم نمیخوام به علت نداشتن کولینگ مناسب

شما ظاهراً خبر از خنک کننده ی جدید و آشغال ایسوس ندارید که تفاوتی با مدل های رفرنس نداره!!!! وگرنه هرگز سراغ ایسوس نمی رفتید.

در هر صورت شخصاً از هر لحاظ 770 رو بر 280 ترجیح میدم و به تمام خریداران 770 رو توصیه می کنم. از نظر سازگاری با گیم ها هم شرایط بهتری نسبت به 280 داره!
زیاد مشاوره می گیرن در این مورد و متقاضی زیاده! این سوال هم بیشترین تکرار رو در بین سوالاتشون داره!

پیشنهاد می کنم قطعاتی وارد کنید که در کشور موجود نیست! نه اینکه قطعه ای وارد کنید که فراوانی خوبی در کشور داره!!

به عنوان مثال خیلی وقته رم های جی اسکیل در کشور ما قحطی اومده!! همیشه ازش می پرسن و اگر جایی موجود داشته باشن، رو هوا میزنن! مشتری هاش فوق العاده زیاد هستن! منتها عرضه اش تقریباً صفر هست!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
شما ظاهراً خبر از خنک کننده ی جدید و آشغال ایسوس ندارید که تفاوتی با مدل های رفرنس نداره!!!! وگرنه هرگز سراغ ایسوس نمی رفتید.

نه خبری ندارم حقیقتش! برند گیگابایت هم هست که از خنک کننده ی WindForce 3X استفاده میکنه

اما فیدبک های بدی نداشت ASUS هم :|

در واقع سوالم الان اینجاست که اگه قیمت برابر باشه کدوم بهتره؟ R9 280x یا GTX 770 2GB

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
نه خبری ندارم حقیقتش! برند گیگابایت هم هست که از خنک کننده ی WindForce 3X استفاده میکنه

اما فیدبک های بدی نداشت ASUS هم :|

در واقع سوالم الان اینجاست که اگه قیمت برابر باشه کدوم بهتره؟ R9 280x یا GTX 770 2GB

خب ظاهراً به حرف بنده شک دارین! بهتره اینجا رو خودتون ببینید و مطالعه کنید:
http://pc-cc.ir/computer-parts/gpu/53-review-asus-gtx770-dcii-oc.html

اگر قیمت هر دو برابر باشه، باز هم 770 بهتر هست! چون طرفداران بیشتری داره و در کل انویدیا بیشتر بر روی گیم تمرکز داره.

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
تو قیمت برابر به نظر من خرید 770 منطقی تر هست

منم در مورد خنک کننده های ایسوز شنیدم مثل اینکه چنگی به دل نمیزنن

از اونور اگر میخوای بیاری مارک evga بیار
مدل های حرفه ایش

oranoosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انویدیا را انتخاب کنید.
گرافیک جی تی ایکس 770 بی عیب و نقص هست. اون کودا که انویدیا داره .ای ام دی هنوز نتونسته بهش برسه.
به نظر من کیفیت تصویر ای ام دی یه چیزی کم داره .اما انویدیا از هر نظر تصویر خروجی(گرافیکی) بهتری داره.

MRH-69

Registered User
لایک‌ها
125
به نظر من 770 بهتره خودشم از برند: evga

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
این بنچ مارک از یکی از سایت های معتبر گرفته شده و در حالت لود کامل GPU هست، حتما به اختلاف دمای دو برند msi و ASUS و همین طور 770 توجه کنید:

60976740479549822900.png

البته نباید از مقدار فرکانس هسته های پردازشی برند اسوس غافل شد.
قیمت 309 دلار برای مدل 280X معقوله ولی در مورد 770، فکر می کنم بهتره دوباره قیمت ها رو بررسی کنین.
دوست ندارم خیلی وارد بحث بشم و یقینا هم من و هم دوستان هدفی جز کمک نداریم.

بهتره این صفحه رو هم در نظر بگیرین : Temperatures - Seven Radeon R9 280X Graphics Cards, Rounded-Up
و حتما مقدار فرکانس ها چه در حالت عادی و چه در حالت بوست و همین طور هزینه ای که قراره برای خنک کننده ها به صورت اظافه پرداخت کنین رو در نظر بگیرین.
با تمام احترامی که برای نظر دوستان قائلم کارت ASUS R9280X-DC2T هیچ ضعفی نسبت به یک 770 رفرنس، بجز در مصرف برق نداره.

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
با تمام احترامی که برای نظر دوستان قائلم کارت ASUS R9280X-DC2T هیچ ضعفی نسبت به یک 770 رفرنس، بجز در مصرف برق نداره.

این بنچمارک ها ملاک نیست! چون باید کارت در عمل تست بشه و توسط حداقل یه هموطن ما نقد و بررسی شده باشه از هر نظر و مخصوصاً دمایی!

چیزی که در ایران ازش تست شده، نتیجه ای جز فاجعه نداشت! جناب استارتر هم کاملاً مختار هستن.

از ما گفتن بود.

ضمناً فراموش نکنید که بحث دمایی در مورد خرید 770 گیگابایت یا 770 ایسوس بود.
نه 280.

payamhetfild

Registered User
لایک‌ها
315
این بنچمارک ها ملاک نیست! چون باید کارت در عمل تست بشه و توسط حداقل یه هموطن ما نقد و بررسی شده باشه از هر نظر و مخصوصاً دمایی!

چیزی که در ایران ازش تست شده، نتیجه ای جز فاجعه نداشت! جناب استارتر هم کاملاً مختار هستن.

از ما گفتن بود.

ضمناً فراموش نکنید که بحث دمایی در مورد خرید 770 گیگابایت یا 770 ایسوس بود.
نه 280.

100% تایید میشه فرمایشات استاد حسام
بخصوص درمورد افتضاحات جدید گرافیکای آآآآآآآآآآآآآآآشغالللللللللللللللللللللللللل اسوس
واقعا آشغال واسه 1لحظشم کمه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
فرمایش دوستان کاملا منطقی هست ولی اینجا دو بحث مطرحه :

1 این یه تاپیک مشاوره هست و دوستمون می خوان به صورت مستقیم کارت رو از خارج وارد کنند و من تو فیدبک ها و بررسی های خارجی متوجه مشکل خاصی نشدم.

2 کیفیت قطعه هایی که به کشور های جهان اول و پیشرفته صادر میشه و تفاوتشون نسبت به قطعاتی که به کشورهای جهان سوم از جمله ایران صادر میشه که فکر میکنم بحث در این مورد به خیلی جهات بستگی داره و باید از حوصله ی یه تاپیک مشاوره خارج باشه.

پاینده باشید

Last edited:

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
ببخشید باقالی میکارم،اما میشه لینکی چیزی بدین ببینیم این اسوس چطوری عمل کرده؟ همه جا به ایم کیفیت میشناسن حالا اینطوری شده....

بالا