mdibmehr2
Registered User
- نوشتهها
- 2,899
- لایکها
- 36
واقعا باحالی......:blush: :blush:به نقل از fotocopy :hardoshoon ban shodan
واقعا باحالی......:blush: :blush:به نقل از fotocopy :hardoshoon ban shodan
به نقل از fotocopy :hardoshoon ban shodan
به نقل از fotocopy :taeid mikonam ke intmatrix va parisa61 yek user hastan
vali dalili baraye ban kardan nist
به نقل از princekin :باعرض معذرت از همگی این intmatrix که من دعوتش کرده تو iriforum بوده نه اینجا که البته هیچ ربطی هم به این بنده خدا نداشته
شرمنده به دلیل زیاد شدن فارومها قاطی کردم:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
با عرض شرمندگی باید بگم همشون رو بریز توی آب رودخونه:happy:به نقل از night_fire :خوب حالا که خودتون حاضرید کمک کنید منم ممنون میشم.
بنده خودم گیرم روی 12DP و Exeksurf و 11X11 و اینا هست.
پیشنهاد شما چیه ؟
منتظريم!!به نقل از david_sh :با عرض شرمندگی باید بگم همشون رو بریز توی آب رودخونه:happy:
اگه دوست داری پولدار بشی منتظر باش چون من میخوام برترینها رو بزودی توی این انجمن قرار بدم
در ضمن یه برنامه هایی هم دارم که فقط و فقط اونایی رو در جریان میزام که خودم در نظر دارم و واقعا دوست دارند سود بکنند (بقیه کسایی که لجبازند هیچ کاری براشون نمیکنم ، بزار هرچی دوست دارند ضرر کنند)
به نقل از princekin :باعرض معذرت از همگی این intmatrix که من دعوتش کرده تو iriforum بوده نه اینجا که البته هیچ ربطی هم به این بنده خدا نداشته
شرمنده به دلیل زیاد شدن فارومها قاطی کردم:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
منتظر چی هستید؟؟به نقل از Dj--Aligator :منتظريم!!![]()
به نقل از babak azad :من تو وبلاگ شما لینک اینتماتریکس این ÷ریسا رو دیدم اینو چی میگی؟:devil: