• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[email protected] و parisa61 و intmatrix این 3 یوزر همش یه کلاه بردار و دزد حرفه ای

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آفرین بهنام تازه اینکه چیزی نیست توی این انجمن همه مدل من میشناسم مثلا بعضیا رو میشناسم که قبلا هکر بودن (البته جوجه هکر ) بعضیها رو هم میشناسم که خیلی چهره دارن و تازه چند تا هم برای خودشون به قول شما آیدی درست میکنن و با خودشون توی تاپیکهای مختلف حرف میزنند . ولی در کل یه چیز رو من به همه دوستان سفارش میکنم و اونم اینه که همیشه از کسایی فرار کنید که از همه مظلومترند!

night_fire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا که خودتون حاضرید کمک کنید منم ممنون میشم.
بنده خودم گیرم روی 12DP و Exeksurf و 11X11 و اینا هست.
پیشنهاد شما چیه ؟

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
taeid mikonam ke intmatrix va parisa61 yek user hastan
vali dalili baraye ban kardan nist

باعرض معذرت از همگی این intmatrix که من دعوتش کرده تو iriforum بوده نه اینجا که البته هیچ ربطی هم به این بنده خدا نداشته

شرمنده به دلیل زیاد شدن فارومها قاطی کردم:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از princekin :
باعرض معذرت از همگی این intmatrix که من دعوتش کرده تو iriforum بوده نه اینجا که البته هیچ ربطی هم به این بنده خدا نداشته

شرمنده به دلیل زیاد شدن فارومها قاطی کردم:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
:eek: :eek: :eek: :eek:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از night_fire :
خوب حالا که خودتون حاضرید کمک کنید منم ممنون میشم.
بنده خودم گیرم روی 12DP و Exeksurf و 11X11 و اینا هست.
پیشنهاد شما چیه ؟
با عرض شرمندگی باید بگم همشون رو بریز توی آب رودخونه:happy:
اگه دوست داری پولدار بشی منتظر باش چون من میخوام برترینها رو بزودی توی این انجمن قرار بدم;)
در ضمن یه برنامه هایی هم دارم که فقط و فقط اونایی رو در جریان میزام که خودم در نظر دارم و واقعا دوست دارند سود بکنند (بقیه کسایی که لجبازند هیچ کاری براشون نمیکنم ، بزار هرچی دوست دارند ضرر کنند)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ببينم حالا مطمئن هستين كه اينا كلاه بردارن؟
42.gif

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به نقل از david_sh :
با عرض شرمندگی باید بگم همشون رو بریز توی آب رودخونه:happy:
اگه دوست داری پولدار بشی منتظر باش چون من میخوام برترینها رو بزودی توی این انجمن قرار بدم;)
در ضمن یه برنامه هایی هم دارم که فقط و فقط اونایی رو در جریان میزام که خودم در نظر دارم و واقعا دوست دارند سود بکنند (بقیه کسایی که لجبازند هیچ کاری براشون نمیکنم ، بزار هرچی دوست دارند ضرر کنند)
منتظريم!!;)

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :

من تو وبلاگ شما لینک اینتماتریکس این ÷ریسا رو دیدم اینو چی میگی؟:devil:

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babak azad :
من تو وبلاگ شما لینک اینتماتریکس این ÷ریسا رو دیدم اینو چی میگی؟:devil:

اگر منتظورتون سایت ای ان تی ماتریکس هست که من جزء اولین کسانی هستم که در این سایت عضو شدم و تبلیغ کردم و لینک تمام زیرمجموعه هامو اونجا در سایت هاوس گلد گذاشتم :lol:

اما در وبلاگهای من ثبت لینکها اتوماتیک هست و هر کسی میتونه لینک سایت و یا وبلاگشو اونجا خودش ثبت بکنه و من بجز موارد سیاسی و سکس هیچ کاری با لینکها ندارم:lol:

بالا