• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

help! راهنمایی برای خرید سخت افزار!help

tabrizcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان
من میخوام یه پی سی جدید یا لب تاب بین این دو گیر کردم اول بگین کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین
دوم: من یه چیز قوی میخوام با یه پردازنده intel core i7 3960x و یه رم 8 گیگ و هارد هم که دارم لازم نی و مادربردی که سی پی یو رو ساپورت کنه به نظرتون همچین چیزی رو با چه قیمتی میتونم بخرم؟؟؟ و در ضمن شما پی سی رو پیشنهاد می کنین یا لپ تاپ

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سلام خدمت دوستان
من میخوام یه پی سی جدید یا لب تاب بین این دو گیر کردم اول بگین کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین
دوم: من یه چیز قوی میخوام با یه پردازنده intel core i7 3960x و یه رم 8 گیگ و هارد هم که دارم لازم نی و مادربردی که سی پی یو رو ساپورت کنه به نظرتون همچین چیزی رو با چه قیمتی میتونم بخرم؟؟؟ و در ضمن شما پی سی رو پیشنهاد می کنین یا لپ تاپ

کاربری تون چی هست ؟ برای گیم میخواین یا محاسبات ... ؟ و اینکه حداقل و حداکثر بودجتون چیه! که پیشنهاد بدم ...

اگر نیازی به پورتیبل بودنش ندارید خب کاملا واضحه PC !
بعد اصلا وقتی صحبت از پرفورمنس و قدرت میشه لپ تاپ حرفی برای گفتن نداره در مقابل PC ... اونم با این CPU که شما گفتی معلومه دنبال قدرت هستی :دی

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
کانفیگ منطقی برای encode x264 :

cpu: i7 4770k + cooler
راجع به کولرش تحقیق کنید ، الان اطلاعات کافی ندارم !
Corsair H100i فکر کنم گزینه مناسبیه ... نمی دونم ایران هست یا نه ! حالا وقت کردم نگا می کنم میگم بهتون دقیق ;)
CPU هم توضیحات کافی توی پیغام دادم خدمتتون که چون این مدل جدیدتره و اون مدل 3960X داره کم کم قدیمی میشه ...
باز اگر بودجتون بالاتر بره میشه فکر کرد روش ... و حتی CPU های سری XEON ! ولی من میگم دست نگه دارید ... یهو پرش نکنید تا اونجا !
هزینه : 1110 cpu ، کولر تا 300

Main:
ASUS Z87 SABERTOOTH یا ASUS MAXIMUS VI Hero z87
بسته به نوع کولر یکدوم رو انتخاب می کنید ... البته خیلی فرقی هم ندارن
950 تا 1000

SSD & HDD:
ssd مدل توی امضام 256 یا 512 !
آقا احسان از بچه های فروم هستن می تونن براتون تهیه کنن ...
خروجی هاتون رو روی ssd بگیرید ! هاردی هم که از روش میخواین فایل ها رو لود کنید یا ssd باشه یا دور بالا 7200 !
ssd 840 pro 256gb : بالای 1000 ! باید بکید براتون بیارن! اگر نه 700 800 مدلهای معمولی تر 256 گیگ هم هست
هارد 7200 دور وسترن 1 ترابایتش حدود 440 هست ...

RAM:
8 یا 16 گیگ ، Dual
G.Skill ارجحه
تا 400 برای 8 گیگ!

گرافیکم بسته به گیم باز بودن یا نبودن انتخاب های مختلفی هست ... :)
ASUS GTX 660 Ti - ASUS GTX 650 Ti یا بالاتر ...
اینا از 800 تا 1 تومن ...

من در خدمتم
لطفا پست بدید ، شاید به درد بقیه هم بخوره ... :happy:

Last edited:

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
در مورد کولر مناسب برای i7 4770k به این تاپیک مراجعه کنید ...
اگر راجع به اورکلاک اطلاعات زیادی ندارید کمی جستجو کنید هم توی این سایتی که لینک دادم هم همینجا ، اطلاعات خوبی در اختیارتون میزارن
خلاصه اورکلاک اینه که شما با دادن ولتاژ کمی بالاتر از حد defualt به پردازنده یا رم از اون فرکانس بالاتری میگیرید !
که تا حدی از اون رو خود کارخونه recommended میدونه ... یعنی تا یه حدی اگر کولر مناسب بزارید و دماتون نره بالا هیچ مشکلی پیش نمیاد!
از یه حدودی بالاتر میشه اورکلاک حرفه ای که با کولرهای قوی تر و manual کردن سیستم کولینگ میشه بهش رسید که شما با اون کاری ندارید :)

tabrizcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا در مورد سری xeon اینتل یکم توضیح بدین در مورد قیمت و کارایش!!

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
cpu های xeon تقریبا گرون ترین cpu های اینتل محسوب میشن در کل که برای پردازش های سنگین مثل سرور یا سیستم های رندر(workstation) مورد استفاده قرار میگیرن
سوکت این cpu ها سوکت 1366 هست که mainboard های مخصوص خودش رو داره ... یکی از ویژگی های سری XEON اینه که برای پردازش بیشتر میشه Multi Core کرد و همزمان به جای یه cpu چندتا داشت که به پردازش موازی بالاتر و تعداد هسته های بیشتر دست پیدا کرد :)

tabrizcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه در مورد مدل های موجود در بازار و قیمت هاشم یه اطلاعاتی بدین؟؟

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
اینجا ...
احیانا یه سرچ هم بزنید ثواب داره ...

عرض کردم پیشنهاد نمیشه بهتون ! به دلیل قیمت خیلی خیلی بالا و عدم نیاز شما به این دسته cpu ها !

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام عزیز
من لپ تاپ داشتم
اما فروختم پی سی گرفتم
البته بستگی داره کارت چی باشه
مثلا من دوست داشتم فیلم ببینم و بازی کنم و وبگردی کنم، با لپ تاپمم کاری مربوط به شغل و کارم انجام نمیدادم و بیرون از خونه اصلا نیازم نمیشد. بنابراین پی سی با یه صفحه نمایش بزرگ و کانفیگ خوب بهترین انتخاب بود برام
توام باید ببینی نیازت چیه و چجوری تامین میشه
مزیت دیگه پی سی به لپ تاپ اینه که میشه رم و گرافیک و هارد و سی پی یو و پاورو .... شو آپگرید کنی هر وقت دلت بخواد
بعدشم قطعاتشو میتونی جدا جدا از هر برندی که دلت میخواد بخریو اسمبلش کنی
اما لپ تاپ اینطوری نیس
الان با 2.5 میتونی یه پی سی خوب ببندی ( با قطعات دست دوم گارانتی دار که خودم همینکارو کردم) .... که گیمینگ باشه و قوی باشه .... اما این قیمت یه لپ تاپ نهایتا 15 اینچ میشه ، با کانفیگ متوسط

tabrizcity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینجا ...
احیانا یه سرچ هم بزنید ثواب داره ...

عرض کردم پیشنهاد نمیشه بهتون ! به دلیل قیمت خیلی خیلی بالا و عدم نیاز شما به این دسته cpu ها !
cpu: i7 4770k + cooler
ASUS Z87 SABERTOOTH یا ASUS MAXIMUS VI Hero z87
SSD & HDD
RAM
و
ASUS GTX 660 Ti - ASUS GTX 650 Ti هست
که تقریبا دورو بر 3 تومن در میاد
الان قیمت intel core i7 3960x و i7 4770k تقریبا 2 تومن فرق داره و از یه جهت هم شما میگین این 4470k نسبت به اون یکی بهتره!!!

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
:eek:

دوست عزیز سه نکته ....
1. پست های بنده رو به دقت بخونید
2. برای رسیدن به نتیجه مطلوب اطلاعات سخت افزاری خودتون رو ببرید بالا !
3. جسارت نشه، بنده وظیفه ای در قبال جواب دادن پست ها و پیغام های شما ندارم ! فقط خواستم کمکی کرده باشم ...

شما بودجه 4 5 تومن اعلام کردی بنده هم عرض کردم با بودجه شما 4770k مناسب ترین گزینه هست برای کار سنگین (از جمله ENCODE) !!!
اگر بحث در مورد بهترین باشه خب میشه کیس سرور بست 100 میلیون ... !

آخرین پست من در این تاپیک

بالا