• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Help me ، آیا این فایل صوتی به امریکن است یا بریتانیایی ؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582

من تلفظ 504 آمریکایی رو دانلود کردم ؛ خود سایت میگه امریکایی است دو نفر از دوستانم که زبان اشون نسبت به من بهتره میگن بریتانیایی است ، واقعا ممنون میشم
دوستانی که انگلیسی بلدن بگن بالاخره این فایل به لهجه امریکایی است یا آمریکایی ؟

مرجع آموزش زبان ایرانیان - دانلود کتاب ضروری ترین لغات زبان انگلیسی 504 Absolutely Essential Words

پایین چند تاشو برای نمونه آپلود کردم
http://uplod.ir/j2qd2p0a8psx/504.zip.htm

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
انتظار نداری که ۱۶۶ مگابایت رو دانلود کنیم؟ :D یکیش رو برای نمونه آپلود کن اینجا.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
آیا لهجه کانادایی و استرالیایی هم لهجه های منحصر به فردی هستند یا لهجه امریکن یا بریتیش هستند؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
آیا لهجه کانادایی و استرالیایی هم لهجه های منحصر به فردی هستند یا لهجه امریکن یا بریتیش هستند؟

هر کدوم لهجه متفاوتی هستند. حتی امریکن هم لهجه های متفاوتی داره بعنوان مثال لهجه نیویورکی و واشنگتنی با لهجه ساکنین جورجیا و داکوتا و اورگان و یوتا فرق داره. همچنین لهجه بریتیش هم به لهجه های انگلیسی، ایرلندی، اسکاتلندی و ولزی تقسیم میشه که هر کدوم باز شاخه های متعددی دارند مثلا لهجه انگلیسی از لندن تا برمینگام و پورتموس هم متفاوته. همچنین لهجه های دیگه...

کلا خیلی گسترده هست فقط این از جهت لهجه هست. از جهت گویش های محلی هم متفاوت هست. مثلا تو نیوروک میگن I'll eat a hamburger in a New York minute که در اینجا New York Minute یعنی در یه چشم بهم زدن. این اصطلاحات مختص یه منطقه بخصوص هست.

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
هر کدوم لهجه متفاوتی هستند. حتی امریکن هم لهجه های متفاوتی داره بعنوان مثال لهجه نیویورکی و واشنگتنی با لهجه ساکنین جورجیا و داکوتا و اورگان و یوتا فرق داره. همچنین لهجه بریتیش هم به لهجه های انگلیسی، ایرلندی، اسکاتلندی و ولزی تقسیم میشه که هر کدوم باز شاخه های متعددی دارند مثلا لهجه انگلیسی از لندن تا برمینگام و پورتموس هم متفاوته. همچنین لهجه های دیگه...

کلا خیلی گسترده هست فقط این از جهت لهجه هست. از جهت گویش های محلی هم متفاوت هست. مثلا تو نیوروک میگن I'll eat a hamburger in a New York minute که در اینجا New York Minute یعنی در یه چشم بهم زدن. این اصطلاحات مختص یه منطقه بخصوص هست.

ولی شنیدم گوناگونی لهجه ها در آمریکا کمتر از انگلیس هست
لهجه کانادایی به لهجه امریکن شبیه تر هست یا به بریتیش؟استرالیایی چطور؟

بالا