• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

help me (images in asp)

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم چه مشکلی با ASP.net من به وجود اومده که دیگه اصلا فولدرهای Image توی پروژه ها من رو نمیشناسه، یا میشناسه ولی اصلا محتواشون رو نشون نمیده تا بتونم براوز کنم. کلا با فرمتهای تصویری مشکل داره حالا هر جا که باشند.
اشکالش چیه؟ HELP خواهش میکنم.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
کدم ورژن ASP.NET ؟؟؟

میشه نمونه کدش را بذاری ببینیم ؟؟؟

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
2003
نمونه کد نیازی نیست که. ولی مثلا وقتی من یه سری کد رو از تو dreamweaver بر میدارم میذارم تو قسمت کد تو asp تمام قسمتهایی که تصویر دارند مثلا بک گراند جاییند و یا img هستند رو نمیشناسه.
وقتی هم برشون میدارم میذارم تویه فولدر مثلا images که در خود solution bar ایجاد کردم و میخوام pick url کنم برای فرض کن src در پنجره browse فولدر رو میبینه ولی محتواش رو تویه پنجره مقابلش نشون نمیده. حالا اگه این فولدره رو تو خود فولدر پروژه new کنم اصلا نشون نمیده.
فرمتهاشون هم gif هستند. با بقیه فرمتها هم امتحان کردم فرقی نکرد.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ویژال استدیو فقط در صورتی فولدر ها رو نشون میده که یا به عنوان یک آیتم موجود به پروژه اضافه شده باشه یا اینکه با خود وِزال استدیو ساخته شده باشه ، فولدر های دیگه رو نشون نمیده میخواد توش عکس باشه میخواد توش هیچی نباشه یا هرچی باشه !

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
خب مشکل من هم ربطی به این نداره. فولدره add new item شده. (ولی جالبه من یه فولدر عکس رو فقط پیست کردم و نشون میداد تصاویرش رو..حالا نمیدونم چه فرقی کرده)

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه کمک نکنید. درست شد. همونطور که نمیدونم چه طور اینطور شده بود همونطور هم خود به خود درست شد.

leila_safa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همكلاسي عزيز بالاخره درست شد. بقيه مشكلاتت رو هم بگو دوستان حلشون كنن.

بالا