سلام هزینه طراحی این وب سایت چقدره؟؟www.negarsanat.com
morteza.pc Registered User تاریخ عضویت 6 دسامبر 2013 نوشتهها 697 لایکها 82 محل سکونت تهران 2 آگوست 2014 #1 سلام هزینه طراحی این وب سایت چقدره؟؟www.negarsanat.com
mr.hanzaleh Registered User تاریخ عضویت 11 ژانویه 2010 نوشتهها 1,790 لایکها 361 محل سکونت تهران 14 آگوست 2014 #2 دوست عزیز این یه قالب معمولیه که حتی درست هم فارسی نشده (راست چین) اسلایدرش فقط خاص هست که اونم پیدا میشه اگر خواستی پ.خ بده مذاکره کنیم
دوست عزیز این یه قالب معمولیه که حتی درست هم فارسی نشده (راست چین) اسلایدرش فقط خاص هست که اونم پیدا میشه اگر خواستی پ.خ بده مذاکره کنیم
morteza.pc Registered User تاریخ عضویت 6 دسامبر 2013 نوشتهها 697 لایکها 82 محل سکونت تهران 14 آگوست 2014 #3 به نقل از mr.hanzaleh : دوست عزیز این یه قالب معمولیه که حتی درست هم فارسی نشده (راست چین) اسلایدرش فقط خاص هست که اونم پیدا میشه اگر خواستی پ.خ بده مذاکره کنیم کلیک کنید تا بازشود... شما طراح هستی
به نقل از mr.hanzaleh : دوست عزیز این یه قالب معمولیه که حتی درست هم فارسی نشده (راست چین) اسلایدرش فقط خاص هست که اونم پیدا میشه اگر خواستی پ.خ بده مذاکره کنیم کلیک کنید تا بازشود... شما طراح هستی
A aryafz Registered User تاریخ عضویت 16 جولای 2013 نوشتهها 102 لایکها 14 14 آگوست 2014 #4 سلام....این سایتی نیست که بشه مدیریتش کرد ..این سایت با زبان css نوشته شده....اگه تو نت بگردی این قالب ها پیدا میشن و نیازی به سیستم مدیریت خاصی ندارن
سلام....این سایتی نیست که بشه مدیریتش کرد ..این سایت با زبان css نوشته شده....اگه تو نت بگردی این قالب ها پیدا میشن و نیازی به سیستم مدیریت خاصی ندارن
morteza.pc Registered User تاریخ عضویت 6 دسامبر 2013 نوشتهها 697 لایکها 82 محل سکونت تهران 14 آگوست 2014 #5 من نگفتم که سایت شاخی است هیچی هم نداره نه cms نه چیزی برای دانلود یکی از آشنایامون این سایت رو به من گفت اینشو بزن گفتم چقدر بهش بگم هزینه داره که الان هم یه هفته است زدم رفته
من نگفتم که سایت شاخی است هیچی هم نداره نه cms نه چیزی برای دانلود یکی از آشنایامون این سایت رو به من گفت اینشو بزن گفتم چقدر بهش بگم هزینه داره که الان هم یه هفته است زدم رفته