• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hide کردن فولدرها

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
من به یه برنامه احتیاج دارم که فولدرهامو Hidden کنم! و به هیچ وجه نشه ازشون بازدید کرد

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
من به یه برنامه احتیاج دارم که فولدرهامو Hidden کنم! و به هیچ وجه نشه ازشون بازدید کرد

روی فولدر کلیک راست کن
propertise رو کلیک کن
گزینه ی hidden رو تیک کن
apply
ok

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم مي توانيد به روش زير اينكار را انجام دهيد .

يك راه منطقي و عملي اين است كه شما از نرم افزارهايي بهره ببريد كه براي فولدرهايي كه شما انتخاب مي كنيد پسوورد مي گذارد و كسي نمي تواند بدون داشتن پسوورد فولدر را باز كند / كپي كند / رايت كند و . . .
براي اينكار مي توانيد در download.com عبارت hide folders را سرچ كنيد . دهها برنامه با اين كارايي براي شما نمايش داده مي شود . البته اين حفاظت تنها در محيط ويندوز ممكن است و با وجد اين برنامه ها اگر كسي سيستم را با يك راه انداز بوت كند براحتي مي تواند وارد فولدر شود و فايل ها را كپي نمايد .

هر كدام را كه دانلود كنيد همين كار را انجام مي دهند . چون اغلب اين برنامه ها مشابه هم مي باشند .

براي نمونه اين سايت را ببينيد .

http://www.hide-folder.com/

موفق باشيد .

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم مي توانيد به روش زير اينكار را انجام دهيد .

يك راه منطقي و عملي اين است كه شما از نرم افزارهايي بهره ببريد كه براي فولدرهايي كه شما انتخاب مي كنيد پسوورد مي گذارد و كسي نمي تواند بدون داشتن پسوورد فولدر را باز كند / كپي كند / رايت كند و . . .
براي اينكار مي توانيد در download.com عبارت hide folders را سرچ كنيد . دهها برنامه با اين كارايي براي شما نمايش داده مي شود . البته اين حفاظت تنها در محيط ويندوز ممكن است و با وجد اين برنامه ها اگر كسي سيستم را با يك راه انداز بوت كند براحتي مي تواند وارد فولدر شود و فايل ها را كپي نمايد .

هر كدام را كه دانلود كنيد همين كار را انجام مي دهند . چون اغلب اين برنامه ها مشابه هم مي باشند .

براي نمونه اين سايت را ببينيد .

http://www.hide-folder.com/

موفق باشيد .
تشکر از پستتون
ولی چیزی که منظور بنده هست استفاده از پسورد نیست!
یا اگر هم پسورد گذاشته شده میخوام Hide بشه
و با خود ویندوز نمایش داده نشه مگه اینکه وارد نرم افزار مربوط شیم وShow بزنیم

armin-samurai

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه hide files and folders این کارو میکنه]

بالا