darioushjh
Registered User
HipFile - سیستم آپلود و Remote Upload رایگان، Torrent و Leech و FTP پرمیوم + 15 گیگ فضای رایگان بدون زمان تاخیر برای دانلود | همراه با کسب درآمد ?!~!؟
دوستان تا اینجا که تست کردم نسبت به بقیه سرعت سرورهاش بهتر بود و لیچ سایت های بیشتری رو ساپورت میکنه
ثبت نام:
البته متاسفانه لیچ رایگانش رو الان برداشته و فقط ریموت آپلود داره ولی امکانات پرمیومش ایناست:
فقط اون extract فایل های rar رو من ندیدم توش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
داریـــــــــوش
دوستان تا اینجا که تست کردم نسبت به بقیه سرعت سرورهاش بهتر بود و لیچ سایت های بیشتری رو ساپورت میکنه
کد:
http://hipfile.com
کد:
http://hipfile.com/free172.html
خودم هم دارم استفاده میکنم الان کسی سوالی داشت بپرسهHipFile Leech Supported Sites :
FileServe.com, 4shared.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com
Persian Users :
امکانات یوزر پریمیوم
ماندگاری نامحدود فایل و لیچ تورنت و قابلیت استفاده از " اف تی پی آپلود " و امکان اکسترکت در فایل های با پسوند رار بر روی سرور فعال می باشند تمامی موارد بدون محدودیت در حجم فایل می باشد و در ایران با قیمت های زیر ارائه میشود
اکانت یک ماهه با 15 گیگ فضا و 15 گیگ لیچ روزانه 3500 تومان
اکانت یک ماهه با 250 گیگ فضا و 25 گیگ لیچ روزانه 7500 تومان
فقط اون extract فایل های rar رو من ندیدم توش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
موفق و موید باشیدکسب درآمد از هیپ فایل 50 هزار تومان بابت هر هزار دانلود
نکته : از امروز 18 مهر ماه 1390 کاربران رایگان هم میتوانند امکان آپلود فایل با حجم 5 گیگ را داشته باشند
مراحل کسب درآمد
از امروز 9 اکتبر 2011 فایل های با حجم بیش از 500 مگ که در هیپ فایل آپلود و به اشتراک گذاشته میشوند به ازای هر هزار دانلود پنجاه هزار تومان بصورت آنلاین به شماره کارت بانکی شما واریز می شود
در این مورد دانلود از هر کشوری باشد مشکلی ندارد و تمامی تعداد دانلود شما محاسبه میشود و بصورت کامل تصویه میشود
تخلف ها
شماره یک : فایلی که بصورت جنریت شده به اشتراک گذاشته شود نه تنها شمارش نمیشود بلکه با گزارش کاربران دیگر و درصورت مشاهده تخلف حساب کاربری مسدود میشود و فقط باید لینک از خود هیپ فایل به دانلودرها داده شود تا مراحل دانلود را در خود سایت طی کنند
شماره دو : درصورتی که کاربر با آی پی های مختلف و به شخصه سعی در بالا بردن تعداد دانلود و شمارنده خود کند سریعا حساب آن مسدود میشود
داریـــــــــوش