• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hostdl VS parsdev

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان به نظر شما کدومیک از هاستینگ های پارس دیو و هاست دی ال بهتر هستند من پنل شماره یک هر کدوم رو میگم این سوال رو پرسیدم چون پارس دیو سرور مجازی میده ماهیانه 25 تومان ولی هاست دی ال هاست اشتراکی میده ماهیانه 25 تومان
برای دیدن قیمت های هاست دی ال اینجا کلیک کنید.

برای دیدن قیمت های پارس دیو اینجا کلیک کنید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پست های بالا تایید میشن

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
hostdl هاستینگ حرفه ای !‌
همینا نبودن شب خوابیدند صبح که بیدارشدن زده بودن کلی سایت رو از بیخ و بن حذف کرده بودند ؟ یه هاستینگ حرفه ای حتی زیر فشار نهادهای خاص هم میتونه مشتریانش رو نگه داری کنه .

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
hostdl هاستینگ حرفه ای !‌
همینا نبودن شب خوابیدند صبح که بیدارشدن زده بودن کلی سایت رو از بیخ و بن حذف کرده بودند ؟ یه هاستینگ حرفه ای حتی زیر فشار نهادهای خاص هم میتونه مشتریانش رو نگه داری کنه .

این حرف شما درسته به جز یه استثنا اونم ایران !

اینجا نهاد دولتی وقتی یه کاری رو بخواد و اون کار خلاف قانون باشه ،خیلی راحت کتابو میبندن و دیگه چیزی به نام قانون وجود نداره تا کارش انجام شه !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اتفاقا منظور این حرفم داخل ایران بود . خارج از ایران که چهارچوب فعالیتها و نحوه اجرای قوانین متفاوته .
اما مسلما هاست دی ال اگر میخواست ... خودش حتی میتونست قبل از این که دردسری پیش بیاد مشتری هاش رو ایزوله کنه که قابل ردیابی نباشن . کما این که خیلی از سرویس دهنده های داخلی الان همین کارو میکنن .

یه جوری اون اتفاقات افتاد انگار که اون سایتها اصلا صاحب نداشته بودن و در مالکیت هیچ کسی نبوده !

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این حرف شما درسته به جز یه استثنا اونم ایران !

اینجا نهاد دولتی وقتی یه کاری رو بخواد و اون کار خلاف قانون باشه ،خیلی راحت کتابو میبندن و دیگه چیزی به نام قانون وجود نداره تا کارش انجام شه !

مي تونست يه بك آپي چيزي بفرسته رو يه سرور ديگه . نه اينكه بزنه كل فايل هاي سايت ها رو حذف كنه

خيلي از سايت هايي كه اون روز حذف شدند دوباره از صفر شروع كردند :( بعضي هاشون هم اينقدر ضربه ديدن كه ديگه ادامه ندادن

حتي اگه اگه سايت پورن هم بوده باشن باز هم هاست دي ال به اونا مديونه :)

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
مهم اينجاست وقتي گنده بشي يه نفر ريپورت بده تمومه ، اگر تو ايران باشي كه ميان سراغت و اصلا هيچ حركتي نميتوني انجام بدي
ممكنه هاست دي ال رو وقتي بردن از همونجا گفتن وارد شه و ديليت كنه اطلاعات رو وگرنه اگر از توي خونه بودش راحت بك آپ رو ميدادن
ولي اگر هم از توي شركت بوده و بك آپ ندادن براي اينه كه اگر ميدادن و يكي دوباره لود ميداد اينها رو دوباره بدتر ميشد وضعيت براشون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
به نظر من هاست دی ال هنوز هم تکه :)

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
مي تونست يه بك آپي چيزي بفرسته رو يه سرور ديگه . نه اينكه بزنه كل فايل هاي سايت ها رو حذف كنه

خيلي از سايت هايي كه اون روز حذف شدند دوباره از صفر شروع كردند :( بعضي هاشون هم اينقدر ضربه ديدن كه ديگه ادامه ندادن

حتي اگه اگه سايت پورن هم بوده باشن باز هم هاست دي ال به اونا مديونه :)

حرفات منطقیه اما خودت کلاتو بکن قاضی !؟!

تیمی که همه (حتی رقیباشون!!)به حرفه ای بودنشون ایمان دارن ،باید یه شرایط خاصی داشته باشه که زده همه رو دیلیت کرده،مسلم بدون که فشار زیادی روشون بوده و گرنه الان که این بچه راهنماییام که هاست میفروشن رو یه سرور دیگه بک آپ میگیرن !:)

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
آقا قضیه این حذف کردنش چی بوده؟ سایتهای موزیک و فیلم رو حذف کرده یا سایت سیاسی رو ؟ یا کلآ سایتهای دیگری رو؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
من از parsdevیه سرویس دارم که خیلی مزخرفه تا الان هم چند بار دون شده و پشتیبانی شونم افتضاحه کلا از اینکه ازشون هاست گرفتم پشیمونم و میخوام سایتو بیارم روی هاست دی ال .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
آقا قضیه این حذف کردنش چی بوده؟ سایتهای موزیک و فیلم رو حذف کرده یا سایت سیاسی رو ؟ یا کلآ سایتهای دیگری رو؟

رپ فا و موزیک باران و ...
بقیه سایت ها هیچ اتفاقی براشون نیافتاده
برای چند ماه پیشه داستان ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در مورد parsdev که من هم خیلی شنیدم که سرویس دهی 'شون مذخرف شده و بسیاری از کاربران ناراضی هستند .
اما در مورد hostdl با توجه به این کار از کجا معلوم چند وقت دیگه نیان دوباره فشار بزارن روشون که اصلا شما برای چی داری هاستینگ میفروشی و بزن همه سایتها رو حذف کن ؟
سابقه بازار هاستینگ نشون میده که شرکت هایی مثل hostdl ( که اسم رسمی 'شون رو من نمیدونم حتی ) بسیار خطرناک تر از اون جوجه دبیرستانی هایی هستند که هیچ چیز غیر از whm رو بلد نیستند .

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز شاید هاست دی ال اشتباه داشته باشه ولی کیفیت کارشون خیلی خوب بوده اینا مشتریانشون اعلام می کنند.
در کل من خودم هاست ترافیک بالا دارم(http://www.parmishost.com/host-download.htm) و قاعدتا نباید از جایی تعریف کنم ولی مطمئن باشید که هاست دی ال با پارس دیو قابل قیاس نیست و کیفیت کاری هاست دی ال بهتره

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
این پارس دیو دهن منو سرویس کرده پشتیبانیشون افتضاحه . دیگه حالم ازشون بهم میخوره باور کنید میهن وبهاست از پارس دیو بهتره

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوست عزیز شاید هاست دی ال اشتباه داشته باشه ولی کیفیت کارشون خیلی خوب بوده اینا مشتریانشون اعلام می کنند.
در کل من خودم هاست ترافیک بالا دارم(http://www.parmishost.com/host-download.htm) و قاعدتا نباید از جایی تعریف کنم ولی مطمئن باشید که هاست دی ال با پارس دیو قابل قیاس نیست و کیفیت کاری هاست دی ال بهتره
من منکر تخصص فنی اونها نیستم ( گرچه هیچ اطلاعی ندارم از این تخصصشون اما از مشتری هاشون زیاد شنیدم ) ولی ممکنه یک سایت / سرور خیلی عالی کانفیگ شده باشه اما سایت یا سایت های روی اون سر ۲۴ ساعت پاک بشن ! خوب این کانفیگ عالی به چه دردی میخوره ؟

من هم با خیلی ها همکار بودم ( سرویس دهنده های میهن دانلود / آسان دانلود و خیلی سایت های بزرگ دانلود ) ولی اون سرویس دهنده خیلی نامحسوس کار میکنه و از این فشار ها هم کم نبوده روش ; )

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
هاست دی ال در مورد حذف کردن سایت های موزیک غیر حرفه ای عمل کرد!
جواب کسانی که میگن زور بالا سرشون بوده و ...: روز اول هم میدونست ممکنه به زور بگیرنشون، چرا همچین مسئولیتی رو قبول کرد؟

بالا