سلاماين پاکت چه کاستيهايی دارد
صفحه LCD با VGA در عمل خيلی فرق ميکنه؟
قيمت اين پاکت در ايران چند است
پاکت های دارای ويندوز موبايل 6 زير 500 تومان چه مدلهای خوبی وجود دارد(لطفاً نام ببريد)؟
اچ تی سی تاچ HTC touch خوبه قیمتش هم مناسبه ویندوز 6 داره طراحی شیک و ظریفی هم داره قیمتش با گارانتی اصلی در ایران 535 - 560 هستش .بنده خبری از اينکه اين گوشی سيم کارت نميخوره نداشتم
شما الان چه پاکت که طراحی شم مثل اين تقريباً خوب باشه و 6 هم باشه توصيه ميکنيد
(سيم کارت بخوره)
htc برند خوبیه و ساپورت خوبی هم داره touch اخیرا فروش قابل توجهی داشته ظاهرش هم شیکه تو اون رنج قیمتی که شما گفتین فکر میکنم این بد نباشه البته آلتیمیت های آیمیت هم خیلی خوبه ولی یه مقدار قیمتش بالاتر میره : 740-780 تومانشما الان چه پاکت که طراحی شم مثل اين تقريباً خوب باشه و 6 هم باشه توصيه ميکنيد
(سيم کارت بخوره)
شما الان چه پاکت که طراحی شم مثل اين تقريباً خوب باشه و 6 هم باشه توصيه ميکنيد
(سيم کارت بخوره)
سلام
این پی دی ای حدودا 20 روز هست که وارد بازار ایران شده البته Hp iPaq 210 اینجا اومده .
حتما در جریان هستین که سیم کارت ساپورت نمیکنه ولی یک پاکت پی سی تمام عیار هستش با ال سی دی 4 اینچ و سی پی یو 624 مگاهرتز و ویندوز موبایل 6 واقعا جای خالیه Dell Axim X51v رو پر کرد . من باهاش کار کردم ابهت خاصی داره فوق العاده شیک و پرفورمانس عالی در کل دستگاه خوبیه - بیشتر پزشک ها و دانشجویان تخصص پزشکی مشتری این دستگاه هستند .
قیمتش در ایران با گارانتی 620 تومان هستش .
پاکت پی سی های no phone دارای ویندوز 6 غیر از این hp110 هستش که قیمتش 565 تومان با گارانتی هستش