• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HP ProBook 4540s-H یا Fujitsu LifeBook LH-532-A ?کدام یک؟

abbaskh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من میخواستم لپ تاپی تو حدودای دو و نیم میلیون بگیرم
با تحقیق هایی که کردم این دو تا رو پیدا کردم
کدوم یک از نظر شما از همه لحاظ بهتره؟
HP ProBook 4540s-H
لپ تاپ اچ پی پروبوک 4540s
Hewlett-Packard یا همان HP کمپانی است که به تولید محصولات با کیفیت بالا شهرت دارد. سری ProBook این کمپانی، لپ‌تاپ‌هایی بیزینسی (اداری/مهندسی) با امکانات فراوان و قیمتی مناسب هستند. خانواده ProBook شامل سه زیر شاخه اصلی S، B و M است. مدل 4540s جزو جدیدترین اعضای خانواده ProBook S است که در سال 2012 معرفی شد. تفاوت اصلی این مدل با مدل‌های سال گذشته را می‌تواند در طراحی خارجی آلومینیومی و سخت افزار به روزتر دانست. در بخش نقد و بررسی این محصول بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3632QM Core i7 2.2GHz up to 3.2 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

یا
Fujitsu LifeBook LH-532-A
لپ تاپ فوجیتسو لایف بوک ال اچ 532
سری Lifebook کمپانی Fujitsu، نوت‌بوک‌هایی با کاربری عام می‌باشند که در مدل‌های مختلفی وجود دارند و از کاربران حرفه ای تا کاربران خانگی و اداری را پوشش می‌دهند. مدل LH532 که یکی از جدیدترین اعضای خانواده Lifebook می‌باشد، امکانات بسیاری را در قالب یک نوت‌بوک کوچک 14.0 اینچی ارائه می‌دهد که برای مثال می‌توان به طراحی جذاب، کیبورد مقاوم در برابر مایعات و سه عدد پورت USB 3.0 اشاره کرد. با ما در نقد و بررسی این محصول همراه باشید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.1 کیلوگرم
پردازنده: Intel 3612QM 2.1GHz Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1600 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT620M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : Fujitsu LH-532-A

خوشحال میشم نظر و تجربه تونو بدونم:cool:
ممنون

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
100 % 4540 من خودم خیلی راضیم پسوالی بود درخدمتم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فکر کنم بر این مسئله واقف باشید که مهم ترین قسمت یه لپتاپ cpu و کارت گرافیک اونه.
یه سایتی پیدا کردم که به کلیه سی پی یو ها و گرافیک کارتها امتیاز داده.همون بنچمارک.شما با جستجوی سی پی یو و گرافیک میتونید بهترین لپتاپ را در یک رنج قیمت بفهمید چیه.فقط کافیه مدل گرافیک یا سی پی یو را در این سایت بزنید امتیازشو براتون میاره
برای سی پی یو cpubenchmark.net
برای گرافیک PassMark Software - Video Card Benchmark Charts

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
s4540 خیلی بهتره
برندشم که اچ پی هست که کیفیتشو تضمین میکنه
در مورد فوجیتسو من حرف های مختلفی از فروشنده ها شنیدم ولی باهش کار نکردم ولی در مورد اچ پی میتونم بگم بهترنه

بالا