• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

htaccess و پسوردگذاری

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام
من یه پوشه رو میخوام پسورد بزارم تا کسی جز خودم بهش دسترسی نداشته باشه هاست کنترل پانل سی پانل یا دایرکت ادمین نداره تا از طریق پانل روی پوشه پسورد بزارم برای همین میخوام با استفاده از فایل htaccess این کار رو انجام بدم جستجو که کردم به این سایت انگلیسی برخوردم
کد:
http://www.elated.com/articles/password-protecting-your-pages-with-htaccess/
ولی چون از کدنویسی چیزی نمیدونم نفهمیدم چه کدهایی رو باید استفاده کنم
اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه
ممنون :blush:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از طریق این سایت آنلاین فایل رو ساختم ولی هر چی یوزر و پسورد رو میزنم وارد پوشه نمیشه کنترل پانل هاست هم کلکسو هست
کد:
http://tools.dynamicdrive.com/password/
هی این اخطار رو میده

کد:
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوتا فایل باید باشه یکی htaccess و دومی هم فایل یوزر و پسورد ، توی فایل htaccess باید آدرس کامل فایل دومی را بدید تا درست کار کنه همچنین توی فایل دومی هم باید هر خط یک یوزر:پسورد باشه که پسورد رمزگذاری خاصی داره که توی همین سایت های بالا ابزارش هست براتون رمزگذاری میکنه و داخل فایل کافیه ذخیره کنید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوتا فایل باید باشه یکی htaccess و دومی هم فایل یوزر و پسورد ، توی فایل htaccess باید آدرس کامل فایل دومی را بدید تا درست کار کنه همچنین توی فایل دومی هم باید هر خط یک یوزر:پسورد باشه که پسورد رمزگذاری خاصی داره که توی همین سایت های بالا ابزارش هست براتون رمزگذاری میکنه و داخل فایل کافیه ذخیره کنید.

ممنون بابت پاسخ
والله منم این دو تا فایل رو آپلود کردم ولی هر چی یوزر و پسورد رو میزنم قبول نمیکنه

بالا