• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC با کدام گارانتی

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

برای یکی از دوستان میخواهیم Touch HD بگیریم ف تا اونجا که قبلا تو قیمت های HTC دیده بودم قیمت گارانتی یاس یه 20 تا 30 تومنی تو مدلهای مختلف از پرشین تله کام کمتر بود اما در مورد HD برعکسه یعنی پرشین تله کام حدود 50 تا 70 تومن از یاس ارزونتره (یاس 900-920 و پرشین تله کام حدود 850 تا 865 هست )
کدامیکی از این گارانتی ها رو پیشنهاد میکنین ؟ اگه تفاوتهاشونو میدونین لطفا راهنمایی کنین.

با تشکر

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز بهتر نبود این سوالتون رو در بخش پاکت پیسی مطرح میکردید ؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
خودم هم در این مورد مردد بودم ولی فکر کردم بحث گارانتی یه بحث عمومی موبایله ، اگه مدیران محترم صلاح دیدن منتقل کنن.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستش دوست ندارم حرف تکراری بزنم؛و خوشم هم نمی آد که بگم گارانتی در مورد پاکت پی سی در ایران وجود واقعی نداره؛اما متاسفانه یک واقعیت هست که خیلی از دوستان و خود من این بارها شاهد این واقعیت بودیم؛بنابراین از دید من گارنتی فعلا" گارانتی نیست،شاید بشه اسمش رو وارانتی گذاشت؛با توجه به عملکرد شرکتها که اون هم باز جای سوال هست؛

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ضمن تایید حرف های مدیر عزیز ، مجتبیجون (من کی هستم که تایید کنم :دی )
اون چیزی که تجربه ثابت کرده، یاس بهتر هست
بعدش هم تا اونجا که میدونم یاس گرونتر بود قبلنا !!!
HTC ها جدیدا بعضی هاشون مشکل دارند و باید تعویض بشند ، پس فکر خرید بودن گارانتی را م نکنید ...
اما خوب فقط به درد تعویض دستگاه در صورت مشکل به هم زدن میخوره و لا غیر !!!

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از راهنماییتون، متاسفانه این مساله گارانتی در مورد ایران وجود نداره اما در این آشفته بازار اجناس گری مارکتی (Grey market) بعضی وقتها شاید راهگشا باشه واقعیتش اینه که آدم جرات نمیکنه اجناس گرانقیمت رو بدون گارانتی بخره ، بد نمیبینم در این مورد از یه تجربه ای که یکی دو سال برای یکی از دوستانم پیش اومده بود بگم:
این دوست ما اونموقع میخواست یکی از مدلهای بروز سامسونگ رو بخره و به پیشنهاد فروشنده به خاطر قیمت 60 تومن پایینتر گوشی بدون گارانتی رو انتخاب کرده بود، این گوشی تو یکی دو روز اول مشکلات گاه و بیگاه انتن دهی داشت و به عبارت دیگه بعد از یه مدت استفاده نکردن خواب میرفت.
وقتی به فروشنده مراجعه کرده بود گفته بود این مشکلات در مورد گوشی های بدون گارانتی پیش میاد و تعویض اونو به دریافت یه مبلغ 20-30 تومنی کرده بود، بعد ها متوجه شدیم این شگرد همیشگی این فروشنده بوده و...

و اینطوریه که مارگزیده از ریسمان سیاه وسفید میترسه ، من خودم احتمال میدم قیمت های یاس هم تا یکی دو هفته پایین بیاد چون قیمت جهانی این گوشی به پایینتر از 750 دلار رسیده

mamali_1382

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز .

من پیشنهاد میکنم که از پرشن تلکام نخری ، چون اصلا پشتیبانی نمیکنن .

من خودم دیاموند دارم ، بعد از نصب رام دیگه روشن نشد. فرستادم پرشن تلکام ، 3ماه طول کشید تا گوشی رو بهم دادن . تازه بعد از این همه وقت ، فقط برد تعویض شد . در صورتی که گفته بودن گوشی تعویض میشه . الان هم سریال برد با سریال پشت گوشی فرق میکنه !! فقط این وسط من 3 ماه گوشی نداشتم .

Moskapa

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
در واقع این سوال من هم هست!
به نظر شما دایاموند رو با گارانتی یاس بخرم یا پرشین

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من باشم هیچ کدوم

ولی اگر خواستی حتما با گارانتی باشه به نظر من یاس بگیر

موفق باشی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
پرشین بیمه هم داره ! که در مواقع خرابی و شکستگی خیلی به درد میخوره یاس رو نمی دونم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

DJ.HAMED

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بدون گارانتی بخر چون اگه رامشو عوض کنی از حالت گارانتی خارج میشه

من تاچ اچ دی با گارانتی خریدم اما از این موضوع خبر نداشتم 1 هفته بعد رامشو عوض کردم گارانتی هم که بابتش 80 تومن پول بیشتر داده بودم پرید . به همین سادگی به همین خوشمزگی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میشه بر گردون به اس پی ال قبل که گارانتی شاملش بشه ولی من باشم همون طور که بچه ها گفتن بی گارانتی میگرفتم

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
پرشین بیمه هم داره ! که در مواقع خرابی و شکستگی خیلی به درد میخوره یاس رو نمی دونم

یاس هم. یک سال بیمه البرز داره. به شما توصیه میکنم که گوشی با گارانتی بخرید . وقتی ادم قراره 500 الی 700 پول بده . نمیشه به راحتی از گارنتی و بیمه گذشت. همین چند وقت پیش یکی از آشنایان گوشی HD از دستش افتاد تاچش از کار افتاد.:eek: خوب گوشی بیمه داشت .فرستادش بیمه ( چون گارانتی زیر بار نرفت). حالا اگه گارانتی + بیمه نداشت چی؟؟

خوب درسته آدم وقتی گوشی با گارانتی میخره پول بیشتری میده. و در طول گارانتی نمیتونه رام عوض کنه:(
اما باید توجه داشت که در ازای این پول بیشتر = گارنتی + یک سال بیمه + و در مورد یاس یک کارت هدیه هم میده.

اما کدوم گارانتی بهتره من به شخصه یاس ترجیح میدم. به چند دلیل.
1. من هر دو شرایط گارانتی یاس و پرشین با هم مقایسه کردم . یاس سر راست تره
2. ندیدم کسی با گارانتی یاس مشکلی داشته باشه.
3. پشتیبانی بهتری داره.
4. یک شرکت بین الملی
البته این موارد نظر شخصی بندست.

و یک توصیه:
در زمان خرید گوشی به هیچ عنوان زیر بار آپگرید یا نصب برنامه و... نرید .
برای موارد بالا گاها تا 150 تومن هم پول میگیرن:wacko:

اما دوستی که مشکل باطل شدن گارانتی به علت نصب رام داره . فکر کنم با. دانگرید رام .بشه مشکلش را حل کرد

majid_12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دور و بر 250 تومن htc هست ؟؟ جه مدلی ؟؟
مشخصاتش چی هست ؟؟

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
در اين يك مورد حتما با گارانتي بگير.هر دو شركت واقعا پشتيباني خوبي دارن.اگر رام اصلي جديد بيان برات نصب مي كنن.
سواي گارانتي بيمه هم دارن كه واقعا مفيده.
گوشي يكي از دوستانم زير چرخ ماشين رفت و له شد.بيمه پول گوشي رو داد.گارانتي پرشيان بود.
HTC رو حتما با گارانتي بگيريد.تو اين يك مورد ضرر نمي كنيد.

بالا