• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

htc جديد و شايد next imate .. يك غول جديد

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان ...
بنابر درخواست يكي از دوستان عكس هايي از محصول جديد htc اينجا ميذارم... اسمش هم ميذاريم غول غولها

اين ppc phone را فقط T.Mobile عرضه كرده تاحالا.. ولي احتمالا آي ميت هم brand ميكنه...شايد هم نكرد !!!! :blink:

cpu 520 Mhz ,, RAM 128 MB ,,, 2 cameras : VGA & 1.3 MP ,,,WLAN ,,, UMTS ,,TriBand GSM 900/1800/1900

در واقع cpu اش بهتر شده. دوربين 1.3 بهش اصافه شده . سيستم UMTS ... بلندگو استريو.. 3G.. و غيره
ما بيشتر راجع به طرحش نظر ميديم.
طراحيش عجيب غريبه و نقاط ضعف و قوتي داره:
يك خوبيش اينه كه LCD رو ميشه بست و ديگه خيالت از ضربه راحته. كيبوردش واقعي تره. ولي كاش پشت lcd يك lcd كوچيك ميذاشتن :hmm: لااقل ببينيم كي زنگ زده. كلا بيشتر شبيه يك mini laptop هست... اجرا كردن برنامه و بازي و كار كردن باهاش به عنوان pda خيلي خوبه...

سليقه ها فرق ميكنه ديگه... ولي اگه با ram بيشتر و windows 2005 عرضه بشه ارزش خريدن داره...

mda-iv-compared-10.jpg

اين هم مقايسه اندازه با يك دايناسور :D
mda-iv-compared-5.jpg

htc-universal-4.jpg

اين هم يك عكس دو نفره
mda-iv-compared-1.jpg

htc-universal-7.jpg

mda4_1s.jpg

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستد درد نكنه

ولي به نظر من :wacko:
imate قشنگتر هست

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره البته pda2k قشنگ تره... من هم كه گفتم حاضر نيستم pda2k رو باهاش عوض كنم... ولي خوب نوآوري هست ديگه... باز هم صبر ميكنيم ببينيم چي از راه مياد...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خفنه.....کم آوردم
سلیقه ایه ولی چرا imate قشنگتره؟ (دنبال دليل نيستما پرسيدم كه بگم بنظرم اين قشنگتره)

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خيلي توپ بود
من كه اينجوري :blink: شدم

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از FARGO :
خیلی خفنه.....کم آوردم
سلیقه ایه ولی چرا imate قشنگتره؟ (دنبال دليل نيستما پرسيدم كه بگم بنظرم اين قشنگتره)

قشنگي اش كاملا سليقه اي هست.. ولي به نظر من سمت lcd اش خيلي دكمه كم داره و همونطور كه گفتم پشتش هم lcd نداره... pda2k چون طراحي قرينه داره و دكمه هاش به خوبي توزيع شدن به نظر من قشنگ تره... تو اون عكس دو نفره كاملا مشخص هست... ولي اين يكي رو وقتي شكله mini laptop ميكني خوشگل ميشه... در ضمن اين اگه 128 ram داشته باشه فقط به خاطر يك cpu 520 mhz , و دوربين 1.3 به نظر شما ارزششو داره ؟؟؟؟ 3G و بقيه سرويس ها هم كه در ايران تعطيله. البته من specs كاملش رو ندارم... شايد بعضي نكات ديگه هم داشته باشه. مثلا sd تا 2 گيگ ساپورت كنه و ....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به حق چيزاي نديده !!! يكي لطف كنه في بده !

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
قشنگي اش كاملا سليقه اي هست.. ولي به نظر من سمت lcd اش خيلي دكمه كم داره و همونطور كه گفتم پشتش هم lcd نداره... pda2k چون طراحي قرينه داره و دكمه هاش به خوبي توزيع شدن به نظر من قشنگ تره... تو اون عكس دو نفره كاملا مشخص هست... ولي اين يكي رو وقتي شكله mini laptop ميكني خوشگل ميشه... در ضمن اين اگه 128 ram داشته باشه فقط به خاطر يك cpu 520 mhz , و دوربين 1.3 به نظر شما ارزششو داره ؟؟؟؟ 3G و بقيه سرويس ها هم كه در ايران تعطيله. البته من specs كاملش رو ندارم... شايد بعضي نكات ديگه هم داشته باشه. مثلا sd تا 2 گيگ ساپورت كنه و ....

يكي از ضعفهاي بزرگش دقيقا نداشتن LCD پشتش است.
ولي طراحيش واقعا خارق العاده است. اصلا مدنظرم مشخصات فنيش نيست.

در مورد كارآيي هم كه همين pda2k ما خيلي از سرويساش توي ايران تعطيله چه برسه به اين جديده.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
به حق چيزاي نديده !!! يكي لطف كنه في بده !

والا اين تازه معرفي شده در نمايشگاه ها و هنوز توي بازار نيست قرار است كه از اين تابستون در آلمان عرضه بشه...
يك نكته ديگه اينكه triband هست و اين يك امتياز منفي ديگه در مقابل pda2k
جالب اينه كه 2006 تازه ميخواد وارد بازار آمريكا بشه و هنوز 850 mhz اش توليد نشده... اروپايي ها در gsm ديگه هر چي باشه از آمريكا جلوترن...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از azemati :
به نظر من که ذاقارته!
آخه کی می‌یاد اینو بگیره دم گوشش :lol:

البته سلیقه‌ها بسیار متفاوته

دوست عزيز اين جور گوشي ها براي كساني كه زنگ خورشون زياده مناسب نيست... معلومه كه نميشه سوار اتوبوس شي سوار موتور شي حرف بزني بري بازار باهاش خريد و فروش كني و دلالي كني و اين حرفا !!!! اصلا براي اين كارا ساخته نشده. اگه از دنياي كامپيوتر و PDA سهمي داري با اينا حال ميكني..وقتي قرار باشه يك PDA داشته باشي و يك گوشي جدا براي راحت شدن از حمل دو تا دستگاه ترجيح ميدي هر دو شو با هم يكجا داشته باشي و تازه بارت كمتر هم شده. پس ديگه بزرگي مفهومي نداره... هيچ كس به اينا به عنوان گوشي محض نگاه نميكنه. توي سايت هاي خارجي كه نوشته بود OFFICE PHONE هيج جا كلمه phone يا mobile phone رو براي اينا به كار نميبرن... اين گوشي نيست چون بيشتر از اينكه با گوش سر و كار داشته باشه با دست سروكار داره. براي همين ميگن handheld :D ... تاحالا با keyboard اينا sms زدي ؟؟؟

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه خيلي حال مي كنم وقتي با گوشيش sms ميزنم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mahdeen :
دوست عزيز اين جور گوشي ها براي كساني كه زنگ خورشون زياده مناسب نيست... معلومه كه نميشه سوار اتوبوس شي سوار موتور شي حرف بزني بري بازار باهاش خريد و فروش كني و دلالي كني و اين حرفا !!!! اصلا براي اين كارا ساخته نشده. اگه از دنياي كامپيوتر و PDA سهمي داري با اينا حال ميكني..وقتي قرار باشه يك PDA داشته باشي و يك گوشي جدا براي راحت شدن از حمل دو تا دستگاه ترجيح ميدي هر دو شو با هم يكجا داشته باشي و تازه بارت كمتر هم شده. پس ديگه بزرگي مفهومي نداره... هيچ كس به اينا به عنوان گوشي محض نگاه نميكنه. توي سايت هاي خارجي كه نوشته بود OFFICE PHONE هيج جا كلمه phone يا mobile phone رو براي اينا به كار نميبرن... اين گوشي نيست چون بيشتر از اينكه با گوش سر و كار داشته باشه با دست سروكار داره. براي همين ميگن handheld :D ... تاحالا با keyboard اينا sms زدي ؟؟؟
آره درسته.
نه ولی اس‌ام‌اس زدن با این‌ها فاز می‌ده عجیب!! :wacko:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني چي من كه نفهميدم :wacko:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ealy :
به غير از تفاوت هاي ظاهري اين مدل نسبت به pda 2k فقط از نظر cpu ارتقاع داشته و لاغير

3G رو فراموش نكن. اينترنت پر سرعت !!! (چقدر هم كه ما بهره منديم) همچنين 2 دوربين يكي ساپورت video كنفرانس.. و يكي 1.3 مگاپيكسلي

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
3G رو فراموش نكن. اينترنت پر سرعت !!! (چقدر هم كه ما بهره منديم) همچنين 2 دوربين يكي ساپورت video كنفرانس.. و يكي 1.3 مگاپيكسلي

3G بسيار نكته مهمي است و فقط به اينترنت پرسرعت بسنده نميكنه.....اين شايد يكي از علتهايي است كه اين گوشي به triband تبديل شده.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يك نكته جالب اين كه vodafone هم اين گوشي رو brand ميكنه !!!! من فكر نميكردم vodafone هم از htc محصول بده.. البته انگار قبلا magician رو كه همون imate jam هست رو هم داده بود... تقريبا همه service provider هاي بزرگ اروپا و دنيا htc براند ميكنن... خيلي جالبه ... اين htc از كجا پيداش شد ؟؟؟؟ كسي راجع به تاريخچه يا صاحبانش ميدونه ؟؟؟؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يك سري اطلاعات راجع به htc روي سايت خودش...
about htc

كاملا مشخص بود كه غول هايي مثل intel و مايكروسافت پشتش هستن...

بالا