• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC Evo 3D گوشی خوبیه؟ کسی داشته؟ بخرم یا نخرم؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به همگی دوستان گرامی ، به سرم زده برم HTC Evo 3D بخرم ،

به نظرتون چطور گوشیی هست؟ به نظرتون قیمتش از این پایینتر هم میاد؟ چقدر؟ (بدون گارانتیش حدوداً 690-700 هست با گارانتی یاس دوروبره 700). ارزش داره 100 تومن بیشتر داد برای گارانتی یاس؟

اگر کسی این گوشی رو داشته و بتونه تجربه اش رو در اختیارم بگذاره خیلی ممنون میشم.

از همتون ممنونم.

پیروز باشید.;)

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
3d اش ناقصه .......................................................................... وزنش هم سنگینه توی دست .

من خودم به همین خاطر رفتم lg optimus 3d خریدم که 3d اش حداقل کار میکنه اما دوربینش ضعیف تره اما سبکه انصافا نسبت به evo 3d

اگه به خاطر 3d می خای optimus بخر و گرنه samsung gallaxy s II

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
3d اش ناقصه .......................................................................... وزنش هم سنگینه توی دست .

من خودم به همین خاطر رفتم lg optimus 3d خریدم که 3d اش حداقل کار میکنه اما دوربینش ضعیف تره اما سبکه انصافا نسبت به evo 3d

اگه به خاطر 3d می خای optimus بخر و گرنه samsung gallaxy s II

تائید میشه

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من رفتم Evo 3d خریدم ، خیلی خوبه!!:cool: البته متوجه نشدم منظورتون از 3D ناقصش چیه ، چون عکسهای 3d رو که عالی نشون میده (البته بعد از 15 دقیقه چشمام درد میگیره). فیلم 3d روش امتحان نکردم ، ولی فیلمهای 3d که با دوربینش میگیرم چنگی به دل نمیزنه ، و واقعاً نمیشه گفت 3d هست. ولی عکسهاش کاملاً 3d هست و واقعاً عکس گرفتن باهاش هیجان انگیزه.

با وزنش اصلاً مشکلی ندارم ، البته من یه اخلاق خاصی دارم ، گوشی بزرگ دستم بگیرم ، اگه وزنش کم باشه ، احساس چیپ بود بهم دست میده. احساس میکنم گوشی که گرفتم دستم اسباب بازیه. به همین دلیل با وزنش هیچ مشکلی نداشتم ، و راستیشتش اصلاً به نظرم سنگین نیست.

یکی از دلایلی که رفتم خریدمش ، طراحیش بود. خیلی طراحی گوشیشو دوست دارم. و از یه طرف هم راستش دلم نمیاد 800 تومن بابت LG بدم.

تنها چیزی که خیلی زد تو ذوقم ، قدرت سخت افزاری ضعیفش بود. یعنی با اینکه CPU و GPU خیلی قویی داره ، ولی به شکل عجیب غریبی تو اجرای بازیها ضعیف عمل میکنه.:(

بالا