• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC HD 2 و HTC Desire HD و HTC MINI مشاوره برای خرید

MamaSHan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من می خوام یه گوشی خوب htc بگیرم ولی بین HTC HD 2 و HTC Desire HD و HTC MINI گیر کردم...
یه حالی بدید و از جهات مختلف مقایسه کنید...
من یه کم از سیستم اندرویید نگرانی دارم ! چون قبلا همیشه از نوکیا و سیمبین استفاده میکردم گوشی فعلی من هم نوکیا95 هست..
لطفا یه گوششی با سیستم عامل اندروید یا ویندوز موبایل معرفی کنید که دوربینش حداقل 5 مگا پیکسل باشه و قیمتش هم تا 400 تا 450 باشه از این قیمت بالاتر نباشه..

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
يه تاپيك توپ درباره HTC Desire HD در forum p30world هست يه سري اونجا بزني كلي اطلاعات بدست مياره اما اون چيزي من فهميدم اينكه كه ميني كه اصلا بدرد نيم خورد خود HTC Desire HD هم باطري ضعيفي داره و هر 2 روز يه بار بايد شارژش كني
باز خودت بهتر ميدوني

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
بهترین گوشی از بین او سه تا HTC HD 2 هست .

با HTC MINI کارکردم ، اصلا خوشم نیومد!

MamaSHan

Registered User
لایک‌ها
0
با تحقیقی که در سایر سایتا انجام دادم بدجوری خرید گالگسی وسوسم کرده تفاوت قیمت چندان بالایی هم نداره یا اچ تی سی

Galaxy در مجموع امکانات بهتری نسبت به گوشی های بازار داره.امکانات گالکسی حتی از iphone 4 بیشترهگالکسی به سیستم عامل آندروید 2.1 مجهزه و صفحه نمایش Super Amoled داره که بالاترین کیفیت صفحه نمایش در میان تمام موبایل های بازار عمومی هست.دو مدل 8 و 16 گیگ داره و تایپ پیشرفته ی swype داره.
و همچنین برخی از امکانات این گوشی:
پشتیبانی از HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 5.76 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش لمسی خازنی 4 اینچی از نوع AMOLED با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن WVGA یا همان 800*480 پیکسل

سیستم عامل Android v2.1 به همراه رابط کاربری TouchWiz 3.0

پردازنده یک گیگاهرتزی Cortex A8 Hummingbird به همراه 512 مگابایت RAM

دوربین 5مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و قابلیت هایی چون تشخیص لبخند و تشخیص چشمک و چهره

ضبط ویدیویی HD 720p با نرخ 30 فریم بر ثانیه

پشتیبانی از Wi-Fi 802.11 b,g و n

گیرنده GPS با پشتیبانی از عملکرد AGPS و قطب نمای دیجیتال

حافظه داخلی 8 یا 16 گیگابایتی ، اسلات کارت حافظه microSD

سنسور های شتاب سنج و مجاورت
پورت MicroUSB (به همراه قابلیت شارژ گوشی از طریق این پورت) و بلوتوث استریوv3.0
باتری 1500 میلی آمپری Li-Ion
ضخامت کم گوشی در حد 9.9 میلی متر
نقاط ضعف اصلی:
عدم وجود مقصدیابی ماهواره ای رایگان
عدم پشتیبانی از فایل های فلش در مرورگر وب
نبود فلاش به همراه دوربین