• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC one یا LG G2

namvareh

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
می خواستم نظر دوستان عزیز رو بدونم در مورد اینکه بین این 2 تا گوشی HTC One و LG G2 کدومش بهتره و ارزش خرید داره
ممنون...
اگه گوشی دیگه تو رنج قیمت این گوشی ها پیشنهاد دارین بگین ممنون میشم..

new word

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوست عزیز جناب
namvareh
عرضم به حضورتون که گوشی htc one

htc-one-mini.jpg

یه گوشی مالتی مدیا هست یعنی برای کارهای چند رسانه ایی فوق العاده است همونطور که میدونید این گوشی از بلندی و کیفیت صدای بسیار خوبی برخوردار هست
و برای مرور صفحات وب عالیه البته با سخت افزار بسیار عالی که داره قطعا برای بازی کردن هم گزینه ی بسیار خوبیه
از ویژگی های سخت افزاری اون میشه به نکات زیر اشاره کرد:
1-Qualcomm Snapdragon 600 Chipset Quad-Core Krait 300 CPU
2-کیفیت صفحه ی نمایش خوب
3-کیفیت خوب ساخته بدنه

اما جی2
lg-g2-14.jpg

با پردازنده ی :Qualcomm Snapdragon 800 Chipset Quad-Core Krait 400 CPU
و با صفحه نمایش یک اینچ بزرگتر با فناوری tureHD-ips

برتری داره بر htc one
البته مورد منحصر به فردی که این گوشی داره باطری فوق العاده ی اون هست که توی رقبا هیچ گوشی به اندازه جی 2 شارژ دهی نمیده
اما شنیدها حاکی از اینکه جی 2 بلندی صدای مطلوبی نداره و کیفیت ساخت بدنه ی اون قطعا در مقایل htc one ضعیفتره که البته با این مشکل به یک کاور مخصوص حل میشه
به هر حال خیلی فاکتور های اصلی این دو گوشی شبیه به هم هست
که در سخت افزار به نظر من جی 2 از نظر پردازنده و فناوری صفحه نمایش برتری داره همچنین شارژ دهی بیشتر
اما از نظر کیفیت ساخت و کیفیت پخش فایل های چند رسانه ایی htc one برتری داره
درنهایت با توجه به حرفایی که گفته شد اگه کیفیت ساخت بدنه و بزرگی 1 اینچی جی 2 خیلی براتون مهم نباشه به نظر من جی 2 با توجه به قیمت مناسب و شارژ دهی فوق العاده گزینه ی مناسبی هست
:)

namvareh

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز جناب
namvareh
عرضم به حضورتون که گوشی htc one

یه گوشی مالتی مدیا هست یعنی برای کارهای چند رسانه ایی فوق العاده است همونطور که میدونید این گوشی از بلندی و کیفیت صدای بسیار خوبی برخوردار هست
و برای مرور صفحات وب عالیه البته با سخت افزار بسیار عالی که داره قطعا برای بازی کردن هم گزینه ی بسیار خوبیه
از ویژگی های سخت افزاری اون میشه به نکات زیر اشاره کرد:
1-Qualcomm Snapdragon 600 Chipset Quad-Core Krait 300 CPU
2-کیفیت صفحه ی نمایش خوب
3-کیفیت خوب ساخته بدنه

اما جی2
با پردازنده ی :Qualcomm Snapdragon 800 Chipset Quad-Core Krait 400 CPU
و با صفحه نمایش یک اینچ بزرگتر با فناوری tureHD-ips
برتری داره بر htc one
البته مورد منحصر به فردی که این گوشی داره باطری فوق العاده ی اون هست که توی رقبا هیچ گوشی به اندازه جی 2 شارژ دهی نمیده
اما شنیدها حاکی از اینکه جی 2 بلندی صدای مطلوبی نداره و کیفیت ساخت بدنه ی اون قطعا در مقایل htc one ضعیفتره که البته با این مشکل به یک کاور مخصوص حل میشه
به هر حال خیلی فاکتور های اصلی این دو گوشی شبیه به هم هست
که در سخت افزار به نظر من جی 2 از نظر پردازنده و فناوری صفحه نمایش برتری داره همچنین شارژ دهی بیشتر
اما از نظر کیفیت ساخت و کیفیت پخش فایل های چند رسانه ایی htc one برتری داره
درنهایت با توجه به حرفایی که گفته شد اگه کیفیت ساخت بدنه و بزرگی 1 اینچی جی 2 خیلی براتون مهم نباشه به نظر من جی 2 با توجه به قیمت مناسب و شارژ دهی فوق العاده گزینه ی مناسبی هست
:)

به نظر من:

از خوب به بد:
1-
جی2
2-
نکسوز5

خیلی ممنون از شما دوستان عزیز بابت راهنمایی که کردین

بالا