سلام یه سوالی که داشتم این هست که HTC Smart کیفیت صداش خوبه/عالیه/بده ؟ ممنون
bloodymusic Registered User تاریخ عضویت 15 ژانویه 2006 نوشتهها 129 لایکها 2 11 می 2010 #1 سلام یه سوالی که داشتم این هست که HTC Smart کیفیت صداش خوبه/عالیه/بده ؟ ممنون
FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 جولای 2005 نوشتهها 6,285 لایکها 20 سن 42 محل سکونت iran-tehran 11 می 2010 #2 سلام گاش سوال رو تو تاپیک مشاوره میپرسیدی عزیز اما جواب سوال اینه که منظور از کیفیت ، کیفیت مکالمه هست یا پخش آهنگ؟؟ اگر مکالمه هست، مشگلی باهاش نداری 100%.... اگر منظور کیفیت پخش هست، همیشه از نظر حجم صدا پاکت پسی ها در پله ی دوم قرار دارند و همین طور از نظر کیفیت ...!!! ولی در کل رضایت بخش هست، مقایسه من در محدوده ی مثلا اکسپرس موزیک های نوکیا و واک من های سونی اریکسون بود. موفق باشی
سلام گاش سوال رو تو تاپیک مشاوره میپرسیدی عزیز اما جواب سوال اینه که منظور از کیفیت ، کیفیت مکالمه هست یا پخش آهنگ؟؟ اگر مکالمه هست، مشگلی باهاش نداری 100%.... اگر منظور کیفیت پخش هست، همیشه از نظر حجم صدا پاکت پسی ها در پله ی دوم قرار دارند و همین طور از نظر کیفیت ...!!! ولی در کل رضایت بخش هست، مقایسه من در محدوده ی مثلا اکسپرس موزیک های نوکیا و واک من های سونی اریکسون بود. موفق باشی
bernadot Registered User تاریخ عضویت 31 ژانویه 2010 نوشتهها 384 لایکها 29 12 جولای 2010 #3 معمولا htc کیفیت صدای خوبی نداره