• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

html کتاب درباره

meto

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
آیا کتاب ( کتابهایی) جامع ای به زبان فارسی در مورد html هست ؟؟
اگه هست و کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
ممنونم

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
من کتاب آشنایی با وب و آموزش HTML
گردآوری شاپور شایگانی
انتشارات نص
رو پیشنهاد می کنم. به زبان خوب و روان نوشته شده و کمتر آدم رو گیج می کنه. البته فقط HTML گفته. ضمناً تک و توکی از دستور های جدید رو هم نداره ولی در مجموع و خصوصاً برای شروع کتاب خیلی خوبیه.

اگر هم خواستی از سایت آموزشی استفاده کنی http://www.w3schools.com یه سایت خیلی خوب واسه آموزش خیلی از زبانها و تکنیکهای برنامه نویسی تحت وبه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کتاب Elizabeth Castro به نام فکر کنم HTML fot the worlwide web ترجمه شده و در ایران هست ، توی آمازون سرچ کنی نسخه انگلیسی اش را می توانی ببینی و نظر خوانندگانش را نیز بدانی .

کتاب پر فروشی در سطح جهان است .

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
کتاب جعفرنژادقمی کامله .

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sha19425 :
کتاب جعفرنژادقمی کامله .
این جعفر نژاد قمی همه کتبهاشو از جای دیگه کِش میره بعد میاد به مردم قالب می کنه. اگه مخالف هستید PM بفرستید تا دلیل بیارم.

Tony.65

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من از کتاب html for the world wide web with xhtml and css نوشته خانم الزابت کاسترو استفاده کردم.کتاب خیلی خوب و معتبری هست و برا شروع خیلی خوب;) علاوه بر html,xhtml,cssدر مورد اسکریپتها و نحوه ثبت سایت در موتورهای جستجو و بهینه سازی سایت و ساختن صفحات وب برا موبایل رو هم توضیح داده.از اینجا هم میتونی با تخفیف بخری:cool:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بالا