• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTML EDITOR

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من برای فرم افزودن خبر به یک اچ تی ام ال ادیتور نیاز دارم توی گوگل سرچ کردم ولی اغلب نرم افزارهایی پیدا کردم که بعد از دانلود کردن کاملا مستقل اجرا می شوند ولی من به این ادیتور برای تعبیه توی برنامه خودم نیاز دارم .
اگر ادیتور خیلی ساده و جمع و جوری باشه بازم کارم راه می افته
راستی در ای اس پی دات نت تابعی وجود داره که بتونه ENTER رو به تگ بی آر تبدیل کنه ؟؟؟ توی پی اچ پی تابعی به نام nl2br() این کار رو انجام می ده ولی برای ای اس پی نتونستم چیزی پیدا کنم
باتشکر

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد html Editor یا بهتر بگیم WYSIWYG در همین فوروم چند تا توسط بچه ها معرفی شده که راحت ترین آنها برای دات نت FreeTextBox می باشد که هم کار راه بنداز هست هم این که رايگان می باشد . جهت تبدیل Enter به BR هم که با يک Replace ساده به نتیجه میریسید . در رشته مورد نظر کافیست بک اسلش آر بک اسلش ان را با BR جایگزین کنید

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ریپلیس بارها استفاده کرده ام ولی گویا اصلا بک اسلش ار بک اسلش ان را پیدا نمی کند که بخواهد بی آر
را جایگزینش کند !!!

temp=txtdistribute.text
temp2=replace(temp,"\r\n","<BR>")

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر از Vb استفاده میکنید n\ جواب نمیده باید از vbCRLF استفاده کنید .

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون از vbctrl چیه؟ من همه چیزو امتحان کردم بک اسلش ان - بک اسلش ان بک اسلش ار و ... ولی اصلا هیچ کدوم جواب نمی ده
من free text box رو هم دانلود کردم ولی نمی دونم از اون چه طوری می تونم توی برنامم استفاده کنم ؟
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون می شم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
vbCRLF کاراکتر خط جدید در VB اه مثل n\ در خانواده C و مشابهاتش !

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا از این بک اسلش ان بک اسلش ار استفاده کرده ؟
من توی سایت ویکی پدیا هم دیدم همین بک اسلش ان بک اسلش ار رو نوشته بود ولی نمی دونم چرا برای من جواب نمی ده
اگر کسی تا حالا تونسته با تابع ریپلیس یا طور دیگه ای اینکارو انجام بده به منم بگه ممنون می شم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من برات توضیح دادم که کاراکتر خط جدید در vb چیه ، و چی نیست ! شما اگه از vb استفاده میکنید باید کاراکتر خط جدید خود vb رو با <br> که حتما میدونید توی html مارو به خط جدید میبره جایگزین کنید ، اگر به استفاده از کارکتر خط جدید #C ادامه بدید احتمالا جواب درستی نمیگیرید . در این مورد در این انجمن بحث شده اگه یه جستجو بکنید حتما بحث رو پیدا میکنید.

کد:
temp=txtdistribute.text
temp2=replace(temp,vbCRLF,"<BR>")

این رو تست کنید احتمالا جواب بده !

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از asp.net استفاده می کنم ولی vbCRLF هم جواب نداد .
آخه چرا؟

shimakh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از لینکی که گذاشته بودید ولی من چیز زیادی ازش نفهمیدم

بالا