دوست عزیز... imate مدلی تحت این عنوان عرضه نکرده.. میتونی توی سایت
www.clubimate.com مدل هارو نگاه کنی... شاید منظورت pda2k باشه... بله من خریدم و چند نفر در این فروم هستند که از این مدل دارن...
--- محصولات imate تولید شرکت HTC هست. این شرکت شریک مایکروسافت هست در تولید سخت افزار هایی که از windows mobile استفاده میکنن... و شرکت های بزرگ دیگری مثل intel,, texas instruments با این شرکت کار میکنن... تمامی سیستم عامل ها windows mobile هست و cpu ها هم intel... ولی شما هیچ وقت هیچ محصولی با این مارک پیدا نمیکنی...چون محصولاتش بدون مارک به شرکت های دیگه فروخته میشن و اون شرکت ها در همه جای دنیا با توجه به نیاز های منطقه ای محصولات رو میفروشن... در خاور میانه شرکتی به نامcarrier devices محصولات htc رو brand میکنه با نام imate که مرکز این شرکت هم در دوبی هست. این مدل htc blue angel هست که با نام های imate pda2k,,, Qtek 9090,,,O2 XDA IIs ,,,T.Mobile MDA III,,, Siemens SX66 و .... شناخته میشه... این مدل هایی که گفتم از نظر سخت افزاری و طراحی هیچ فرقی با هم ندارن ... اطلاعات دز این زمینه خیلی زیاد هست که اینجا هم قبلا صحبت شده ... میتونی search بزنی و پیدا کنی...
اینکه آیا ارزش خریدن داره هم خیلی خیلی راجع بهش بحث شده اینجا... خوب اینها گذشته از اینکه گوشی gsm هستن. یک PDA یا pocket pc هستن. نمیدونم تا چه اندازه با pocket pc آشنایی داری... ولی باید ببینی که میتونی ازش استفاده کنی یا نه. به هر حال قیمتش از یک دستگاه کامپیوتر desktop عالی هم گرونتره و باید از تصمیمت مطمئن باشی و بدونی از پولی که داری خرج میکنی میتونی استفاده کنی و اونش دیگه بستگی به خودت داره و حرفهای دیگران ملاک خوبی نیستن... من خودم عاشق دستگاهم هستم و واقعا برام دوست خوبیه. یک دستگاه کوچک با قابلیت های بزرگ.. ممکنه حتی دیگه نیازت به کامپیوتر کمتر بشه .. نمی گم جایگزین ولی خیلی کارهارو میشه با pocket pc انجام بدی...
calendar فارسی و تقویم هجری شمسی حقیقتا من ندیدم... یک فارسی ساز یک بار دیدم ولی نصب نکردم... ببین این دستگاه ها مثل کامپیوتر قابلیت توسعه پذیری نرم افزاری دارن.. یعنی کافیه که برنامه اش نوشته بشه .. و برنامه هم که فراوونه شاید یک فارسی ساز قوی هم وجود داشته باشه یا بزودی تولید شه... دوستانی که اطلاعات دارن لطف کنن بگن..
در مورد این مدل خاص اگه بخوای بدونی میشه گفت که جزو بهترین pocket pc phone های موجود در بازار هست.. البته در حال حاضر...
من که 5 ستاره بهش میدم و به عنوان یک ppc phone پیشنهادش میکنم. یک جورایی بی رقیب هم هست و شما مدل جایگزینی براش نمیتونی پیدا کنی...اگه چیزی باشه بقیه محصولات imate هستن که اونا هم رقیب نیستن... هر کدوم یک قیمتی دارن با امکانات خاص خودشون...