• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

i-mate jam

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه مسلمووني پيدا نمي شه يه خورده از آي ميت مخصوصا از نوع جم ش بده !

با PDA ها آشنا هستم ولي نمي دونم ولي بعنوان موبايل بهشون نگاه كني آيا نيازتون رو برطرف مي كنن يا نه ؟
آنتن دهيشون چطوره
پخش MP3 ؟
عمر باطري ؟
و خلاصه از اين مسايل

راستي jam چنده با گارانتي فيتكو ؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
شما اگه در همین فروم کمی جستجو کنید جواب همه سوال هاتون رو خواهید گرفت.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اين فروم مطالبي در مورد اين سري گوشي ها هست

1-آنتن دهيشون معمولي هست
2-MP3 هم پخش ميكنه هيچ خيلي از فرمت هاي ديگه را هم ساپورت ميكنه
3-معمولا بد نيست من كه PDA2K دارم راضي ام

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه جستجو کنی پیدا میکنی چون دیگه از جدیدی افتاده و راجع بهش بحث شده. اما من معتقدم جواب هر کس رو باید جدا فرستاد. چون به هر حال ممكنه نكات جديدي مطرح شه. و در ضمن به شخص احترام گذاشته ميشه...

و اما سوالاتت.
1- آنتن دهی معمولی و حتی بهتر از معمولی. من همین امشب با z600 سوني اريكسون مقايسه كردم در جاي مساوي چند بار هم تلاش كردبم اون نتونست ولي من همه دفعات رو موفق شدم. (pda2k)

2 - mp3 فوق العاده و stereo با هر تعداد اكولايزر كه نرم افزارت ساپورت كنه. من winamp ريختم و عينه winamp pc هست. باطريش هم براي mp3 خوب جواب ميده ...wma ,,real و بقيه فرمت هاي pc هم هستن... اصولا از نظر مالتي مديا خيلي شبيه pc هست. و هر نوع فرمتي كه بگي player اش رو داره..

عمر باطري هم خيلي بستگي به كارايي كه ميكني داره. چون 1000 جور كار ممكنه بكني... ولي به عنوان يك وسيله كاري و سرگرمي من كه راضيم به خصوص اينكه به خاطرش ديگه تلفن هامو از دست نميدم... مثلا مثله sl45 نيست كه اگه mp3 گوش بدي 2 ساعت ديگه تلفن تعطيل شه. راحت ميتونه7-8 ساعت منو سرگرم كنه. و البته من بازي رو هم در نظر گرفتم .. كه خيلي مصرفش زياده. ولي مثلا اگه بخواي wireless كار كني خيلي زود مصرف ميشه. البته jam كه خودش wifi نداره. بايد كارتشو بگيري .ولي اگه ميخواي wifi كار كني اصلا فكر jam رو نكن چون همينطوريش باطريش از pda2k كمتره...

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
اگه جستجو کنی پیدا میکنی چون دیگه از جدیدی افتاده و راجع بهش بحث شده. اما من معتقدم جواب هر کس رو باید جدا فرستاد. چون به هر حال ممكنه نكات جديدي مطرح شه. و در ضمن به شخص احترام گذاشته ميشه...

و اما سوالاتت.
1- آنتن دهی معمولی و حتی بهتر از معمولی. من همین امشب با z600 سوني اريكسون مقايسه كردم در جاي مساوي چند بار هم تلاش كردبم اون نتونست ولي من همه دفعات رو موفق شدم. (pda2k)

2 - mp3 فوق العاده و stereo با هر تعداد اكولايزر كه نرم افزارت ساپورت كنه. من winamp ريختم و عينه winamp pc هست. باطريش هم براي mp3 خوب جواب ميده ...wma ,,real و بقيه فرمت هاي pc هم هستن... اصولا از نظر مالتي مديا خيلي شبيه pc هست. و هر نوع فرمتي كه بگي player اش رو داره..

عمر باطري هم خيلي بستگي به كارايي كه ميكني داره. چون 1000 جور كار ممكنه بكني... ولي به عنوان يك وسيله كاري و سرگرمي من كه راضيم به خصوص اينكه به خاطرش ديگه تلفن هامو از دست نميدم... مثلا مثله sl45 نيست كه اگه mp3 گوش بدي 2 ساعت ديگه تلفن تعطيل شه. راحت ميتونه7-8 ساعت منو سرگرم كنه. و البته من بازي رو هم در نظر گرفتم .. كه خيلي مصرفش زياده. ولي مثلا اگه بخواي wireless كار كني خيلي زود مصرف ميشه. البته jam كه خودش wifi نداره. بايد كارتشو بگيري .ولي اگه ميخواي wifi كار كني اصلا فكر jam رو نكن چون همينطوريش باطريش از pda2k كمتره...

خوب گفتي دادا....ايول

sare2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
من يكسري سوال در مورد گوشي آي ميت جم و نوكيا 7710 دارم
كدوم يكيش بهتره؟(به فرض اينكه هم كار با تلفنش برامون ضروري باشه هم كار با كامپيوترش)
آگر سايتهايي براي دانلود كردن نرم افزارهاي اين 2 گوشي ميدانيد براي من بنويسيد.
برنامه منشي براي اي ميت جم را معرفي كنيد بهمراه كرك
و در ژايان بك مقايسه بين اين 2 گوشي را براي من ارسال فرماييد
با تشكر

بالا