• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

i-mate jamaیا S200

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من میخوام یک گوشی پاکت پی سی تهیه کنم، که علاوه بر استفاده به عنوان تلفن از امکانات ویندوزی و پاکت پی سی بودن اون هم استفاده کنم. البته من تازه کار هستم، اما می خوام با پاکت پی سی که می خرم راه بیفتم. شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
s200 یا jama؟ البته دست دوم! چون زیاد هم نمی تونم هزینه کنم.

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek: چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چی کار کنم؟ چه مدلی بخرم؟
لطفا راهنماییم کنید:(. مرسی

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه لینک از مشخصات این مدل گوشی رو برایم میذارید؟:rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
البته به نظر من با توجه به اینکه CPU تاچ معمولی دقیقا مثل S200 هست, فکر نمیکنم گزینه خوبی باشه. مخصوصا برای شروع خیلی ادم زد حال میخوره (یاد اقای داریوش افتادم که بعد از 3 روز گویا ppc شونو فروخته بودن!)

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه اول بازه اي كه مي خواين خرج كنين رو بگين ؟

هزینه مشخصی در نظر نگرفتم! به احتمال زیاد هم دست دوم تهیه می کنم.
البته مناسبترین هزینه واسم 200هزار تومنه. ولی بستگی داره تا موقع انتخاب چقدر دیگه بتونم اضافه کنم.
فعلا نظرات شما رو جمع آوری می کنم. مرسی

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییهاتون
رفتم که HTC Touch بخرم. فقط چون به احتمال زیاد دست دومش رو می خوام بخرم. چه نکات خاصی رو در مورد تست اون باید توجه کنم؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از راهنماییهاتون
رفتم که HTC Touch بخرم. فقط چون به احتمال زیاد دست دومش رو می خوام بخرم. چه نکات خاصی رو در مورد تست اون باید توجه کنم؟
تاچ کار کرده چند قیمت داری ؟
من P525 خودمو دارم میفروشم. البته شاید با بودجه ای که در نظر گرفتی زیاد باشه. ولی پاکت پی سی خیلی خوبیه. از لحاظ پرفورمنس با s200 و تاچ قابل مقایسه نیست.
باز حتما دربارش تحقیق کن . تو بازارچه لینک ریویوشو گذاشتم. اینجا اساتید زیاد هستند که کمکت کنند .
موفق باشی.

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
تاچ کار کرده چند قیمت داری ؟
من P525 خودمو دارم میفروشم. البته شاید با بودجه ای که در نظر گرفتی زیاد باشه. ولی پاکت پی سی خیلی خوبیه. از لحاظ پرفورمنس با s200 و تاچ قابل مقایسه نیست.
باز حتما دربارش تحقیق کن . تو بازارچه لینک ریویوشو گذاشتم. اینجا اساتید زیاد هستند که کمکت کنند .
موفق باشی.

خدایی P525 بریک شده به 100 تا touch میرزه!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خدایی P525 بریک شده به 100 تا touch میرزه!!

علیرضا اتم اگزک برک شده چی:lol:
به نظر من اگر برای آشنایی می خوای همون اس 200 رو بگیر تا بعد از آشنایی با پاکت پی سی ها و همچنین رسیدن به توقعات و انتظارات خودت با دیدی واقعی دستگاه مورد علاقت رو در آینده انتخاب کنی؛حالا تو اون رنج قیمتی که می گید اگر پی 525 هم شد بدک نیست یا حتی تاچ؛از لحاظ پرفورمنس پی 525 از این دو بهترهست؛اما فعلا" فکر می کنم که صرفا" آشنایی با ویندوز موبایل و برنامه ها رو در اولویت بگذاری بهتر باشه؛

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا!!! touch رو قیمت کردم، 680هزار تومنننننننننننننننننننننن:blink: دست دومش رو هم پیدا نکردم ببینم چنده. ولی مطمئنا هر چقدر باشه من نمی تونم فعلا بخرم.
با همون 200هزارم S200 دوستمو خریدم. تا ببینیم اصلا این پاکت پی سی چی هست ....
به هر حال ممنون از نظراتتون.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا!!! touch رو قیمت کردم، 680هزار تومنننننننننننننننننننننن:blink: دست دومش رو هم پیدا نکردم ببینم چنده. ولی مطمئنا هر چقدر باشه من نمی تونم فعلا بخرم.
با همون 200هزارم S200 دوستمو خریدم. تا ببینیم اصلا این پاکت پی سی چی هست ....
به هر حال ممنون از نظراتتون.

قربان اونی که شما قیمت کردی مدل تاچ دیاموند هستش... شما باید تاچ معمولی رو قیمت کنی که حدود 400 هست. یه نفر هم تو بازارچه eten x600 نو گذاشته 370 که به شدت می ارزه به نظر من...

nabegheh95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان اونی که شما قیمت کردی مدل تاچ دیاموند هستش... شما باید تاچ معمولی رو قیمت کنی که حدود 400 هست. یه نفر هم تو بازارچه eten x600 نو گذاشته 370 که به شدت می ارزه به نظر من...

Touch معمولی رو قیمت کردم! :(
به هر حال پول من کمتر از این حرفهاست:(

بالا