• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

i-mate pda2k درمورد

h31180y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
چند روزی هست میخوام یه PocketPC بخرم و دوستام pda2k رو معرفی کردن. توی net که سرچ میکردم با سایت شما آشنا شدم.
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستایی که میتونن کمکم منن . در ضمن توی سات هم گشتم و جواب بعضی از سوالاتم رو گرفتم.
اول از همه در مورد قیمت و اینکه کدوم گارانتی بهتره و...
Range قیمتی که من دارم خیلی زیاده اگه دوستان قیمتی که سراغ دارن رو با اینکه از کجا این قیمت رو دارن رو بهم بگن ممنون میشم.
من کمتیرن قیمتی که داشتم پاساژ علاالدین بود 740 هزار تومن.
شنیدم برای منطقه خاور میانه توی دوبی مونتاژ میشه .قیمت دوبی با ایران چقدر تفاوت داره؟

دوربین این گوشی کیفیت خوبی داره ؟
CPU این گوشی با توجه به این که یک PocketPC است و نه فقط یک Mobil کم نمیاره ؟
OS این گوشی مثل بقیه Windows های MicroSoft به راحتی قابل تعویضه ؟ اگه میشه تعویض کرد این OS با خود گوشی داده میشه ؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...

با سپاس :blink: :blink: :blink: :blink:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
والا یه چیزاییش رو من بلدم می گم خدمتتون.
دوربین این گوشی 640در 480 است و مثل گوشی nokia6600 است از این لحاظ. کیفیت خوبی نیست ولی برای گوشی مناسبه.
نه cpu اش کم نمیاره. یعنی من که توی این مدت ضعفی ندیدم.
os ش رو تا جایی که می دونم نمی شه عوض کرد ولی می تونی update کنی.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از h31180y :
با سلام خدمت همه دوستان
چند روزی هست میخوام یه PocketPC بخرم و دوستام pda2k رو معرفی کردن. توی net که سرچ میکردم با سایت شما آشنا شدم.
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستایی که میتونن کمکم منن . در ضمن توی سات هم گشتم و جواب بعضی از سوالاتم رو گرفتم.
اول از همه در مورد قیمت و اینکه کدوم گارانتی بهتره و...
Range قیمتی که من دارم خیلی زیاده اگه دوستان قیمتی که سراغ دارن رو با اینکه از کجا این قیمت رو دارن رو بهم بگن ممنون میشم.
من کمتیرن قیمتی که داشتم پاساژ علاالدین بود 740 هزار تومن.
شنیدم برای منطقه خاور میانه توی دوبی مونتاژ میشه .قیمت دوبی با ایران چقدر تفاوت داره؟

دوربین این گوشی کیفیت خوبی داره ؟
CPU این گوشی با توجه به این که یک PocketPC است و نه فقط یک Mobil کم نمیاره ؟
OS این گوشی مثل بقیه Windows های MicroSoft به راحتی قابل تعویضه ؟ اگه میشه تعویض کرد این OS با خود گوشی داده میشه ؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...

با سپاس :blink: :blink: :blink: :blink:

گارانتي فيتكو خوبه.. قيمت هم ثابت نيست..قيمتش همين حدوديه كه خودت داري
مونتاژي در كار نيست.. همه اينها توسط HTC كه يك شركت تايواني ساخته ميشه در تايوان بدون هيچ ماركي.. شركت imate كه در دوبي هست اينارو brand ميكنه.. مثلا imate pda2k و O2 XDA IIs كه مثل هم هستن هر دو در يك جا ساخته ميشن... اين pda2k با نام HTC Blue angel در همه جاي دنيا شناخته ميشه...

قيمت دوبي هم قبلا از ايران كمتر بود.. من خودم از دوبي خريدم برام در اومد 3000 درهم كه با درهم 235كه داشتم ميشه 705 هزار تومن... البته نرخ ارز هم متغيره...الان درهم رو 240 حساب كني بهتره... اون موقع قيمتي هايي كه داشتم در تهران بالاي 800 هم بودن !!! و كمترينشون 790 بود كه گارانتي ايران نداشت... به هر حال گوشي منم گارانتيه ايران نداره .. ولي اگه قرار بود مشكلي داشته باشه تا حالا معلوم شده بود...خراب هم بشه يك سفر دوبي افتاديم !!!!!!! الان واردات بيشتر شده و قيمت به قيمت دوبي نزديك تره... آخرين قيمت دوبي رو ندارم نميدونم اونجا هم كم شده يانه....

CPU اين گوشي حتما ميدوني كه 400 mhz هست و در حال حاضر هم جزو cpu هاي خوب براي ppc محسوب ميشه 400 .... و اصلا نگران cpu نباش...
OS به صورت preinstall هست و همونطوري كه دوستمون گفت update ميشه... و ورژن هاي جديد رو دانلود ميكني و توسط كامپيوتر ميريزن روي گوشي...

حتما در قيمت هات فكر مموري كارت رو بكن حداقل 40-50 هزار تومن براي يك كارت 512 كنار بذاروو بيشتر هم ميخواي ديگه ميل خودته....

بالا