با سلام خدمت همه دوستان
چند روزی هست میخوام یه PocketPC بخرم و دوستام pda2k رو معرفی کردن. توی net که سرچ میکردم با سایت شما آشنا شدم.
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستایی که میتونن کمکم منن . در ضمن توی سات هم گشتم و جواب بعضی از سوالاتم رو گرفتم.
اول از همه در مورد قیمت و اینکه کدوم گارانتی بهتره و...
Range قیمتی که من دارم خیلی زیاده اگه دوستان قیمتی که سراغ دارن رو با اینکه از کجا این قیمت رو دارن رو بهم بگن ممنون میشم.
من کمتیرن قیمتی که داشتم پاساژ علاالدین بود 740 هزار تومن.
شنیدم برای منطقه خاور میانه توی دوبی مونتاژ میشه .قیمت دوبی با ایران چقدر تفاوت داره؟
دوربین این گوشی کیفیت خوبی داره ؟
CPU این گوشی با توجه به این که یک PocketPC است و نه فقط یک Mobil کم نمیاره ؟
OS این گوشی مثل بقیه Windows های MicroSoft به راحتی قابل تعویضه ؟ اگه میشه تعویض کرد این OS با خود گوشی داده میشه ؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
با سپاس :blink: :blink: :blink: :blink:
چند روزی هست میخوام یه PocketPC بخرم و دوستام pda2k رو معرفی کردن. توی net که سرچ میکردم با سایت شما آشنا شدم.
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستایی که میتونن کمکم منن . در ضمن توی سات هم گشتم و جواب بعضی از سوالاتم رو گرفتم.
اول از همه در مورد قیمت و اینکه کدوم گارانتی بهتره و...
Range قیمتی که من دارم خیلی زیاده اگه دوستان قیمتی که سراغ دارن رو با اینکه از کجا این قیمت رو دارن رو بهم بگن ممنون میشم.
من کمتیرن قیمتی که داشتم پاساژ علاالدین بود 740 هزار تومن.
شنیدم برای منطقه خاور میانه توی دوبی مونتاژ میشه .قیمت دوبی با ایران چقدر تفاوت داره؟
دوربین این گوشی کیفیت خوبی داره ؟
CPU این گوشی با توجه به این که یک PocketPC است و نه فقط یک Mobil کم نمیاره ؟
OS این گوشی مثل بقیه Windows های MicroSoft به راحتی قابل تعویضه ؟ اگه میشه تعویض کرد این OS با خود گوشی داده میشه ؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
با سپاس :blink: :blink: :blink: :blink: