• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

I POD 5 یا I PHONE 4

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستان حدود 1 تومن بودجه دارم

به نظرتون کدوم رو بگیرم ( با دلیل ؟ )

mahdiyar_m8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی سوال سختیه؟؟؟شما باید ببینید انتظارتون چیه؟؟

• Like
Reactions: Rip

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
مسلماً آیپادتاچ ۵ به دلیل پردازنده A5 و امکان به روز رسانی تا ورژن iOS 8 و یا حتی 9
آیفون ۴ هنگام انتشار iOS 8 بدون شک از رده خارج خواهد شد

• Like

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
تنها مزیت آیفون 4 به آیپاد سیم کارت خور بودنش هست
من اگه باشم یه 5 میگیرم و یه گوشی معمولی هم برای تماس ( البته این در صورتیه که شما نخوای توی خیابون به اینترنت متصل بشی )

• Like

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
یکی از رفقای اینجا آیپاد5 با جی میت استفاده میکرد.جی میت من ازش خریدم.آیپاد هم فروخت فکر کنم.میتونی بهش یه پ خ بدی بپرسی نقاط ضعف و قوتش
بعدشم داداش به نظرم دیگه نرو سمت 4 چون هم قدیمی شد هم درحد آکش کم پیدا میشه که میتونه مشکلات خاص خودشو داشته باشه مثل عمر کم باطری. هم صفحه 3.5 اینچ خدایی کوچیکه این خیلی اذیت میکنه حداقل برای من که غیر از همین 4 همه مدلای آیفون داشتم اینطوری بود

• Like

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
یکی از رفقای اینجا آیپاد5 با جی میت استفاده میکرد.جی میت من ازش خریدم.آیپاد هم فروخت فکر کنم.میتونی بهش یه پ خ بدی بپرسی نقاط ضعف و قوتش
بعدشم داداش به نظرم دیگه نرو سمت 4 چون هم قدیمی شد هم درحد آکش کم پیدا میشه که میتونه مشکلات خاص خودشو داشته باشه مثل عمر کم باطری. هم صفحه 3.5 اینچ خدایی کوچیکه این خیلی اذیت میکنه حداقل برای من که غیر از همین 4 همه مدلای آیفون داشتم اینطوری بود

وقتی با جی میت استفاده کنی چطوری میشه مکالمه کرد

منظورم اینه آیپاد که اسپیکر تماس نداره پس صدا از کجاش میاد ؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
وقتی با جی میت استفاده کنی چطوری میشه مکالمه کرد

منظورم اینه آیپاد که اسپیکر تماس نداره پس صدا از کجاش میاد ؟

اسپیکر و بلندگوش یکه ! میخوای حرف بزنی باید دهنت رو بگیری پایین دستپاه اونجا که بلندگو هست . مشکل خاصی نیست یه هندزفری آیفون میگیری با اون استفاده میکنی

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

• Like

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
اسپیکر و بلندگوش یکه ! میخوای حرف بزنی باید دهنت رو بگیری پایین دستپاه اونجا که بلندگو هست . مشکل خاصی نیست یه هندزفری آیفون میگیری با اون استفاده میکنی

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4
دوستمون درست میگن.صدا از اسپیکر میاد.مشکل خاصی هم نداره ولی نظر من در کل مکالمه باهاش دست پاگیره؛تا بخوای هندزفری بزاری و ... ولی خوراک اس ام اس و وب

• Like

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
دوستمون درست میگن.صدا از اسپیکر میاد.مشکل خاصی هم نداره ولی نظر من در کل مکالمه باهاش دست پاگیره؛تا بخوای هندزفری بزاری و ... ولی خوراک اس ام اس و وب

مثل 1202 دیگه ؟!

صدا خوب رد و بدل میشه ؟ یعنی اگه دستگاه رو عادی بگیری صدا رو میشنوی و همچمنین صدا خوب میره ؟

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
مثل 1202 دیگه ؟!

صدا خوب رد و بدل میشه ؟ یعنی اگه دستگاه رو عادی بگیری صدا رو میشنوی و همچمنین صدا خوب میره ؟
آره تقریبا! تشبیه خوب اومدی :دی

مشکلی به اون صورت نداره ولی محض اطمینان شما از این دوستمون هم بپرس که استفاده کرده و تجربشو داشته: نمایش مشخصات: star2009 - PersianTools Forums

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
ممنون محمد جان از توضیحات خوبت
اگه بخواین جی میت رو برای ایپاد استفاده کنید یه سری مشکلاتی داره
1.برای مکالمه باید ایپاد رو بر عکس بگیرید و صدای طرف مقابل از اسپیکرش میاد که این ممکنه برای بعضی ها ناخوشایند باشه
2.همیشه جی میت باید همراه دیوایس باشه و اگر فاصله از 5 متر زیادتر بشه دیگه دستگاه نمیگیره
3.متاسفانه هنوز قابلیت دلیوری ریپورت به جی میت اضافه نشده و هنگام مسیج فرستادن متوجه نمیشی که به دست طرف مقابل رسیده یا نه
4.متاسفانه از واتس اپ و وایبر هم نمیشه استفاده کرد
اما با تمام این عیوب من استفاده از ایپاد رو پیشنهاد میکنم چون علاوه بر کیفیت فوق العاده،دارای سیستم سخت افزاری قوی هم هست
یعنی به نظر من ایپاد 5 همون ایفون 5 ه فقط سیمکارت نمیخوره:D

new24-4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دادا آیپاد تاچ5بگیر با یه گوشی طرح ولی ارزون!!!
برای مکالمه باید برعکس بگیریش

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
بستگی کلی ای داره ب اینکه استفادتون ازش چیه؟ شما تلفن می خواید؟ یا دیوایسی ک صرفا باهاش آهنگ گوش بدید یا ویدئو یا وب گردی و ...؟
بهترین دیوایسی ک هم موزیک و بازی و هم ویدئو و هم وب گردی و هم کلی برنامه ب درد بخور و هم صفحه نمایش با بهترین کیفیت موجود، بهترین دستگاه از نظر وزنی، بهترین دستگاه از نظر باطری، هدفون خاص! و ... وجود داره، بی شک آیپاد تاچ 5 هستش، در مورد آیفون 4 صحبت نمیکنم، چون کسیکه سوالش مثل شماست مطمئنا آیفون رو هم میشناسه... خب فقط آیپاد گوشی همراه نیستش دیگه! اگرم میخواید با جی میت استفاده کنید ب نظر من کلا منصرف بشید و برید ی گوشی بخرید، اینجوری خیلی بهتره، من خودمم آیپاد 5 دارم، ولی گوشی هم دارم، اگه بخوام ب عنوان گوشی از آیپاد استفاده کنم مطمئنا میرم ی گوشی میگیرم، چون آیپاد واسه اینکار ساخته نشده و مصیبت های خودش رو داره. فرضا آیپاد 5 هم بگیرید و جی میت هم بخواید (جی میت حدود 250 تومنه اگه اشباه نکنم) این مقدار پول از بودجتون بیشتر میشه، حتما باید ی کاور خوب برای خودش و ی پروتکتور خوب هم برای صفحه نمایشش بگیرید و فرضا ی پولی هم برای ریختن برنامه های مورد نظر بپردازید. که همین سه تا خیلی کم در نظر بگیریم 100 تومنی میشه...

بالا