• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iBeats یا Earpod ؟! چرا ؟! خریدارم ...

کدامیک از هندزفری ها را میپسندید ؟!

• iBeats

Votes: 1 50.0%
  • EarPod

Votes: 1 50.0%

• Total voters
    2
  • Poll closed .

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
سلام و درود
از عنوان معلومه . سوالم اینه که کدوم یک از این هندزفری ها رو پیشنهاد میکنید ؟! چرا ؟!
من خودم که هر دو رو تست کردم به این موارد برخوردم ...
1 - iBeats و Earpod هر دو کیفیت صدای فوق العاده ای داشتن !!
2 - iBeats کاملا در گوش جا میگرفت بر خلاف Earpod !!
3 - iBeats وقتی ولوم تا آخر زیاد باشه به هیچ عنوان صدا بیرون نمیاد و تقریبا میشه گفت از بیرون هم صدایی نمیشنوی بر خلاف Earpod !!
4 - EarPod مقداری ارزانتر از iBeats هست !!
5 - ولی خوب Earpod اپله و همین منو مردد کرده !!
6 - EarPod زیبا تره !!
دوستانی که تجربه دارن لطفا در مورد همین موارد و موارد دیگه نظراتشون رو بدن تا من تصمیم بگیرم آخر کدومش رو بخرم !!
پیشاپیش از اظهار نظر همه دوستان سپاسگذارم :)

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام و درود
از عنوان معلومه . سوالم اینه که کدوم یک از این هندزفری ها رو پیشنهاد میکنید ؟! چرا ؟!
من خودم که هر دو رو تست کردم به این موارد برخوردم ...
1 - iBeats و Earpod هر دو کیفیت صدای فوق العاده ای داشتن !!
2 - iBeats کاملا در گوش جا میگرفت بر خلاف Earpod !!
3 - iBeats وقتی ولوم تا آخر زیاد باشه به هیچ عنوان صدا بیرون نمیاد و تقریبا میشه گفت از بیرون هم صدایی نمیشنوی بر خلاف Earpod !!
4 - iBeats مقداری گرانتر از Earpod هست !!
5 - ولی خوب Earpod اپله و همین منو مردد کرده !!
دوستانی که تجربه دارن لطفا در مورد همین موارد و موارد دیگه نظراتشون رو بدن تا من تصمیم بگیرم آخر کدومش رو بخرم !!
پیشاپیش از اظهار نظر همه دوستان سپاسگذارم :)

یعنی شما میخوای به اسم اپل موزیک گوش کنی؟ اینم بحث داره؟ وقتی میبینی بیتس 4 تا امتیاز مثبت داره و ایرپاد یدونه مسلما باید دنبال بیتس بری - البته بیتس که از همه نظر عالیه - کیفیت صدا - بهم نریختن صدای موزیک توو ولوم بالا و .....
من نظرم رو بیتس هست

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
یعنی شما میخوای به اسم اپل موزیک گوش کنی؟ اینم بحث داره؟ وقتی میبینی بیتس 4 تا امتیاز مثبت داره و ایرپاد یدونه مسلما باید دنبال بیتس بری - البته بیتس که از همه نظر عالیه - کیفیت صدا - بهم نریختن صدای موزیک توو ولوم بالا و .....
من نظرم رو بیتس هست
البته 3 تا امتیاز مثبت . چون چهارمیش که گرون بودنشه !! :D
تشکر از شما

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نه اپل و نه بیتز تو کیفیت هدفون حرفی برای گفتن ندارن.به ترتیب اینا بهترین برند ها هستند با کیفیت های صدای فوق العاده بیشتر از اپل و بیتز:1-سنهایزر2-آدیو تکنیکا

Last edited:

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
نه اپل و نه بیتز تو کیفیت هدفون حرفی برای گفتن ندارن.به ترتیب اینا بهترین برند ها هستند با کیفیت های صدای فوق العاده بیشتر از اپل و بیتز:1-سنهایزر2-آدیو تکنیکا
عزیز این دو مورد که فرمودید در حد 100 تومن هست ؟! و گیر میاد ؟! من نهایت بودجم 100 هست و در این رده قیمتی این دو گزینه رو مطرح کردم !!
ممنون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
عزیز این دو مورد که فرمودید در حد 100 تومن هست ؟! و گیر میاد ؟! من نهایت بودجم 100 هست و در این رده قیمتی این دو گزینه رو مطرح کردم !!
ممنون
سنهایزر مدل پایش از 145 شروع میشه cx 175 و کمی گرونه.ولی آدیو تکنیکا زیر 100 تومن هم داره.هر دو در ایران گیر میاد.سرچ کنید نمایندگی نامداران(سنهایزر) و آدیو تکنیکا در ایران پیدا میکنید.

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
دیگه کسی نظری نداره ؟!

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
urBeats HTC اصل از aRMinQ9 عزیز خریداری شد ... :)
ختم تاپیک ;)

بالا