• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IIS

ranginkaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمي دونم چرا اين pws رو 98 و اين IIS رو XP اينقدر ادا در ميارن،يكي به دادم برسه :(

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اون 98 رو نميدونم ولي IIS روي XP عين ساعت كه كار ميكنه و دردسر نداره. دقيق بنويس مشكلت چيه؟

Flash_MX

Registered User
لایک‌ها
2
من هم از pws و ويندوز me استفاده مي كنم .

ranginkaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تا قبل از اين از pws رو 98 استفاده مي كردم وهيچ مشكلي نداشتم.بنا به دلائلي هاردمو فرمت كردم و همه برنامه هارو از اول ريختم،ظاهرا تمام تنظيمات هم مثل قبله و درسته،اما با اسم كامپيوتر نمي تونم صفحات asp مو ببينم،بايد با آدرس local host ببينمشون.از طرفي رو xp هم با iis هيچي جز صفحه اول سايت مورد نظرو نمي تونم ببينم،كه تازه اونم يه صفحه html هستش،نه asp.ممنونم از توجهتون.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
يه چيزي. احيانا اسم كامپيوترت رو همون قبلي تعريف كردي دوباره يا نه؟! در ضمن برو توي تنظيمات IIS توي كنترل پنل ببين همه چي مرتبه يا نه؟
من چون با اين pws تاحالا كار نكردم زياد به جزيياتش وارد نيستم كه بتونم دقيق آدرس بدم. flash mx جان كار خودته ;)

ranginkaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسم كامپيوترم تو 98 بله،همون قبلي رو تعريف كردم،ولي توي xp تا جائي كه يادمه،عوضش كرده بودم.

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اين pws كلاَ چيز بيخوديه. بهترين كار اينه كه يك بار ويندوز نصب كني و بعد قبل از نصب هر برنامه‌اي روي ويندوز جديد به صورت Minimal نصب بشه. باز هم اگه توضيح بيشتري بدي بيشتر ميشه كنك كرد.

ghazal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مشكل من با آي آي اس اينه كه نصب شده ولي اصلا مرورگرم هيچ سروري رو نمي شناسه يعني كه انگار نه انگار كه آي آي اس نصب كردم مي شه بگين چي كار كنم؟
مرسي

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
اگه ممکنه بگو چه تنظيماتی انجام دادی و چطور Browse ميکنی ؟

ghazal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تنظیماتی نکردم آي آي اس رو از روي ويندوز نصب كردم ظاهرا هم نصب شده چون پوشه مربوط رو مي سازه با آدرس : لوكال هاست / لوكال استارت. اي اس پي
(ببخشيد كه اينجوري مجبورم بنويسم چون اينجا اصلا نمي تونم انگليسي تايپ كنم )
ولي در هر حال بروزر من هيچ سروري رو نمي شناسه
حتي نمي تونم اي اي اس رو بردارم از روي سيستم . البته من يه انتي ويروس روي سيستم دارم كه فاير والشم نصب شده مي تونه اشكال از اون باشه؟
مرسي از توجهتون

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
منظورت اينه که صفحه ات رو توی روتش قرار دادی ولی بروز نمیشه؟
مثلا وارد میکنی:
[left:85830dc704]
<a href='http://127.0.0.1/test.htm' target='_blank'>http://127.0.0.1/test.htm</a>
or
<a href='http://localhost/test.htm' target='_blank'>http://localhost/test.htm</a>
[/left:85830dc704]

برای اينکه ببينی درست کار ميکنه يا نه ، برو به > Control Panel > Administrator tools > Internet Service Manager
توی ليست، روی يکی از صفحات right click کن و Browse کن.
ببين نمايش ميده يا نه . . .
اگه مشکلی داشتی در خدمتم . . .

enter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من .وقتی قرنامه هایی مثل asp-rider یا asp nuke یا مثل اینها رو روی کامپیوتر خودم نصب می کنم موقع خوندن بانک اطلاعاتی IE مدتها خوندن او رو طول می ده !!! یعنی تا یه جایی شروع می کنه به خوندن بعد دیگه کاری نمی کنه تو همون حالت می ایسته من حتی یک ساعت اون رو تست کردم حتی یک ساعت کاری نمی کرد من از IIS استفاده می کنم اینکه من SQL MY رو دارم ربطی به این مشکل نداره در صمن من ویندوز من XP

enter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي ghazal هم گفته بود فايروال داره من هم دارم نورتون هم هست اين كه ديگه ربطي نداره !!

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
همون لحظه كه صفحه رو Browse میکنی، CPU Usage رو چك كن 100 % نباشه
همچنين شايد در اتصال به Database مشکل داشته باشی . . .

به Firewall مربوط نميشه . . .

enter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه!! روی 4-5 % !! اصلا بالاب 10 نمی ره ! والا یکیش همین اسپ سوار خودمون تا همین چند روز پیش درست بود الان اینجوریه روزای اول که ویندوز می زارم درست اما الان نه جالب اینه که پی اچ پی ها درسته ! اس کیو ال ها هم همینطور ! فقط با ای اس پی اینجوریه !

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
نميدونم واللا! اينجوری نميشه Trubleshooting کرد.

enter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پيداش كردم !! براي نورتون بود كه شديدا با مشكل داره با آي آي اس !!

ghazal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يه مدت نبودم ولي هنوز مشكل دارم با اين iis . مال من اصلا به کامپیوتر متصل نیست یعنی توی adminestor tools قسمت iid که می رم اصلا error می ده و می گه که نمی شه به کامپیوتر (اسم کامپیوتر م رو می نویسه ) وصل بشه . با اینکه iis نصبه جالبیش اینه که وقتی ویندوز رو عوض کردم درست کار می کرد ولی حالا نه . و جالب تر اینه که حالا نمی تونم iis رو از روی سیستم بردارم . نمی دونم چی کار کنم
Please helpp meeee :(

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
فکر کنم در اینگونه موارد باید ویندوز عوض بشه . . .
به هم ریخته دیگه!!!

بالا