• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

imate PDA2 يك محصول جديد

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام... اشتباه نكنيد با PDA2K !!!!! اين يك محصول جديده كه با نام PDA2 عرضه شده توسط imate ... ميبينين كه شكل ظاهريش شبيه imate PPC هست فقط رنگ كاري شده... اما فرق اصليش cpu هست كه ارتقا داده شده.. با توجه به ارتقا cpu توسط همه سازندگان pocket pc وجود يك ppcphone با اين cpu لازم به نظر ميرسيد.
000_0002.JPG

مشخصات:
cpu 400/520 Mhz اين سي پي يو داراي turbo mode هست كه 520 ميشه ولي خوب مصرفش هم ميره بالا براي همين ميشه از 400 هم استفاده كرد
windows mobile 2003 SE
دوربين 1.3 مگاپيكسل...
بقيه چيز ها هم مثل مدل قبلي... تغييرات بوجود اومده اين ها بودن

البته هنوز وارد بازار نشده... و قيمتش معلوم نيست... اين مدل با نام qtek 2020i هم عرضه شده
ولي فكر كه ميكنم ميبينم هنوز هم pda2k بهتره. چون نياز به 520 mhz نيست... درسته كه pocket pc هايي با اين سرعت كار ميكنن و imate هم نبايد عقب بمونه.. ولي خوب كاش لا اقل روي pda2k اين cpu رو ميذاشتن... چون keyboard داشتن حسني هست كه هر ppc نميتونه داشته باشه و اگه مثلا pda2k 520 بود و دوربينش 1.3 بود واااااي چي ميشد !!!!!! البته خودم 1000 بار گفتم كه اينها حقه هاي marketing هست و هيچوقت device رويايي رو به بازار نميدن...

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
wireless lan داره يا نه؟؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راست گفتيا ...چيزي ننوشته بود... ولي 100% داره.... ديگه نميتونه از pda2k كمتر باشه كه اونجوري آخره آعصاب خردكنه !!!!! به نظر من اين در واقع upgrade هست براي اونايي كه imate ppc دارن...

بالا