چنانچه راه حلي رو امتحان كردين و تونستين مطالب رو از پرشين بلاگ به MT ببرين اينجا بنويسين ۱۰۰ در این دنیا (من سفارشتونو می کنم) و .... نصيبتون شه؟
يك راه حل كه به نظرم رسيده اينه كه اگه حوصله داشته باشيم مطالب رو ببريم به blogspot و بعد از اونجا import بگيريم :!:
دوما قبلنا يكي به اسمه babak_d اينجا <a href='http://forum.persiantool...rum.persiantools.com/viewtopic.php?t=674</a> يك مطلب نوشته. ايا كسي امتحانش كرده و جوابي گرفته :?:
ايشون نوشتن:
يك مورد ديگه اينكه چجوري مي شه دستي commentهاي دوستان رو هم به mt انتقال داد. احسان توي بلاگش اشاره كرده كه اين كارو كرده ولي ننوشته چجوري! اگه بيشتر روي پرشين بلاگ تمركز كنيد ممنون مي شم ولي راه حلي كه در هر صورت كمك كنه رو هم دريغ نكنيد. مرسي
يك راه حل كه به نظرم رسيده اينه كه اگه حوصله داشته باشيم مطالب رو ببريم به blogspot و بعد از اونجا import بگيريم :!:
دوما قبلنا يكي به اسمه babak_d اينجا <a href='http://forum.persiantool...rum.persiantools.com/viewtopic.php?t=674</a> يك مطلب نوشته. ايا كسي امتحانش كرده و جوابي گرفته :?:
ايشون نوشتن:
اكسپورت از بلاگر كه با امكانات گل و بلبل اونجا راحته ، اما اكسپورت از پرشين بلاگ يه كم دردسر داره .
اين راه رو من امتحان كردم و جواب گرفتم
به قسمت ويرايش قالب بريد و كد قالبتون رو به كد زير تغيير بديد :
[code:1]
<persianblog>
AUTHOR: <#author#>
DATE: <#archivedate#> <#time#>:00
-----
BODY:
<#body#>
--------
</persianblog>
[/code:1]
حالا به قسمت تنظيمات وبلاگ بريد و مقدار "تعداد يادداشتها در هر صفحه" رو روي ماكزيمم (250) قرار بديد .
×مشكل اول : اگر يادداشتهاي كاربر بالاي 250 باشند اكسپورت يادداشتها بايد در دو مرحله انجام گيرد .
حالا وبلاگ را بازسازي كنيد و صفحه html اصلی را دانلود کنید . با یک .ویرایشگر متن صفحه را باز کنید و کد تبلیغ پرشین بلاگ که در ابتدای فایل قرار دارد را حذف کنید .
حالا به بدبختی اصلی می رسیم ! :
پرشین بلاگ دو نوع ثبت تاریخ دارد . یکی با تگ <#date#> كه به صورت مثلا يكشنبه 10 فروردين 1382 ذخيره سازي مي كنه و يكي هم تگ <#archivedate#> كه به صورت 13820110 ذخيره سازي مي كنه . خب دومي نسبتا مناسب تره ، اما مووبل تايپ به تاريخ ميلادي و به فرمت MM/DD/YYYY احتياج داره . اين جا چند راه حل داريم :
راه حل مسالمت آميز : از مسئولين پرشين بلاگ بخوايم يك تگ تاريخ ميلادي اضافه كنند .
راه حل دانشمندانه ! : از دوستان دانشمند يكي برنامه تبديل اين تاريخ به تاريخ ميلادي رو لطف كنه و بنويسه .
راه حل ديوانه وار ! : خب من از اين راه حل خركي براي تست استفاده كردم اون هم اينكه 1381 اول تاريخ ها رو به /81/13 تبديل كردم و مووبل تايپ بيچاره خيال كرد اين همون فرمتيه كه مي خواد . البته خب اشكالات خنده دار توش كم نيست ، مثلا تقريبا به تعداد نوشته ها سال اختراع شد (سال 1220 و سال 605 و الي آخر) و تمام ماه ها هم ماه هشتاد و يكم شد . خب اينجوري نگام نكنيد فقط واسه تست بود
از دوستان دانشمند كسي هست كه بتونه برنامه تبديل اين تاريخ رو بنويسه لطفا ؟ ملتي رو از نگراني نجات مي ديد .
يك مورد ديگه اينكه چجوري مي شه دستي commentهاي دوستان رو هم به mt انتقال داد. احسان توي بلاگش اشاره كرده كه اين كارو كرده ولي ننوشته چجوري! اگه بيشتر روي پرشين بلاگ تمركز كنيد ممنون مي شم ولي راه حلي كه در هر صورت كمك كنه رو هم دريغ نكنيد. مرسي