• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

inline frame در قالب هاي بلاگر و يا پرشين بلاگ

Eagles

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من دو قالب ساختم از روي طرح هاي انتي وبروس و Media playe در هر دو آنها از Inline frame استفاده كرده ام اما حالا نمي دانم از آنها چگونه در بلاگر و پرشين بلاگ استفاده كنم. (خيلي جالبه كه آدم يك چيزي بسازه اما ندونه چطوري ازش استفاده مي كنند)

اگر كسي در اين رابطه اطلاعات داره به صورت كامل برام توضيح بده چون من اصلا از اي فريم چيزي نمي دونم.

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
[left:0ffd015eb5]In the name of God
بيشتر توضيح بده!
man keyboardam farsi nist.
ye kam bishtar tozih bedi, bache ha bishtar mitoonan komaket konan.
agar az tag haye makhsoose persianblog va blogger estefade nakardi, boro zire ghesmate ویرایش قالب
dar persianblog va ghesmate zire template dar blogspot ro bekhoon. tozih dade ke chetowri bayad az in tag ha estefade koni.bayad oon ghesmati ke gharare baraye har post tekrar beshe ro bein tag haye <pesianblog>va </persianblog> bezari. hamchenin dar blogger. agar bishtar tozih mikhay begoo ta bacheha komak konan[/left:0ffd015eb5]

Soroosh63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره..بيشتر توضيح بده شايد بتونم كمك كنم..چجوري ميخواي ازش استفاده كني؟؟؟ واسه چه كاري؟؟ توي فريم چي ميخواي بذاري؟؟؟
اصلا از چه كدي استفاده كردي؟؟
من راستش اين روزا افتادم تو كار IFRAME ..چيز خفنيه...
فكر كنم خود احسان خوراكش باشه...منم خودم يه سوال كردم ديروز در همين مورد كه اميدوارم يكي جوابمو بده هرچه زودتر..
سروش

Eagles

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من اون قالبي كه مي گفتم ساختم و بهتره شما به اين لينك مراجعه كنيد تا بهتر متوجه منظور شويد.
<a href='http://www.sharemation.com/mashaheer/template/MediaPlayer7%20Template.html' target='_blank'>http://www.sharemation.com/mashaheer/templ...20Template.html</a>
من در يك بخش براي تگهاي بلاگر استفاده كرده ام و در جايي ديگر هم براي لينكها گذاشتم. در بالا هم قصد دارم كه آرشيو بذارم.

حالا دوسوال برايم پيش اومده كه چطور ميتوانم آرشيو را به صورت ماهانه در اون بخش بذارم كه به صورت اتوماتيك خودش آپديت بشه؟ و سوال بعدي هم اينه كه من مي خواهم از سرويس بلاگر و يا پرشين بلاگ در سايت ديگري استفاده كنم حال اينكه آيا براي استفاده بايد از تگهاي اون هم در قالب وبلاگ در سايت ديگر استفاده كنم؟ يا اصلا به چه صورت مي تونم اين كار رو انجام بدم.

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید 2 تا سوال داشتم

یکی اینکه چطور برنامه های جاوا مثل رهیاب رو میشه توی مموری کارت نصب کرد؟
چون انتخابی نداره و توی خود دستگاه نصب میشه و جا زیاد میگیره...

دوم اینکه آیا برنامه و یا دستور خاصی برای تقویت آنتن یا همون رادیوی PPC وجود نداره ؟
مثل بقیه موبایل ها.( حتی به خرج مصرف باطری بیشتر. چون بعضی وقتا واقعا لازمه)

K-Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید 2 تا سوال داشتم

یکی اینکه چطور برنامه های جاوا مثل رهیاب رو میشه توی مموری کارت نصب کرد؟
چون انتخابی نداره و توی خود دستگاه نصب میشه و جا زیاد میگیره...

دوم اینکه آیا برنامه و یا دستور خاصی برای تقویت آنتن یا همون رادیوی PPC وجود نداره ؟
مثل بقیه موبایل ها.( حتی به خرج مصرف باطری بیشتر. چون بعضی وقتا واقعا لازمه)

در مورد سئوال اول شما جواب دارم كه بايد برنامه MemMaid رو كه تو همين فروم قبلا معرفي شده نصب كنيد و بعد از اون هر برنامه ايي كه نصب كنيد مسيرشو ازتون ميپرسه .

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
memmaid اخرین ورژن دارم ولی کسی چیزی نمی پرسه

خدمت شما :
MemMaid (supports WM5) New!! 1_72_0_60 [Clean & Management Tool]

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سریال pocket player 2.8 رو از دوستان عزیز تقاضا داشتم

jangale_asrar

Registered User
لایک‌ها
0
کمک کمک
چند روز پیش گوشی imate jam ام از دستم افتاد speaker phone از کار افتاد چراغهاشم قاطی کردن.بردم فیتکو گفتن 40000 تومان خرج داره انگار سر گردنه است یکی یه جای ارزونتر معرفی کنه ؟ یه راه جلو پام بزارین

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه زمانی اینجا فوروم مطرح کردن سوالات در مورد بلاگر بود، هنوزم هست؟

بالا