• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

invite در VB

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من چند تا سوال داشتم :
1 - اگر از پرشین تولز VB رو بگیریم ساپورتی هم میشیم یا نه ؟ یعنی نصب یا فارسی سازی و یا ... ؟و یا اگه باید بابت اینها پولی بپردازیم این چقدره ؟
2 - توی VB این امکان داره که ثبت نام آزاد نباشه و با نصب هک یا ... کاری کنیم که خود اعضا بتونند بقیه رو دعوت کنند ؟ مثل ارکات یا چیزی شبیه به اون ؟
3 - کجا میشه کار باVB رو تست کرد قبل از خرید ؟
4 - تفاوت های عمده ی VB با بقیه فوروم ها که سورس آزاد هم هستند توی چیه ؟

ممنون می شم جواب بدید ...

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من فقط سوال اولت را پاسخ میدم: پرشین تولز فقط لایسنس را برای شما خریداری می کنی و فارسی سازی و بقیه کارها را خودتان و یا از طریق سایت www.vbfarsi.com انجام دهی!! راجع به لایسنس هم میتونم با صد و پنجاه هزار تومان برات لایسنس بگیرم!!!

mehrad-a

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dashamir :
دوستان من چند تا سوال داشتم :
1 - اگر از پرشین تولز VB رو بگیریم ساپورتی هم میشیم یا نه ؟ یعنی نصب یا فارسی سازی و یا ... ؟و یا اگه باید بابت اینها پولی بپردازیم این چقدره ؟
2 - توی VB این امکان داره که ثبت نام آزاد نباشه و با نصب هک یا ... کاری کنیم که خود اعضا بتونند بقیه رو دعوت کنند ؟ مثل ارکات یا چیزی شبیه به اون ؟
3 - کجا میشه کار باVB رو تست کرد قبل از خرید ؟
4 - تفاوت های عمده ی VB با بقیه فوروم ها که سورس آزاد هم هستند توی چیه ؟

ممنون می شم جواب بدید ...
منم جواب سوال سومتو ميدم .
جهت تست VB به لينك Demo برويد و اطلاعات خواسته شده رو پر كنيد تا طريقه ورود به محل دمو رو به شما نشان بدهد .

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
150 هزار تومن ؟!!!!!!
80 دلار سالیانه مگه نیست ؟ اینی که شما میگید یه چیزی تو مایه های دو برابر هستنش .
سوال من در مورد فرستادن دعوتنامه برای اعضا و ثبت نام از این طریق همچنان بی جواب مانده ....

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
نه این مواردی که گفتید بر عهده خودتون هست مگر اینکه یک مبلغی رو پرداخت کنید تا برای شما نصب کنند اما فارسی سازی به پای خودتون است.برای انجام این کار هم میتونید از فارسی ساز های پولی و هم از رایگان ها مثل payamx و با iranitnews استفاده کنید.

2 - توی VB این امکان داره که ثبت نام آزاد نباشه و با نصب هک یا ... کاری کنیم که خود اعضا بتونند بقیه رو دعوت کنند ؟ مثل ارکات یا چیزی شبیه به اون
من تا حالا همچین چیزی ندیدم.اما شاید باشه اگر بود به ما هم یک اطلاعی بدین :)

کجا میشه کار باVB رو تست کرد قبل از خرید
نسخه دمو برنامه رو میتونید تو سایت مرجع این نرم افزار ببینید.راه دیگه هم اینکه روی سیستم خودتون نصب کنید و هر تستی خواستید انجام بدید.

150 هزار تومن ؟!!!!!!
80 دلار سالیانه مگه نیست ؟ اینی که شما میگید یه چیزی تو مایه های دو برابر هستنش .
160$ لیسانس دائمی (هر سال 30$ باید برای پشتیبانی واریز کنید)
85$ لیسانس 1 ساله

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
ولی کسی جواب مهمترین سوال رو نمیدونست
منم دنبال یه همچین چیزی هستم اما واسه مای بی بی

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
- توی VB این امکان داره که ثبت نام آزاد نباشه و با نصب هک یا ... کاری کنیم که خود اعضا بتونند بقیه رو دعوت کنند ؟ مثل ارکات یا چیزی شبیه به اون ؟

یک جستجو کردم . این هک پیدا کردم
خیلی خوب هم جواب میده

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
میشه لینکشو به ماهم بدید ؟

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه ما هم داشته باشیم این هک رو ؟ لینک نمی دید ؟

بالا