• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ipad 1 16 wifi

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezakhoshkele

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت تمامى دوستانم تو اين انجمن!
خوب بالاخره تصميم گرفتم پسره عزيزتر از جونم رو بفروشم.دى

يه فروند ipad 1 16 wifi دارم.كه در جريان هستم اين روزها خيلى طالب پيدا كرده!
چندين نكته!
١-دستگاه خيلى خيلى تميزه و يه جورايى مي شه گفت در حداكه!
٢-باطرى دستگاه در نور كم براى وبگردى وكارهاى معمولى همون زمان استانداردى كه خود اپل گفته رو مى تونه شارج نگه داره پس از لحاظ باطرى خيالتون راحت باشه!
٣-من هميشه سعى مى كنم از وسايلم به بهترين نحو ممكن استفاده كنم پس از سلامت كلى دستگاه خيالتون راحت باشه!
٤-با توجه به اين كه بعد از خريد آيپدم، لبتاپ خريدم.اين ضرب المثل نو كه اومد به بازار كهنه مى شه دل آزار رو من صدق كرد و خيلى كم از دستگاه استفاده كردم.
٥-با اين دستگاه بيشتر به وبگردى پرداختم پس كمترين فشار ممكن به دستگاه اومده...
٦-دستگاه در 5.0.1 جيل شده!
٧-shsh از 4.3.2. 4.3.3. 4.3.5 5.0.1 داره.
٨-براى دوستانى كه دستگاه رو حضورى خريد مى كنند آرشيو نرم افزارها روى هارد ريخته مي شه!
٩-بنده در حال حاظر ساكن اصفهانم و مى تونم دستگاه را به صورت حضورى تقديم كنم.ولى خوب دايى بنده در مجتمع پايتخت تهران تو يه مغازه كار مى كنه.دوستان تهرانى در صورتى كه واقعا دستگاه رو مى خواند مى تونند مقدارى پول به دايى بنده به صورت حضورى بيانه بدند(در مغازه) تا من دستگاه رو به دست ايشون رسونده و از ايشون به صورت صحيح و سالم تحويل بگيرند و باقيه هزينه ها رو بپردازند!
١٠-براى بقيه دوستان شهرستانى هم هرگونه شفاف سازى براى اين كه بنده كلاه بردار نيستم انجام داده مى شه!
١١- فقط تصميم فروش دستگاه رو دارم!
١٢-udid براى آپديت به نسخه هاى بتا ثبت شده.البته فقط يه بار از اين خاصيت استفاده كردم.
١٣-به دلیل استفاده از مولتیتسکینگ جسجر از دکمه ی هوم بسیار کم استفاده شده است!

قيمت دستگاه رو با توجه به نوسانات اين چند وقت ميزارم ٦٥٠ چند نكته اساسى رو مد نظرتون باشه!
ادیت:
قیمت به 620 کاهش یافت!

دستگاه برای فروش حضوری در تهران از فردا موجوده!

١-با توجه اين كه بنده در تاپيك هاى فروش ديگران دخالت نمي كنم پس به هيچ عنوان از اسپم يا نظر كارشناسانه شما دوست عزيز استقبال نمى كنم و اسپم شما رو به تيم مديريت اطلاع داده و به شما نمره ى منفى مي دهم
٢-اين كه دستگاه بنده ارزون يا گرون هست به شما دوست گرامى هيچ گونه ارتباطى نداره.پس ٢ باره خواهش مي كنم اسپم نديد كه برخورد شديد مي كنم!
٣-در صورت داشتن هرگونه سوال يا پيشنهاد عاجزانه درخواست مى كنم از طريق پيام خصوصى با بنده در ارتباط باشيد و من خودم سعى مي كنم آخرين اخبار رو خودم اين جا اعلام كنم!پس نياز نيست كسى اين جا اسپم بده و بگه اومدم تاپيكت رو آپ كنم!

در پايان ممنون از همه ى مديران كه اجازه دادند من در بازارچه تاپيك بزنم!

http://img4up.com/up2/98354350083560490775.jpg
http://img4up.com/up2/23508456805409899242.jpg
http://img4up.com/up2/31484917111010348346.jpg
http://img4up.com/up2/03958574024682680408.jpg
http://img4up.com/up2/88365849549400193880.jpg
http://img4up.com/up2/84898036110592853733.jpg

فایل های ضمیمه

• IMG_0122.JPG
    IMG_0122.JPG
    169.1 KB · نمایش ها: 140
  • IMG_0123.JPG
    IMG_0123.JPG
    142.2 KB · نمایش ها: 135
  • IMG_0124.JPG
    IMG_0124.JPG
    173.4 KB · نمایش ها: 137
  • IMG_0125.JPG
    IMG_0125.JPG
    153.7 KB · نمایش ها: 137
  • IMG_0126.JPG
    IMG_0126.JPG
    171.9 KB · نمایش ها: 136
  • IMG_0128.JPG
    IMG_0128.JPG
    51.8 KB · نمایش ها: 132
Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
١-با توجه اين كه بنده در تاپيك هاى فروش ديگران دخالت نمي كنم پس به هيچ عنوان از اسپم يا نظر كارشناسانه شما دوست عزيز استقبال نمى كنم و اسپم شما رو به تيم مديريت اطلاع داده و به شما نمره ى منفى مي دهم
میون کلامتون شکر، در صورتی که ببینم کسی بی دلیل به کسی امتیاز منفی بده دسترسیش رو برای همیشه می‎بندم.

rezakhoshkele

Registered User
لایک‌ها
3
میون کلامتون شکر، در صورتی که ببینم کسی بی دلیل به کسی امتیاز منفی بده دسترسیش رو برای همیشه می‎بندم.

ممنون دوست عزیز.
ولی این رو بدونینید که همین طور که دوست ندارم تو تاپیکای مردم دخالت کنم و باعث بی ارزش کردن جنس مردم بشم.برای شخصیت و امتیاز دوستان بیشتر ارزش قائل هستم ولی واقعا یه سری از دوستان رو باید از یه سری چیزها ترسوند تا پابرهنه نیاند وسط تاپیک مردم
به عنوان مثال خدمتتون عرض کنم من اردیبهشت یه 3gs برای فروش داشتم.تو انجمن بقلی یکی از دوستان اومد از خودش گفت اقا این گوشی تا یه ماه دیگه از ساپرت اپل در میاد.و موجب شد بد ضربه ای به تاپیک بنده بخوره.حالا این حرف رو از کجاش اورده بود خدا می دونه....
الان حدود 10 ماه گذشته ولی هنوز تو ساپرته.....
دوستان باید بیشتر رعایت کنند.....

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
داداش بمن مربوط نيستا اما لحن فروشنده خيلي تو فروش تاثير داره،همينکه شما نوشتي امتياز منفي ميدي طرف ميترسه حتي نظرشو بگه درمورد ديوايست.بازم ميگم يه پيشنهاد بود و قصد جسارت نداشتم

korgrasol

Registered User
لایک‌ها
22
سلام همشهری.. خریدار وافعیم قیمت اخر رو پ خ کن..

rezakhoshkele

Registered User
لایک‌ها
3
داداش بمن مربوط نيستا اما لحن فروشنده خيلي تو فروش تاثير داره،همينکه شما نوشتي امتياز منفي ميدي طرف ميترسه حتي نظرشو بگه درمورد ديوايست.بازم ميگم يه پيشنهاد بود و قصد جسارت نداشتم

اگه طرف هدف تخریب نداشته باشه چه اشکال داره بیاد بگه.اخه اینجا از معدود جاهایی هست که طرف حتی نمی خواد خرید کنه ولی به تخریب می پردازه!
ولی اگه یکی مثل دوست عزیزمون که پست هفتم رو داده بخواد تخریب کنه بهتره تو پیام خصوصی تخریب کنه که یکی دیگه نیاد تو پست نهم بگه 400 :hmm:

در جواب دوست گلم تو پست هفتم باید بگم که اپل وقتی آیپد 2 رو وارد بازار کرد قیمت آیپد رو از 500 به 400 کاهش داد
و اختلاف این 2 نسل 100 دلار شد:hmm:

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
اگه طرف هدف تخریب نداشته باشه چه اشکال داره بیاد بگه.اخه اینجا از معدود جاهایی هست که طرف حتی نمی خواد خرید کنه ولی به تخریب می پردازه!
ولی اگه یکی مثل دوست عزیزمون که پست هفتم رو داده بخواد تخریب کنه بهتره تو پیام خصوصی تخریب کنه که یکی دیگه نیاد تو پست نهم بگه 400 :hmm:

در جواب دوست گلم تو پست هفتم باید بگم که اپل وقتی آیپد 2 رو وارد بازار کرد قیمت آیپد رو از 500 به 400 کاهش داد
و اختلاف این 2 نسل 100 دلار شد:hmm:

شرمنده گلم انشالله خوب بفروشیش

divine avenger

Registered User
لایک‌ها
0
من واقعا فکر نمیکنم کسی با ۶۵۰ کنار بیاد
اگه به پولش نیاز داری یا میخوای حتما بفروشیش بهتره یه خورده با مشتری ها راه بیای

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
طبق بند 3 قوانین عکس از کالا باید عکس ها داخل انجمن آپلود شده باشن
پس لطف کنید پست اول رو مطابق قوانین اصلاح کنید وگرنه تاپیکتون حذف میشه

kma

Registered User
لایک‌ها
4
600 خریدم. خیرش رو ببینی. شماره تماس بزار فردا قرار می زاریم چونه حضورا چونه ی زنیم. فقط این usb داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا