از کجا کپی کردین؟
این رو بذارین به حساب کج فهمی من و دوستان که با ادبیاتتون آشنا نیستیم
طعنه*
من کی گفتم آیفون گرفتم/دارم ؟
من بهتون علت اینکه بچه ها گفتن شما ممکنه یه سری چیزای رو بلد نباشی نتونی استفاده کنی رو گفتم
به بیان دیگه علت اینکه تاپیکتون منحرف شد رو گفتم ! چون بهش اعتراض کرده بودین .
دعوا که نداریم با هم ! فقط گفتم که بدونین این مطالب رو ٫ که وقتی رفتین مغازه خواستین خرید کنین ٫ اون جا فکر نکنن چیزی هست که شما بلد نیستین و بخوان سو استفاده کنند و سرتون کلاه بذارن یه وقت !
لطفا اگه می خواین این بحث رو ادامه بدین از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید که تاپیکتون بیشتر از این منحرف نشه
واقعا متاسفم برای شما که این همه از اشتباه کوچیک من که ناخواسته بود سوو استفاده میکنی برای تحقیر من در این فروم
بلد بودن کار با آیفون و یا سامسونگ به خودم ربط داره نمیخوام که فیل سواری کنم مگر آیفون دارا وقتی از شکم مامانشون میومدن بیرون کار با آیفون رو بلد بودن؟
نمیدونم چرا شما رو همکار موبایل و اسمارت فون ها کردن ، رو چه حسابی حتما خیلی بلدین این و اون رو تحقیر کنید و یک سوژه کنید
بابا یک معلم رو در نظر بگیر چند تا شاگرد داره این معلم در نظر شما باید این چنین باشه:
شاگردا هیچی بلد نیستن پس من نمیتونم بهشون چیزی یاد بدم اونا باید مادزادی همه چیزو از اول یاد گرفته باشن
من علت اینکه به تاپیک اعتراض کردم چون دوستان چیزی که خواسته بودم رو جواب نمیدادن هی چیزای به درد نخور برای من میگفتن مثلا اسم تاپیک غیرتی کرده این دوستان و شما رو که چرا این چوری چرا مقایسه این گوشی با اون گوشی وای آیفون خیلی بالاتر از گالکسیه اصلا حرفی توش نیس شما هم بهتره که بری سمت گالکسی چون هیچی از آیفون نمیدونی
ای بابا
واقعا برای شما ها متاسفم
من چی میخواستم در تاپیکم چی بارم کردن
ازون حرف ا زدید باز ؟؟ برو تو خیابون دست یه خلق الله و بگیر ببر خونه بهش بگو رو گوشی انرویدی برنامه بریز
برات گوشی رو وصل میکنه به پی سی یه کپی پیست میکنه تحویلت میده
با idevice هم میشه همین کارو کرد ؟؟
هنوز بعد از گذشت ۴ ۵ سال از امدن ایفون تو ایران اکثر موبایل فروشی ا. ۵۰ تومن میگیرند برنامه نصب میکنند. و حداقل ۲۰ ۳۰ تومن میگیرند جیل میکنند
به نظرت اگه انقدر کارکرد با ایفون ساده بود مردم گرگ ایران واسه ۴ تا دونه برنامه ۵۰ تومن پول میدادند ؟
بایا اخه نزنید این حرفای خنده دارو
..... !!!
شما هم داری منحرف می شوید از موضوع تاپیک هی حرفای منو سوژه من کی از قیمت و از این حرفا حرف زدم
من فقط خواستم بدون کدوم بهتره مگی آیفون دلیلشش رو بگو نیا اینجا یک چیز بپرون و موضوع رو پیچ در پیچ کن درخواست من خیلی خیلی ساده حتی یک بچه 7 ساله بدی میگی بله فهمیدم شما چی میخای
شما انگار نفمیدی من چی میخوام بالا یا میخوای اصلا نفهمی
یا بهت یاد دادن چیزی رو که بلد نیستی رو هر جا نپرونی و مثل بچه ها رفتار نداشته باشی
برای شما هم متاسفم
چرا؟
چون تو هم مثلا گفته های قبل من مانع پیشرفتی نه یار پیشرفت!
.............!!!!!
دوست عزیز
پیشنهاد برادرانه بهت میکنم که بری سمت سامسونگ
چرا ؟
اگه با من باشه ایفون ۳جی رو هم به گالکسی نمیدم اما
برای داشتن ایفون باید خودت استین بالا بزنی و دست به کار بشی واسه کسب اطلاعات جامع برا استفاده ی گوشیت
از قبیل. انواع جیل بریک کردن ا چون تقریبا امکانش هست هر فریمور ای یه مدل جیل بشه
اوایل هک شدن یا جیل شدن ایفون. فریمور به صورت تتر. جیل میشه این یعنی چی ؟ یعنی که در صورت خاموش شدن گوشیت دیگه امکان روشن کردنشو نداری مگر این که یه پی سی تو دسترس باشه برا ریبوت کردن گوشیتون
بعد یه مدت اگر فریمور جیل کامل بشه که شده نشه باید صبر کنی تا اپدیت جدید بیاد یم
کی دیگه این که برا نصب برنامه و بازی روی ایفون باید جیل بشه و قفلش شکسته بشه که گفتم که کار هر کسی نیست
یه دلیل این که دوباره بخواد اذیتت کنه وابستگی. ایفون به نرم افزار مخصوصش. یعنی ایتیونز هست که. در واقع هر جا بری که روی پی سی ایتیونز نصب نباشه گوشیت بلا استفادس و نه چیزی میتونی برداری از روش نه اضافه کنی
در صورتی که
دیوایس های اندرویدی. کارکرشون مثل استفاده ی فلش مموری سادس
هر جا بری کابل یو اس بی معمولی موجوده
چون اکثر دستگاه ها از این کابل استفاده میکنند مثل دوربین ها. رم ریدر ها یا هارد های اکسترنال
پس همه جا وسیله ی ارتباطی داری
هر جا هم اطلاعاتی رو بخوای و یا بخوای اطلاعاتی به کسی ارسال کنی هم از طریق بلوتوس و هم از طریق اتصال به پی سی همانند فلش مموری تبادل اطلاعات میکنی بدون نیاز به هیچ نوع نرم افزار خاصی
برترییت دیگه ای که اندروید به ios داره اپن سورس بودنه سیستم عامله
یعنی به محض باز کردن پک گوشی میتونی هر نرم افزار کرک شده و در دزدی ای رو کپی کنی روش و نصبش کنی بدون نیاز به هک یا جیل یا هر داستانی
این تجربیات من بود و هدفم کمک رسانی به شما
د
موفق باشید
نه به اون حرفای قبلت نه به این حرفات که مثلا بردرانه بهم توصیه و پند و نصیحت میکنی انگار که میخوام یه کار خلاف بکنم شما میخای جلوشو بگیری
واقعا که ......!
والا من یادم نمیاد گفته باشم میخوام بحث تخصصی کنید که این برنامه و فلان برنامه رو باید اینجوری کنی
ممنونم از توضیحاتت ولی بازم انحراف از موضوغ درخواستی من
نکنید از این کارا اول بفهم چی گفتم بعد نظر بگو
اقا ميخواي راحت باشي برو سراغ آيفون. اگه حوصله ي ور رفتن داري برو سراغ اندرويد.
اون دوستيم كه ميگه آيفون سخته و جيل كردنش و اينا. نميدونم رو چه حسابي اين حرفا رو ميزنه. كلا جيل كردن و برنامه ريختن آيفون ياد گرفتنش يه ربع هم طول نميكشه. حالا بعضيا پول مفت دارن دوست دارن بدن بيرون واسشون اين كارو بكنه.
من خودم با همه ي ورژن هاي اندرويد كار كردمو به مراتب دردسرش بيشتر از آيفون هست. شما درسته برنامه رو كپي پيست ميكنيد ولي خوب پيدا كردن اون برنامه بيچارتون ميكنه. ولي تو ios شما چند تا منبع خوب داريد كه ميتونيد از اونا برنامه رو دانلود كنيد و با يه دابل كليك برنامه به راحتي نصب ميشه.
كلا هم اون دوستاني كه ميگن آيفون نبايد دسته هر كسي باشه مگه شما خودت مثلا از اولش پسر استيو جابز بودي؟ كه به ايشون اين حرفو ميزني. الان كه ماشالله هر عمله اي ديگه يه گوشيه خوب دستشه. ايفونم كه ماشالله دسته هر كسي هست.
از نظر سخت افزاري ولي خوب دوربين گلكسي به نظرم صد برابر بهتر از 4اس هست(با اينكه همه از دوربين 4اس تعريف ميكنن). چون همزمان جفتشونو داشتمو. الان عكساشو كنار هم دارم. كيفيت رنگ صفحه ي گلكسي هم بهتر هست البته دنسيتي پيكسل ها كمتره نسبت به 4اس (من بهت پيشنهاد ميكنم اگه ميخواي آندرويد بگيري برو سراغ گلكسي نكسوس) چون سريه نكسوس تو آندرويدا يه چيزه ديگست. مخصوصا اندرويد 4 واقعا عالي و روون شده.
ولي خوب پيشنهاد آخرم بين اين دو تا گوشي 100 درصد 4اس هست. (اگه آندرويد خواستيد بگيريد فقط و فقط گلكسي نكسوس)
چه عجب ............!!!
دوست عزیز از جوابی که به درخواستم دادید بسیار سپاسگذارم
شما میگید کیفیت عکس های گرفته شده با گالکسی بهتر از آیفون هست ؟ پس چرا در آخر آیفون رو پیشنهاد کردین؟
میشه توضیح بدین؟
و یک سوال دیگه دارم این دوستان با این بحث تخصصی که کردن چیزی نفمیدم
مگر نصب برنامه های سیستمی یا هر برنامه جانبی برای آیفون سخته؟
با تشکر فراوارن از شما دوست عزیز:happy: