• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iphone 4s 16g یا samsung galexy s2

iphone 4s یا samsung galexy s2

• samsung galexy s2 دارم و خیلی راضیم

Votes: 5 71.4%
  • samsung galexy s2 دارم و راضی نیستم

Votes: 1 14.3%
  • iphone 4s دارم و خیلی راضیم

Votes: 1 14.3%
  • iphone 4s دارم و راضی نیستم

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان من میحواهم یک گوشی بخرم به نظر شما کدوم بهتره
iphone 4s 16g یا samsung galexy s2
والا یه کم تو نت گشتم سامسونگ رو زیاد تعریف کردن تا آیفون میگن آیفون فقط اسم در آورده

نظر خود را داده و راضی بودن یا نبودن خود را با ذکر علت و در صورت امکان با مدرک نشان دهید

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
برا شمایی که اطلاعاتی از گوشی هایی مثل. ایفون و گالکسی ندارید بهتره همون سمت سامسونگ برید دوست عزیز

هر دو گوشیه خوبیه

هرچند کالکسی. به گرد پای ایفون ۴ اس که هیچ. ایفون ۴ هم نمیرسه اما.
بازهم من به شما. همون سامسنگ رو پیشنهاد میکنم

کارکرد با ایفون و جیل و این کاراش از شما بر نمیاد و هر دفعه مجبور میشید. بدید بیرون و هزینه کنید که براتون برنامه بریزند

یه گالکسی اس ۲ یا گالکسی نکسوس بخرید

فرق انچنانی هم با هم ندارند

موفق باشید

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
آیفون نباید دست هر کسی باشه .
شمایی که بین آیفون و سامسونگ موندی بهتره همون سامسونگ بگیری

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
آیفون نباید دست هر کسی باشه .
شمایی که بین آیفون و سامسونگ موندی بهتره همون سامسونگ بگیری

دوست عزیز لطفا نظر خود را با علت بگین؟
من نه از آیفون طرفداری میکنم نه سامسونگ
شما هم معلومه از آیفون طرفداری می کنید علتش چیه؟ بگین خوب

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
کارکرد با ایفون و جیل و این کاراش از شما بر نمیاد و هر دفعه مجبور میشید. بدید بیرون و هزینه کنید که براتون برنامه بریزند

مرد مومن مگه میخواد چیکار کنی که میگی از شما برنمیاد ...

کار کردن با Snowbreeze ، Redsnow یا iTunes کار چندان مشکلی نیس ...

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
برادر برو ۴اس بگیر حالشو ببر
ما که چندین ساله ایفون داریم مگه مشکلی هست
بابا یاد میگیری گلاکسی عمرا ارزش نداره خودت پشیموم میشه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سوال منم همینه، گوشی آندروییدی دارم نمیدونم واقعا ایفون بهتره یا نه، اصلا نمیدونم میتونم به صفحه کوچیکش عادت کنم یا نه :(

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
ای بابا شما رسما منو دهاتی کردین مسائله بر سر این نیست که من بلد نباشم کار کنم
من میگم کدومش بهتره از نظر امکانات با دلیل بگین لطفااااااااااااااااااااااااااااااا ! :hmm:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ای بابا شما رسما منو دهاتی کردین مسائله بر سر این نیست که من بلد نباشم کار کنم
من میگم کدومش بهتره از نظر امکانات با دلیل بگین لطفااااااااااااااااااااااااااااااا ! :hmm:

برادر یه چند تا اشتباه خیلی ضایع کردی تو پست هات که نوشتی : Galexy به جای Galaxy
بعد هم نوشتی مدرک خود را نشان دهید ٫ آخه مگه سند خونه است که نشون بدن ؟
از ۲۰کیلومتری کسی تاپیکو ببینه میگه این کاره نیستین...

پیشنهاد من هم ۴اس هست... منتها توجه کن که اختلاف قیمتیشون زیاده !

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44

من نظرم رو گفتم . به دلیل اینکه "خودم" ارتباط بهتری با iOS پیدا کردم کار کردن باهاش لذت بخشه .تنوع نرم افزاری هم فعلا توی iOS بیشتره.
مقایسه سخت افزاریشون که کار راحتیه مشخصاتشون رو بزارید کنار هم و مقایسه کنید .. میمونه سیستم عاملش که من شخصا با اندروید نمیتونم کار کنم .

بازم تاکید میکنم آیفون نباید دست هرکسی باشه . بنابراین من هیچ وقت با طرفدارای بقیه برندها سر اینکه آیفون و iOS و مک و کلا محصولات اپل سر تر از بقیه هست بحث نمیکنم
چون دلیلی نداره هر کسی یوزر اپل باشه .

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
برادر یه چند تا اشتباه خیلی ضایع کردی تو پست هات که نوشتی : Galexy به جای Galaxy
بعد هم نوشتی مدرک خود را نشان دهید ٫ آخه مگه سند خونه است که نشون بدن ؟
از ۲۰کیلومتری کسی تاپیکو ببینه میگه این کاره نیستین...

پیشنهاد من هم ۴اس هست... منتها توجه کن که اختلاف قیمتیشون زیاده !
عزیز من اولا من توجه به املای گالکسی نکردم چون از یه جا برای راحتی بیشتر کپی کردم
دوما اگه منظور منو از تاپیک فهمیده باشی که نفهمیدی منظور از مدرک به قول شما سند خونه نیس مثال میگم شما میگی آیفون بهتره چون مثال بگم آهنگ رو با کیفیت پخش میکنه برا این مدرک چی میتونه باشه؟ اینکه مشخصات سخت افزایش رو بذاری و با سامسوگ مقایسه کنی که بله مال سامسونگ این که توسط فلان شرکت ساخته شده و کیفیت قطعه پائینه ولی مال آیفون بالاست
ولی متاسفانه تمام حرفهای شما ها با تعنه و کنایه هست
انگار دنیا مال شماست
مثلا خیلی هستی که رفتی آیفون گرفنی
در نظر چنین انسان هایی مثل شما باید هر کس که نداره همیشه باید اون پائین پائین بمونه همینه دیگه
بدبختیه بعضی جوونا اینه همش میخای یکی که بالاتره بندازن پائین یا یکی که پائینه به سرش بکوبکن که نیاد بالا
اگر بر سر یه غلط املایی یا یک حرفی رو گفتن و دیگران از اون حرف یه چیز دیگه برداشت کنن که سنگ رو سنگ نمی موند
متاسفم برای چنین کسایی مثل شما واقعا متاسفم
این تاپیک رو برای راهنمای من توسط افراد با تجربه ایجاد کردم ولی چیزی جز خاری و تعنه و با کنایه حرف زدن چیزی ندیدم
واقعا که .... دیگه حرفی ندارم به شما بزنم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
عزیز من اولا من توجه به املای گالکسی نکردم چون از یه جا برای راحتی بیشتر کپی کردم
دوما اگه منظور منو از تاپیک فهمیده باشی که نفهمیدی منظور از مدرک به قول شما سند خونه نیس مثال میگم شما میگی آیفون بهتره چون مثال بگم آهنگ رو با کیفیت پخش میکنه برا این مدرک چی میتونه باشه؟ اینکه مشخصات سخت افزایش رو بذاری و با سامسوگ مقایسه کنی که بله مال سامسونگ این که توسط فلان شرکت ساخته شده و کیفیت قطعه پائینه ولی مال آیفون بالاست
ولی متاسفانه تمام حرفهای شما ها با تعنه و کنایه هست
انگار دنیا مال شماست
مثلا خیلی هستی که رفتی آیفون گرفنی
در نظر چنین انسان هایی مثل شما باید هر کس که نداره همیشه باید اون پائین پائین بمونه همینه دیگه
بدبختیه بعضی جوونا اینه همش میخای یکی که بالاتره بندازن پائین یا یکی که پائینه به سرش بکوبکن که نیاد بالا
اگر بر سر یه غلط املایی یا یک حرفی رو گفتن و دیگران از اون حرف یه چیز دیگه برداشت کنن که سنگ رو سنگ نمی موند
متاسفم برای چنین کسایی مثل شما واقعا متاسفم
این تاپیک رو برای راهنمای من توسط افراد با تجربه ایجاد کردم ولی چیزی جز خاری و تعنه و با کنایه حرف زدن چیزی ندیدم
واقعا که .... دیگه حرفی ندارم به شما بزنم

از کجا کپی کردین؟

این رو بذارین به حساب کج فهمی من و دوستان که با ادبیاتتون آشنا نیستیم

طعنه*

من کی گفتم آیفون گرفتم/دارم ؟

من بهتون علت اینکه بچه ها گفتن شما ممکنه یه سری چیزای رو بلد نباشی نتونی استفاده کنی رو گفتم
به بیان دیگه علت اینکه تاپیکتون منحرف شد رو گفتم ! چون بهش اعتراض کرده بودین .

دعوا که نداریم با هم ! فقط گفتم که بدونین این مطالب رو ٫ که وقتی رفتین مغازه خواستین خرید کنین ٫ اون جا فکر نکنن چیزی هست که شما بلد نیستین و بخوان سو استفاده کنند و سرتون کلاه بذارن یه وقت !

لطفا اگه می خواین این بحث رو ادامه بدین از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید که تاپیکتون بیشتر از این منحرف نشه

Last edited:

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88

ازون حرف ا زدید باز ؟؟ برو تو خیابون دست یه خلق الله و بگیر ببر خونه بهش بگو رو گوشی انرویدی برنامه بریز

برات گوشی رو وصل میکنه به پی سی یه کپی پیست میکنه تحویلت میده

با idevice هم میشه همین کارو کرد ؟؟

هنوز بعد از گذشت ۴ ۵ سال از امدن ایفون تو ایران اکثر موبایل فروشی ا. ۵۰ تومن میگیرند برنامه نصب میکنند. و حداقل ۲۰ ۳۰ تومن میگیرند جیل میکنند

به نظرت اگه انقدر کارکرد با ایفون ساده بود مردم گرگ ایران واسه ۴ تا دونه برنامه ۵۰ تومن پول میدادند ؟

بایا اخه نزنید این حرفای خنده دارو
..... !!!

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88

دوست عزیز
پیشنهاد برادرانه بهت میکنم که بری سمت سامسونگ
چرا ؟
اگه با من باشه ایفون ۳جی رو هم به گالکسی نمیدم اما

برای داشتن ایفون باید خودت استین بالا بزنی و دست به کار بشی واسه کسب اطلاعات جامع برا استفاده ی گوشیت

از قبیل. انواع جیل بریک کردن ا چون تقریبا امکانش هست هر فریمور ای یه مدل جیل بشه

اوایل هک شدن یا جیل شدن ایفون. فریمور به صورت تتر. جیل میشه این یعنی چی ؟ یعنی که در صورت خاموش شدن گوشیت دیگه امکان روشن کردنشو نداری مگر این که یه پی سی تو دسترس باشه برا ریبوت کردن گوشیتون
بعد یه مدت اگر فریمور جیل کامل بشه که شده نشه باید صبر کنی تا اپدیت جدید بیاد یم
کی دیگه این که برا نصب برنامه و بازی روی ایفون باید جیل بشه و قفلش شکسته بشه که گفتم که کار هر کسی نیست

یه دلیل این که دوباره بخواد اذیتت کنه وابستگی. ایفون به نرم افزار مخصوصش. یعنی ایتیونز هست که. در واقع هر جا بری که روی پی سی ایتیونز نصب نباشه گوشیت بلا استفادس و نه چیزی میتونی برداری از روش نه اضافه کنی
در صورتی که
دیوایس های اندرویدی. کارکرشون مثل استفاده ی فلش مموری سادس

هر جا بری کابل یو اس بی معمولی موجوده
چون اکثر دستگاه ها از این کابل استفاده میکنند مثل دوربین ها. رم ریدر ها یا هارد های اکسترنال

پس همه جا وسیله ی ارتباطی داری

هر جا هم اطلاعاتی رو بخوای و یا بخوای اطلاعاتی به کسی ارسال کنی هم از طریق بلوتوس و هم از طریق اتصال به پی سی همانند فلش مموری تبادل اطلاعات میکنی بدون نیاز به هیچ نوع نرم افزار خاصی

برترییت دیگه ای که اندروید به ios داره اپن سورس بودنه سیستم عامله

یعنی به محض باز کردن پک گوشی میتونی هر نرم افزار کرک شده و در دزدی ای رو کپی کنی روش و نصبش کنی بدون نیاز به هک یا جیل یا هر داستانی

این تجربیات من بود و هدفم کمک رسانی به شما

د

موفق باشید

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نظر من آیفون بگیرید خیلی بهتره. تفاوتش رو وقتی با هردو کار کردید متوجه میشید

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اقا ميخواي راحت باشي برو سراغ آيفون. اگه حوصله ي ور رفتن داري برو سراغ اندرويد.

اون دوستيم كه ميگه آيفون سخته و جيل كردنش و اينا. نميدونم رو چه حسابي اين حرفا رو ميزنه. كلا جيل كردن و برنامه ريختن آيفون ياد گرفتنش يه ربع هم طول نميكشه. حالا بعضيا پول مفت دارن دوست دارن بدن بيرون واسشون اين كارو بكنه.
من خودم با همه ي ورژن هاي اندرويد كار كردمو به مراتب دردسرش بيشتر از آيفون هست. شما درسته برنامه رو كپي پيست ميكنيد ولي خوب پيدا كردن اون برنامه بيچارتون ميكنه. ولي تو ios شما چند تا منبع خوب داريد كه ميتونيد از اونا برنامه رو دانلود كنيد و با يه دابل كليك برنامه به راحتي نصب ميشه.
كلا هم اون دوستاني كه ميگن آيفون نبايد دسته هر كسي باشه مگه شما خودت مثلا از اولش پسر استيو جابز بودي؟ كه به ايشون اين حرفو ميزني. الان كه ماشالله هر عمله اي ديگه يه گوشيه خوب دستشه. ايفونم كه ماشالله دسته هر كسي هست.

از نظر سخت افزاري ولي خوب دوربين گلكسي به نظرم صد برابر بهتر از 4اس هست(با اينكه همه از دوربين 4اس تعريف ميكنن). چون همزمان جفتشونو داشتمو. الان عكساشو كنار هم دارم. كيفيت رنگ صفحه ي گلكسي هم بهتر هست البته دنسيتي پيكسل ها كمتره نسبت به 4اس (من بهت پيشنهاد ميكنم اگه ميخواي آندرويد بگيري برو سراغ گلكسي نكسوس) چون سريه نكسوس تو آندرويدا يه چيزه ديگست. مخصوصا اندرويد 4 واقعا عالي و روون شده.

ولي خوب پيشنهاد آخرم بين اين دو تا گوشي 100 درصد 4اس هست. (اگه آندرويد خواستيد بگيريد فقط و فقط گلكسي نكسوس)

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
از کجا کپی کردین؟

این رو بذارین به حساب کج فهمی من و دوستان که با ادبیاتتون آشنا نیستیم

طعنه*

من کی گفتم آیفون گرفتم/دارم ؟

من بهتون علت اینکه بچه ها گفتن شما ممکنه یه سری چیزای رو بلد نباشی نتونی استفاده کنی رو گفتم
به بیان دیگه علت اینکه تاپیکتون منحرف شد رو گفتم ! چون بهش اعتراض کرده بودین .

دعوا که نداریم با هم ! فقط گفتم که بدونین این مطالب رو ٫ که وقتی رفتین مغازه خواستین خرید کنین ٫ اون جا فکر نکنن چیزی هست که شما بلد نیستین و بخوان سو استفاده کنند و سرتون کلاه بذارن یه وقت !

لطفا اگه می خواین این بحث رو ادامه بدین از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید که تاپیکتون بیشتر از این منحرف نشه

واقعا متاسفم برای شما که این همه از اشتباه کوچیک من که ناخواسته بود سوو استفاده میکنی برای تحقیر من در این فروم
بلد بودن کار با آیفون و یا سامسونگ به خودم ربط داره نمیخوام که فیل سواری کنم مگر آیفون دارا وقتی از شکم مامانشون میومدن بیرون کار با آیفون رو بلد بودن؟
نمیدونم چرا شما رو همکار موبایل و اسمارت فون ها کردن ، رو چه حسابی حتما خیلی بلدین این و اون رو تحقیر کنید و یک سوژه کنید
بابا یک معلم رو در نظر بگیر چند تا شاگرد داره این معلم در نظر شما باید این چنین باشه:
شاگردا هیچی بلد نیستن پس من نمیتونم بهشون چیزی یاد بدم اونا باید مادزادی همه چیزو از اول یاد گرفته باشن
من علت اینکه به تاپیک اعتراض کردم چون دوستان چیزی که خواسته بودم رو جواب نمیدادن هی چیزای به درد نخور برای من میگفتن مثلا اسم تاپیک غیرتی کرده این دوستان و شما رو که چرا این چوری چرا مقایسه این گوشی با اون گوشی وای آیفون خیلی بالاتر از گالکسیه اصلا حرفی توش نیس شما هم بهتره که بری سمت گالکسی چون هیچی از آیفون نمیدونی
ای بابا
واقعا برای شما ها متاسفم
من چی میخواستم در تاپیکم چی بارم کردن
ازون حرف ا زدید باز ؟؟ برو تو خیابون دست یه خلق الله و بگیر ببر خونه بهش بگو رو گوشی انرویدی برنامه بریز

برات گوشی رو وصل میکنه به پی سی یه کپی پیست میکنه تحویلت میده

با idevice هم میشه همین کارو کرد ؟؟

هنوز بعد از گذشت ۴ ۵ سال از امدن ایفون تو ایران اکثر موبایل فروشی ا. ۵۰ تومن میگیرند برنامه نصب میکنند. و حداقل ۲۰ ۳۰ تومن میگیرند جیل میکنند

به نظرت اگه انقدر کارکرد با ایفون ساده بود مردم گرگ ایران واسه ۴ تا دونه برنامه ۵۰ تومن پول میدادند ؟

بایا اخه نزنید این حرفای خنده دارو
..... !!!
شما هم داری منحرف می شوید از موضوع تاپیک هی حرفای منو سوژه من کی از قیمت و از این حرفا حرف زدم
من فقط خواستم بدون کدوم بهتره مگی آیفون دلیلشش رو بگو نیا اینجا یک چیز بپرون و موضوع رو پیچ در پیچ کن درخواست من خیلی خیلی ساده حتی یک بچه 7 ساله بدی میگی بله فهمیدم شما چی میخای
شما انگار نفمیدی من چی میخوام بالا یا میخوای اصلا نفهمی
یا بهت یاد دادن چیزی رو که بلد نیستی رو هر جا نپرونی و مثل بچه ها رفتار نداشته باشی
برای شما هم متاسفم
چرا؟
چون تو هم مثلا گفته های قبل من مانع پیشرفتی نه یار پیشرفت!
.............!!!!!

دوست عزیز
پیشنهاد برادرانه بهت میکنم که بری سمت سامسونگ
چرا ؟
اگه با من باشه ایفون ۳جی رو هم به گالکسی نمیدم اما

برای داشتن ایفون باید خودت استین بالا بزنی و دست به کار بشی واسه کسب اطلاعات جامع برا استفاده ی گوشیت

از قبیل. انواع جیل بریک کردن ا چون تقریبا امکانش هست هر فریمور ای یه مدل جیل بشه

اوایل هک شدن یا جیل شدن ایفون. فریمور به صورت تتر. جیل میشه این یعنی چی ؟ یعنی که در صورت خاموش شدن گوشیت دیگه امکان روشن کردنشو نداری مگر این که یه پی سی تو دسترس باشه برا ریبوت کردن گوشیتون
بعد یه مدت اگر فریمور جیل کامل بشه که شده نشه باید صبر کنی تا اپدیت جدید بیاد یم
کی دیگه این که برا نصب برنامه و بازی روی ایفون باید جیل بشه و قفلش شکسته بشه که گفتم که کار هر کسی نیست

یه دلیل این که دوباره بخواد اذیتت کنه وابستگی. ایفون به نرم افزار مخصوصش. یعنی ایتیونز هست که. در واقع هر جا بری که روی پی سی ایتیونز نصب نباشه گوشیت بلا استفادس و نه چیزی میتونی برداری از روش نه اضافه کنی
در صورتی که
دیوایس های اندرویدی. کارکرشون مثل استفاده ی فلش مموری سادس

هر جا بری کابل یو اس بی معمولی موجوده
چون اکثر دستگاه ها از این کابل استفاده میکنند مثل دوربین ها. رم ریدر ها یا هارد های اکسترنال

پس همه جا وسیله ی ارتباطی داری

هر جا هم اطلاعاتی رو بخوای و یا بخوای اطلاعاتی به کسی ارسال کنی هم از طریق بلوتوس و هم از طریق اتصال به پی سی همانند فلش مموری تبادل اطلاعات میکنی بدون نیاز به هیچ نوع نرم افزار خاصی

برترییت دیگه ای که اندروید به ios داره اپن سورس بودنه سیستم عامله

یعنی به محض باز کردن پک گوشی میتونی هر نرم افزار کرک شده و در دزدی ای رو کپی کنی روش و نصبش کنی بدون نیاز به هک یا جیل یا هر داستانی

این تجربیات من بود و هدفم کمک رسانی به شما

د

موفق باشید

نه به اون حرفای قبلت نه به این حرفات که مثلا بردرانه بهم توصیه و پند و نصیحت میکنی انگار که میخوام یه کار خلاف بکنم شما میخای جلوشو بگیری
واقعا که ......!
والا من یادم نمیاد گفته باشم میخوام بحث تخصصی کنید که این برنامه و فلان برنامه رو باید اینجوری کنی
ممنونم از توضیحاتت ولی بازم انحراف از موضوغ درخواستی من
نکنید از این کارا اول بفهم چی گفتم بعد نظر بگو

اقا ميخواي راحت باشي برو سراغ آيفون. اگه حوصله ي ور رفتن داري برو سراغ اندرويد.

اون دوستيم كه ميگه آيفون سخته و جيل كردنش و اينا. نميدونم رو چه حسابي اين حرفا رو ميزنه. كلا جيل كردن و برنامه ريختن آيفون ياد گرفتنش يه ربع هم طول نميكشه. حالا بعضيا پول مفت دارن دوست دارن بدن بيرون واسشون اين كارو بكنه.
من خودم با همه ي ورژن هاي اندرويد كار كردمو به مراتب دردسرش بيشتر از آيفون هست. شما درسته برنامه رو كپي پيست ميكنيد ولي خوب پيدا كردن اون برنامه بيچارتون ميكنه. ولي تو ios شما چند تا منبع خوب داريد كه ميتونيد از اونا برنامه رو دانلود كنيد و با يه دابل كليك برنامه به راحتي نصب ميشه.
كلا هم اون دوستاني كه ميگن آيفون نبايد دسته هر كسي باشه مگه شما خودت مثلا از اولش پسر استيو جابز بودي؟ كه به ايشون اين حرفو ميزني. الان كه ماشالله هر عمله اي ديگه يه گوشيه خوب دستشه. ايفونم كه ماشالله دسته هر كسي هست.

از نظر سخت افزاري ولي خوب دوربين گلكسي به نظرم صد برابر بهتر از 4اس هست(با اينكه همه از دوربين 4اس تعريف ميكنن). چون همزمان جفتشونو داشتمو. الان عكساشو كنار هم دارم. كيفيت رنگ صفحه ي گلكسي هم بهتر هست البته دنسيتي پيكسل ها كمتره نسبت به 4اس (من بهت پيشنهاد ميكنم اگه ميخواي آندرويد بگيري برو سراغ گلكسي نكسوس) چون سريه نكسوس تو آندرويدا يه چيزه ديگست. مخصوصا اندرويد 4 واقعا عالي و روون شده.

ولي خوب پيشنهاد آخرم بين اين دو تا گوشي 100 درصد 4اس هست. (اگه آندرويد خواستيد بگيريد فقط و فقط گلكسي نكسوس)

چه عجب ............!!!
دوست عزیز از جوابی که به درخواستم دادید بسیار سپاسگذارم
شما میگید کیفیت عکس های گرفته شده با گالکسی بهتر از آیفون هست ؟ پس چرا در آخر آیفون رو پیشنهاد کردین؟
میشه توضیح بدین؟
و یک سوال دیگه دارم این دوستان با این بحث تخصصی که کردن چیزی نفمیدم
مگر نصب برنامه های سیستمی یا هر برنامه جانبی برای آیفون سخته؟

با تشکر فراوارن از شما دوست عزیز:happy:

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
خوب توي گوشي كمترين چيزي كه واسه من اهميت داره كيفيت دوربين هست. شما بايد خواسته هاتون رو اولويت بندي كنيد. مثلا حتي گلكسي اس 2 از 4اس شارژ بيشتري هم نگه ميداره. ولي بازم من ios رو روي گوشي ترجيح ميدم چون به مراتب راحت تر و بي دردسر تر از آندرويد هست. (ولي خوب آندرويد آزاديه عمله خيلي بيشتري داره)
من خودم تا يكي دو سال پيش طرفدار سرسخت آندرويد بودم ولي خوب اون زمان حوصله داشتم كه هي بخوام با گوشيم ور برم و از همه جاش سر در بيارم ولي الان ديگه اون حس و حال قديمو ندارم.

ولي خوب يه مزيت ديگه اينكه خانواده ي آيفون مثله طلا ميمونه. شما هميشه ميتونيد با كمترين افت قيمت اونو بفروشيد. و مشتري واسش رو هوا هست.

ريختن اپليكيشن روي ios بسيار ساده هست و دوستان بيخودي بزرگش ميكنن. فقط نياز داره شما آيتونز رو نصب كنيد و از طريق اون برنامه هاتون رو نصب كنيد. كلا يه روز بزاريد مطالعه كنيد هم نحوه ي جيل بريك كردن و هم نحوه ي اد كردن سورس هاي سيديا و هم ريختن اپليكشن هاي پولي (كرك شده) و غير پولي (مجاني) دستتون مياد.

اون دوستاني كه اين نظرات رو به شما دادن اكثرشون مطمئن باشيد كه فقط با همون سيستم عامل كار كردن يا اگه با يكي ديگه كار كردن خيلي كم بوده ميزانش.

در كل پيشنهاد من از خانواده آندرويد گلكسي نكسوس هست (اينو چندين بار تكرار ميكنم چون شما كه ميخوايد هزينه كنيد اين گوشي خيلي سر تر از اس2 هست و اينكه خانواده نكسوس افت قيمت كمتري نسبت به ساير محصولات اندرويد دارن اين كه بيشترين ساپورت رو از طرف گوگل دارن)

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
خوب توي گوشي كمترين چيزي كه واسه من اهميت داره كيفيت دوربين هست. شما بايد خواسته هاتون رو اولويت بندي كنيد. مثلا حتي گلكسي اس 2 از 4اس شارژ بيشتري هم نگه ميداره. ولي بازم من ios رو روي گوشي ترجيح ميدم چون به مراتب راحت تر و بي دردسر تر از آندرويد هست. (ولي خوب آندرويد آزاديه عمله خيلي بيشتري داره)
من خودم تا يكي دو سال پيش طرفدار سرسخت آندرويد بودم ولي خوب اون زمان حوصله داشتم كه هي بخوام با گوشيم ور برم و از همه جاش سر در بيارم ولي الان ديگه اون حس و حال قديمو ندارم.

ولي خوب يه مزيت ديگه اينكه خانواده ي آيفون مثله طلا ميمونه. شما هميشه ميتونيد با كمترين افت قيمت اونو بفروشيد. و مشتري واسش رو هوا هست.

ريختن اپليكيشن روي ios بسيار ساده هست و دوستان بيخودي بزرگش ميكنن. فقط نياز داره شما آيتونز رو نصب كنيد و از طريق اون برنامه هاتون رو نصب كنيد. كلا يه روز بزاريد مطالعه كنيد هم نحوه ي جيل بريك كردن و هم نحوه ي اد كردن سورس هاي سيديا و هم ريختن اپليكشن هاي پولي (كرك شده) و غير پولي (مجاني) دستتون مياد.

اون دوستاني كه اين نظرات رو به شما دادن اكثرشون مطمئن باشيد كه فقط با همون سيستم عامل كار كردن يا اگه با يكي ديگه كار كردن خيلي كم بوده ميزانش.

در كل پيشنهاد من از خانواده آندرويد گلكسي نكسوس هست (اينو چندين بار تكرار ميكنم چون شما كه ميخوايد هزينه كنيد اين گوشي خيلي سر تر از اس2 هست و اينكه خانواده نكسوس افت قيمت كمتري نسبت به ساير محصولات اندرويد دارن اين كه بيشترين ساپورت رو از طرف گوگل دارن)

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز که راهنمائی های شما بسیار منو کمک کرد
قراره بعد از عید یه آیفون 4 اس 16 گیگ بیارن واسم حدود 800 تومن زیر فی

بازم ممنون از راهنمائی هایتان :)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
واقعا متاسفم برای شما که این همه از اشتباه کوچیک من که ناخواسته بود سوو استفاده میکنی برای تحقیر من در این فروم
بلد بودن کار با آیفون و یا سامسونگ به خودم ربط داره نمیخوام که فیل سواری کنم مگر آیفون دارا وقتی از شکم مامانشون میومدن بیرون کار با آیفون رو بلد بودن؟
نمیدونم چرا شما رو همکار موبایل و اسمارت فون ها کردن ، رو چه حسابی حتما خیلی بلدین این و اون رو تحقیر کنید و یک سوژه کنید
بابا یک معلم رو در نظر بگیر چند تا شاگرد داره این معلم در نظر شما باید این چنین باشه:
شاگردا هیچی بلد نیستن پس من نمیتونم بهشون چیزی یاد بدم اونا باید مادزادی همه چیزو از اول یاد گرفته باشن
من علت اینکه به تاپیک اعتراض کردم چون دوستان چیزی که خواسته بودم رو جواب نمیدادن هی چیزای به درد نخور برای من میگفتن مثلا اسم تاپیک غیرتی کرده این دوستان و شما رو که چرا این چوری چرا مقایسه این گوشی با اون گوشی وای آیفون خیلی بالاتر از گالکسیه اصلا حرفی توش نیس شما هم بهتره که بری سمت گالکسی چون هیچی از آیفون نمیدونی
ای بابا
واقعا برای شما ها متاسفم
من چی میخواستم در تاپیکم چی بارم کردن

شما مطمئنید که پست قبلی من رو خوندین ؟ :)

بالا