• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اپل APPLE iPhone SE (2020)

pershima

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
فروش فوری گوشی iphone SE2020 مشکی رنگ . 128 گیگ کاملا پلمپ و نو میباشد همراه با گارانتی شرکتی
قیمت13

فایل های ضمیمه

• 11.jpg
    11.jpg
    141.7 KB · نمایش ها: 26
  • 22.jpg
    22.jpg
    146.4 KB · نمایش ها: 27

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
سلام
این یوزر کلاهبردار هست
من براش کار انجام دادم پول را نداد
اسمش
علی بهرام آبادی هست
شماره تلفن
09372128379

روشش به این صورت هست که برای اینکه بهش شک نکیند نه بلاکتون میکنه و برخی وقت ها جوابتون رو میده که شما نرید ازش شکایت کنید و پیش خودتون بگید شاید پولمو بده
در صورتی که داره درواقع زمان میخره که بیشتر دزدی کنه

و هر بار یک عکس از پای شکسته که جعللی هم هست بهتون نشون میده یا میگه خواهرم مرده و ... که بتونه شمارا قانع کنه که شکایت نکنید تا بتونه بیشتر کلاهبرداری کنه

دوستان 100 درصد برید دفتر خدمات قضایی و ازش شکایت کنید و سریع به پولتون میرسید اصلا به حرفاش توجه نکنید که میگه صبر کنید میدم پولتونو همش دروغ هست

فقط شکایت کنید اطلاعات بیشتر خواستید پی وی پیام بدید همه چیزشو دارم چنتا شکایت بشه ازش زندانیش می کنند

Last edited:

reza h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان برای پولی برای اسن فروشنده واریز نکنید بعد واریز جواب نمیدن

Ali_bqshni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام
این یوزر کلاهبردار هست
من براش کار انجام دادم پول را نداد
اسمش
علی بهرام آبادی هست
شماره تلفن
09372128979

روشش به این صورت هست که برای اینکه بهش شک نکیند نه بلاکتون میکنه و برخی وقت ها جوابتون رو میده که شما نرید ازش شکایت کنید و پیش خودتون بگید شاید پولمو بده
در صورتی که داره درواقع زمان میخره که بیشتر دزدی کنه

و هر بار یک عکس از پای شکسته که جعللی هم هست بهتون نشون میده یا میگه خواهرم مرده و ... که بتونه شمارا قانع کنه که شکایت نکنید تا بتونه بیشتر کلاهبرداری کنه

دوستان 100 درصد برید دفتر خدمات قضایی و ازش شکایت کنید و سریع به پولتون میرسید اصلا به حرفاش توجه نکنید که میگه صبر کنید میدم پولتونو همش دروغ هست

فقط شکایت کنید اطلاعات بیشتر خواستید پی وی پیام بدید همه چیزشو دارم چنتا شکایت بشه ازش زندانیش می کنند
همین هارو دوستان عزیز میشد زود تر بگید من قبل از خرید از ایشون همه تاپیک هاشون رو نگا کردم

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
مدیران پروفایل کاربر محروم شده را دیدنشو رو باز کنند تا نوشته هاشو بتونیم ببینیم و از اون طریق خیلی میشه سر نخ پیدا کرد

الان رفته داخل پروفایلش و محدود کرده

لطفا مدیران کاری کنند نوشته های این شخص مشخص بشه چون از روی نوشته هایی که این فردا کلاهبردار زده طی این چند سال خیلی سر نخ میشه پیدا کرد

لطفا پیگیر باشید پروفایلشو همه بتونن ببینند

مدیر انجمن لطفا بررسی کنید

بالا