• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

iPod Touch 3G. 32GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
این دستگاه برای یکی از دوستام هست که حدود 6الی 7روز هست خریدش و خیلی هم از خوب مراقبت کرد و از همون دقیقه اول هم یک invisible SHIELD از مارک zagg براش گرفت و روش گزاشت که اصلاً خش و خط نیوفته.

فقط قیمت این محافظ 60هزار تومن شد.البته این محافظ واقعاً ارزشش رو داره چون هم خیلی عالی حفاظت میکنه و هم ظاهر رو بد نمیکنه و حتی روی خود شیلد هم خط و... نمی افته!حتی اگه مثلاً با کلید خیلی محکم روش بکشی!!!!:blink:
از این جنس در ساخت هلیکوپتر ها استفاده میشه!
واسه همین قیمت این محافظ هم حساب میشه!
همونطور که میدونید پشت آیپاد تاچ ها از جنس استیل براق هست و خیلی ضریف هست و با کوچکترین حرکتی میتونه خش بیوفته ولی با این شیلد ها دیگه هیچیش نمیشه!:cool: :blink:
اینم عکسی از شیلد:
invisibleshield.jpg

isdurability.jpg

خب بگزریم!تاپیک همش شد توضیح در مورد این محافظ :D

این آیپاد نسل سوم هست و از نوع 32گیگابایتی.

وسایلی که همراهش بوده همش صحیح و سالم هست و هنوز از هدفونش استفاده نشده بدلیل اینکه همراه با دستگاه یه هدفون دیگه خریداری شد!
دستگاه Jailbreak شده(البته هنوز دائم برای نسل سوم نیومده)و بابت این کار 15تومن هزینه شده.
چند برنامه اصلی و لازم هم روی دستگاه هست برای اجرای بازی ها و... که اینا هم هزینه داشته.
و چند بازی هم روی دستگاه هست.

آیپاد هیچگون مشکلی نداره و هیچ خط و خشی هم نداره بدلیل وجود اون شیلد!

تنها مشکلی که وجود داره اینه که پشت آیپاد در یه قسمت خیلی کوچیک کمی فرو رفتگی بوجود اومده!دوسته من آیپاد تو جیبش بود و وقتی که داشت وارد خونه میشد یه برخورد خیلی خیلی سطحی با در خونه پیدا میکنه که باعث ای فرو رفتگی شد که اصلاً باورش نمیشد که اینچنین بشه چون اصلاً برخورد خاصی به وجود نیومد!!
به هر حال از اونجایی که دوست من خیلی و وسواسی هست میخواد بفروشتش!!با اینکه تازه داره 1هفته از خریدش میگزره!!
دستگاه هم به هیچ وجه مشکلی نداره و حتی اگه در پشت رو بردارید میشه صافش کرد!
به هر حال این دستگاه واسه فروش هست.
تا فردا هم چندتا عکس ازش میزارم تا ببینید که چقدر سالم و تمیز هست!

در مورد قیمت هم که فعلاً قیمت نمیزارم تا دوستان قیمتهاشون رو بگن!ولی با انصاف باشید چون به غیر از اون فرو رفتگی خیلی کوچیک دیگه هیچ فرقی با آکش نداره!

در قیمت دادنتون اون شیلد و هزینه های هک و ...رو هم جا نندازید!
قیمت آک این دستگاه هم در حال حاضر اگه خیلی کم گیر بیارید 320هست!البته بدون اون چیزایی که من نوشتم!و همون اول کار باید حدود 20تومن خرج Jailbreak و... بکنید!!;)

........
خب عکسهارو up کردم و اینجا میزارم تا کسانی که میخوان ببینن اونو دانلود کنن!

فایل zip هست و داخلش چندتا عکس از همه جاش گرفتم و گزاشتم!

کلیک کنید

در ضمن یه فیلم هم از کارکردش گرفتم برای کسانی که نمیتونن حضوری ببینن و خرید کنن،که به خریدار نشون داده میشه!

Last edited:

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این دستگاه برای یکی از دوستام هست که حدود 6الی 7روز هست خریدش و خیلی هم از خوب مراقبت کرد و از همون دقیقه اول هم یک invisible SHIELD براش گرفت و روش گزاشت که اصلاً خش و خط نیوفته.

فقط قیمت این محافظ 60هزار تومن شد.البته این محافظ واقعاً ارزشش رو داره چون هم خیلی عالی حفاظت میکنه و هم ظاهر رو بد نمیکنه و حتی روی خود شیلد هم خط و... نمی افته!حتی اگه مثلاً با کلید خیلی محکم روش بکشی!!!!:blink:
از این جنس در ساخت هلیکوپتر ها استفاده میشه!
واسه همین قیمت این محافظ هم حساب میشه!
همونطور که میدونید پشت آیپاد تاچ ها از جنس استیل براق هست و خیلی ضریف هست و با کوچکترین حرکتی میتونه خش بیوفته ولی با این شیلد ها دیگه هیچیش نمیشه!:cool: :blink:
اینم عکسی از شیلد:
invisibleshield.jpg

isdurability.jpg

خب بگزریم!تاپیک همش شد توضیح در مورد این محافظ :D

این آیپاد نسل سوم هست و از نوع 32گیگابایتی.
وسایلی که همراهش بوده همش صحیح و سالم هست و هنوز از هدفونش استفاده نشده بدلیل اینکه همراه با دستگاه یه هدفون دیگه خریداری شد!
دستگاه Jailbreak شده(البته هنوز دائم برای نسل سوم نیومده)و بابت این کار 15تومن هزینه شده.
چند برنامه اصلی و لازم هم روی دستگاه هست برای اجرای بازی ها و... که اینا هم هزینه داشته.
و چند بازی هم روی دستگاه هست.

آیپاد هیچگون مشکلی نداره و هیچ خط و خشی هم نداره بدلیل وجود اون شیلد!

تنها مشکلی که وجود داره اینه که پشت آیپاد در یه قسمت خیلی کوچیک کمی فرو رفتگی بوجود اومده!دوسته من آیپاد تو جیبش بود و وقتی که داشت وارد خونه میشد یه برخورد خیلی خیلی سطحی با در خونه پیدا میکنه که باعث ای فرو رفتگی شد که اصلاً باورش نمیشد که اینچنین بشه چون اصلاً برخورد خاصی به وجود نیومد!!
به هر حال از اونجایی که دوست من خیلی و وسواسی هست میخواد بفروشتش!!با اینکه تازه داره 1هفته از خریدش میگزره!!
دستگاه هم به هیچ وجه مشکلی نداره و حتی اگه در پشت رو بردارید میشه صافش کرد!
به هر حال این دستگاه واسه فروش هست.
تا فردا هم چندتا عکس ازش میزارم تا ببینید که چقدر سالم و تمیز هست!

در مورد قیمت هم که فعلاً قیمت نمیزارم تا دوستان قیمتهاشون رو بگن!ولی با انصاف باشید چون به غیر از اون فرو رفتگی خیلی کوچیک دیگه هیچ فرقی با آکش نداره!

در قیمت دادنتون اون شیلد و هزینه های هک و ...رو هم جا نندازید!
قیمت آک این دستگاه هم در حال حاضر اگه خیلی کم گیر بیارید 320هست!البته بدون اون چیزایی که من نوشتم!و همون اول کار باید حدود 20تومن خرج Jailbreak و... بکنید!!;)

من بدون وسایل جانبش 200-210 خریدارم 4-5 تا شیلد خودم دارم

البته اگر با اون تورفتگی صدمه ای یه برد وارد نشده باشه

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
ممنون بابت پیشنهاد!
ولی همش با هم هست چون اینویزیبل شیلد رو که نمیشه جدا فروخت، واسه خودم 60تومن خرج برداشت!
اون تو رفتگی هم هیچ صدمه ای نزده!و خیلی کوچیک هست!
در کل زیره 260اینطورا ارزش فروش نداره اصلاً!!

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون شیلد 60 تومنی رو خیلی خیلی گرون گرفتی بهترین کیفیت درجه A رو 27 قیمت خرید فروش 30-32

که لوازم جانبی موقع فرو ش آنچنا تغییری تو قیمت دستگاه نمیدم

در کل موفق باشی و امیدوارم هر قیمتی که فکرشو میکنی بفروشی

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
همون شیلد 60 تومنی رو خیلی خیلی گرون گرفتی بهترین کیفیت درجه A رو 27 قیمت خرید فروش 30-32

که لوازم جانبی موقع فرو ش آنچنا تغییری تو قیمت دستگاه نمیدم

در کل موفق باشی و امیدوارم هر قیمتی که فکرشو میکنی بفروشی
شما مطمعنی اینویزیبل شیلد 27تومن هست!!!!!!!با چیزه دیگه ای اشتباه نگرفتی؟؟چون دلارش اینقدر هست!و خیلی هم تو ایران کم یاب هست!
تو ایرا به هیچ وجه زیره 50نیست!
مطمعنن اشتباه میکنید و با چیزه دیگه ای اشتباه گرفتید!
به هرحال ممنون

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
واسه دستگاهی که یک هفته خریداری شده و هیچ فرقی با آک نداره و فقط یه تو رفتگی ناچیز داره به نظر من خوب نیست 170ضرر کنه!!

MOrteza_DJmix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با 5220 هم عوض نمي كنم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
شما مطمعنی اینویزیبل شیلد 27تومن هست!!!!!!!با چیزه دیگه ای اشتباه نگرفتی؟؟چون دلارش اینقدر هست!و خیلی هم تو ایران کم یاب هست!
تو ایرا به هیچ وجه زیره 50نیست!
مطمعنن اشتباه میکنید و با چیزه دیگه ای اشتباه گرفتید!
به هرحال ممنون

واسه دستگاهی که یک هفته خریداری شده و هیچ فرقی با آک نداره و فقط یه تو رفتگی ناچیز داره به نظر من خوب نیست 170ضرر کنه!!

متاسفانه قیمت لوازم جانبی خیلی روی دستگاه دست دوم تاثیری نداره و اینکه دستگاه شما ضربه دیده
اگه میشه چندتا عکس از دستگاه بذارید، اگه هیچ کدوم از دوستان نخواستن، من 200 برمیدارم

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
با 5220 هم عوض نمي كنم
بدون شرح:blink: :D

متاسفانه قیمت لوازم جانبی خیلی روی دستگاه دست دوم تاثیری نداره و اینکه دستگاه شما ضربه دیده
اگه میشه چندتا عکس از دستگاه بذارید، اگه هیچ کدوم از دوستان نخواستن، من 200 برمیدارم
دوست عزیز لوازم جانبی درست ولی اینویزیبل شیلد ها اینطور نیستن!چون نه خراب میشن و نه میوفتن و نه حتی روشون خط میوفته!و یک اسپری هم داره که هر موقع بزنی کلی براق تر و نو تر میشه!
من توی سایتهای دیگه مثل موبایلستان دیدم که قیمت این شیلد رو حساب میکنن(فقط اینویزیبل شیلد و نه هیچ محافظ دیگری!)
امیدوارم متوجه شده باشید!
در ضمن اصلاً ضربه خوردگی حساب نمیشه چون پشت آیپاد خیلی ضریف هست و با کمترین فشار اینطوری میشه!
یه چیزه دیگه اینکه این آیپاد یدونه خش هم نداره حتی یدونه!!!
الان 200تومن دارن آیپاد های 8گیگ نسل و 16گیگ نسل دوم رو میفروشن که کلی خط و خش داره پشتش!!!دقیقاً کلی خط و خش!
حالا این بجای خط و خش یه تورفتگی جزئی داره که وقتی عکس بزارم اصلاً متوجه اش نمیشید!و 32گیگ هست و همینطور نسل سوم!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بدون شرح:blink: :D

دوست عزیز لوازم جانبی درست ولی اینویزیبل شیلد ها اینطور نیستن!چون نه خراب میشن و نه میوفتن و نه حتی روشون خط میوفته!و یک اسپری هم داره که هر موقع بزنی کلی براق تر و نو تر میشه!
من توی سایتهای دیگه مثل موبایلستان دیدم که قیمت این شیلد رو حساب میکنن(فقط اینویزیبل شیلد و نه هیچ محافظ دیگری!)
امیدوارم متوجه شده باشید!
در ضمن اصلاً ضربه خوردگی حساب نمیشه چون پشت آیپاد خیلی ضریف هست و با کمترین فشار اینطوری میشه!
یه چیزه دیگه اینکه این آیپاد یدونه خش هم نداره حتی یدونه!!!
الان 200تومن دارن آیپاد های 8گیگ نسل و 16گیگ نسل دوم رو میفروشن که کلی خط و خش داره پشتش!!!دقیقاً کلی خط و خش!
حالا این بجای خط و خش یه تورفتگی جزئی داره که وقتی عکس بزارم اصلاً متوجه اش نمیشید!و 32گیگ هست و همینطور نسل سوم!

نمی دونم یه جوری میگید که انگار هیچکدوم از ماها تاحالا ipod touch ندیدیم. الان قیمت نوی نسل سوم 8 گیگ 220 تومنه، قیمت نسل 2 ش هم 10 تومن بالاتره.16 گیگش هم 40 تومن بالاتره. اون اینویزیبل شیلد هم 30 تومن من دیده بودم (همین بود). اون ضربه با خش خیلی فرق داره، تاچ هم اینجوری نیست که با فشار بره تو و حتما ضربه خورده. خدایی داریم ازت خوب می خریم.

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم یه جوری میگید که انگار هیچکدوم از ماها تاحالا ipod touch ندیدیم. الان قیمت نوی نسل سوم 8 گیگ 220 تومنه، قیمت نسل 2 ش هم 10 تومن بالاتره.16 گیگش هم 40 تومن بالاتره. اون اینویزیبل شیلد هم 30 تومن من دیده بودم (همین بود). اون ضربه با خش خیلی فرق داره، تاچ هم اینجوری نیست که با فشار بره تو و حتما ضربه خورده. خدایی داریم ازت خوب می خریم.
چه حرفه خنده داری نسله 3 که اصلا 8 نداره
فقط نسله 2 .8 داره
نسله سوم 32 . 60 داره
اینویزیبل شایلد هم مارکه zagg هرکی 30 تومن داره من 10 تا میخوام پس خالی نبندید الکی یه چیز نپرونید
مفت خری هم نکنید

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط نسله 2 .8 داره
نسله سوم 32 . 60 داره
اینویزیبل شایلد هم مارکه zagg هرکی 30 تومن داره من 10 تا میخوام پس خالی نبندید الکی یه چیز نپرونید
مفت خری هم نکنید
یه چیز دیگه که این دوستمون گفته این خرجه جیل بریک و نرم افزار یه حرفه مسخره است چون یه بچه 10 ساله هم بلده یه ایپاد یا ایفون رو jail کنه و اصلا تاثیری تو قیمت نداره جدیدا مد شده میان تعداد ه صفحه های برنامه هم حساب میکنن

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

با اين سابقه واقعا متاسفم به اين اطلاعات:(:(:(

S L R

Registered User
لایک‌ها
222

شما اگه اطلاعات دارید پس چرا بازم اشتباه میگید؟!
8گیگ ها از همون سخت افزار نسل دوم استفاده میکنند و cpuشون خیل ضعیف تر از نسل سوم هایی مثل 32گیگ و 64گیگ هستن.
تو اون جمله ای که رنگش رو عوض کردم متوجه نشدم منظور شما از کلمه "تاچ"،تاچ اسکرینش بود یا آیپاد تاچ؟!
اگه منظور اسکرینش هست که:یه وقت اشتباه برداشت نشه پشت آیپاد فرو رفتگی داره و نه تاچش!

به هر حال زیره 250 اصلاً نمیصرفه!چون مشکلی نداره،و فقط یه فرو رفتگی هست!که خیلی نا چیز هست!
در مورد اینوزیبل شیلد هم اگه 30تومن دارید من خریدارم!

Last edited:

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
یه چیز دیگه که این دوستمون گفته این خرجه جیل بریک و نرم افزار یه حرفه مسخره است چون یه بچه 10 ساله هم بلده یه ایپاد یا ایفون رو jail کنه و اصلا تاثیری تو قیمت نداره جدیدا مد شده میان تعداد ه صفحه های برنامه هم حساب میکنن
ممنون از نظرت دوست عزیز ولی وقتی به کامپیوتر دست رسی نداشته باشی و همینطور اینترنت دیگه نمیتونی خودت این کار رو بکنی!
میدونم که کار آسونی هست!

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
خب عکسهارو up کردم و اینجا میزارم تا کسانی که میخوان ببینن اونو دانلود کنن!
فایل zip هست و داخلش چندتا عکس از همه جاش گرفتم و گزاشتم!

کلیک کنید

در ضمن یه فیلم هم از کارکردش گرفتم برای کسانی که نمیتونن حضوری ببینن و خرید کنن،که به خریدار نشون داده میشه!;)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
فقط نسله 2 .8 داره
نسله سوم 32 . 60 داره
مفت خری هم نکنید
به نظرم حرف شما خنده دار تره. پس این چیه؟ http://www.futureshop.ca/catalog/pr...116A66B0F97FB064DA204D44696FDE10AF96E7F9019BD
پس خالی نبندید الکی یه چیز نپرونید
در مورد اینویزیبل شیلد هم می گردم لینکش رو واستون می گذارم (شاید هم zagg نبود)
با اين سابقه واقعا متاسفم به اين اطلاعات:(:(:(
با اين سابقه واقعا متاسفم به اين اطلاعات!!!:eh:
شما اگه اطلاعات دارید پس چرا بازم اشتباه میگید؟!
8گیگ ها از همون سخت افزار نسل دوم استفاده میکنند و cpuشون خیل ضعیف تر از نسل سوم هایی مثل 32گیگ و 64گیگ هستن.
تو اون جمله ای که رنگش رو عوض کردم متوجه نشدم منظور شما از کلمه "تاچ"،تاچ اسکرینش بود یا آیپاد تاچ؟!
اگه منظور اسکرینش هست که:یه وقت اشتباه برداشت نشه پشت آیپاد فرو رفتگی داره و نه تاچش!

به هر حال زیره 250 اصلاً نمیصرفه!چون مشکلی نداره،و فقط یه فرو رفتگی هست!که خیلی نا چیز هست!
در مورد اینوزیبل شیلد هم اگه 30تومن دارید من خریدارم!
در مورد سخت افزارش فکر کنم حق با شماست البته cpu ـش اونجوری که شما میگید هم دیگه نیست (خودم 3g دارم). منظورم پشتش بود، نباید به این راحتی ها فرو بره. شما مختارید که به هر قیمتی که می خواهید بفروشید. اینویزیبل رو هم بالا گفتم.

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انسانه کوته فکر 100 % تا حالا ایپاد ندید بهتره با همین فکر زدگی کنی که 8 گیگ نسله 3 داره اقا یکی بیاد به این ثابت که که 8 گیگ فقط نسله 2 داره
اگه بهت ثابت کردم که نسله 2 فقط 8 گیگ داره دیگه نیا این سایت قبوله اگرم تو به من ثابت کردی من دیگه نمیام
پس حرفه خنده دار هم نزن ایشون میگین شایدلش دارای اسپری و جنس از فایبره هلیپکوپتر هست پس 100 % zagg هست اون لینک هم برای خودت نگه دار هر مو قع zagg رو اوردی 30 تومن فروختی اون موقع منو ضایع کردی
در ضمن میگم نمیدونی میگی نه cpu ی نسله سوم 2 برابر شده بورو سایته اپل ببین زده 2x شده دقیقا عینه 3gs
من مطمئنم تا حالا نه ایپاد دستت گرفتی نه ایفون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا