" خبرگزاری مهر "
ضریب هوشی کودکان با نخوردن گوشت 10 نمره کاهش می یابد
یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه میزان آهن در بدن کودکانی که گوشت کافی نمی خورند کاهش یافته و منجر به کم خونی می شود ، گفت: ضریب هوشی کودکانی که دچار کمبود آهن هستند 5 تا10 نمره کاهش می یابد.
دکتر علی کشاورز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر افزود: مصرف گروه سوم از گروه چهارگانه مواد غذایی نظیر گوشت مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و حبوبات به علت اینکه مبنع پروتئین و آهن هستند بسیار ضروری است.
وی با بیان اینکه کشک در گروه لبنیات محتوی پروتئین و کلسیم فراوان است، اظهار داشت: با افزایش مواد غذایی مغذی نظیر مواد غذایی در گروه های لبنایت، غلات و حبوبات و میوه ها و سبزیجات باید مصرف مواد غذایی نظیر روغن و شکر را در روز باید محدود کرد تا با فاجعه افزایش میزان سرطان ها، چاقی و بیماریهای قلبی و عروقی که بیشترین مرگ و میر را در میان سایر بیماریها منجر شده اند، روبرو نشویم.
متخصص تغذیه تصریح کرد: دگرگونی الگوی تغذیه ای موجب نگرانی متخصصان تغذیه شده چون این تحول افزایش وزن، افزایش بیماریهای قلبی و عروقی، بیماری دیابت، سنگ کیسه صفرا و نقرس و دیگر بیمارهای خطرناک را به همراه دارد.
کشاورز گفت: هم اکنون میزان وزن اضافه فرزندان در مقایسه با والدین خود در سن آنها بیشتر است که این ناشی از تغذیه نامناسب غذایی و استفاده از گروه غذایی پرچربی با ارزش غذایی کم استفاده می شود.