• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ISP ها

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
سلام .. بچه ها اگر فرصت و حوصله داريد از آی اس پی هاتون بگيد از چه شرکتی اينترنت می گيريد و تعرفه هاش چجوريه و می صرفه يا نه ؟ و راضی هستيد يا نه و از اين جور چيزها .. من فقط راجع به پارس آن لاين بگم که ماهی 25 تومن می گيره برای اکانت نامحدود و قديم ها از اول تا آخر که داونلودی فرضا انجام می دادی سرعتش حدود 5 تا 5.5 بود ولی الان سرعتش در حين داونلود به 3.5 می رسه .. (اون چند ثانيه اول داونلود هميشه سرعت اشتباه تخمين زده می شه) و خلاصه دنبال يک جای بهتری می گردم .. مثلا البرز رو تست کردم و می دونم واقعا پول دور ريختنه و می گيره 20 تومن درماه .. ايران دور رو تست کردم که ماهانه 17 تومن می گيره و سرويسش از البرز که 20 تومن می گيره، بهتره ! ولی از پارس آن لاين عقب تره .. شما هم اگر با جاهای ديگه مثلا اولدوز و يا مجتمع فنی و غيره کار کرديد بگيد تجربياتتون رو .. بحث خوب و پرفايده ای ميشه .. :D قول می دم .. 8O

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
والا من تاحالا براي اينترنت پول ندادم... ولي از خيلي از اينا استفاده كردم... از ندا خيلي راضي هستم... از پارس آنلاين خيلي بهتره به نظرم... سالي 200 تومن نا محدود ميده...

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
بهترين سرويس اينترنت مال شرکتيه که کمبود پهنای باند نداشته باشه ،
صاحبانش کاسب نباشن ! (منظورم اينه که طرف لاستيک فروشيش رو نفروخته باشه و ISP زده باشه!)
صاحبانش عقده ای نباشن !
محلش هم تو منطقه زندگيتون باشه

ساپورتش هم به جای رسيدگی به شبکه، تو سايتهای XXX نچرخن !

(اينا رو نوشتم چون خودم يه سال تو يه ISP کار کردم و با اکثر ISP ها آشنايی دارم.)

خوش باشيد . . .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
حالا تو خودت چي؟ ساپورت ميكردي يا اينكه توي سايت هاي خوب خوب ميچرخيدي ؟! ;)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
دستت درد نکنه احسان
داشتيم ؟!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
دستت درد نکنه احسان
داشتيم ؟!
كوروش جان من نوكرتم! شما جون بخواه. در ضمن كي گفته اين سايتهاي xxx بده!؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بابا يه چندتا ازون خوباشو معرفی کنيد تا با هم تبادل نظر کنيم :D :twisted:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دستت درد نکنه احسان
داشتيم ؟!
كوروش جان من نوكرتم! شما جون بخواه. در ضمن كي گفته اين سايتهاي xxx بده!؟
نه بابا .كوروش كارش درسته .اصلا اهل اين برنامه ها نيست .من كه هميشه از نوشته هاي كوروش توي انجمن شبكه لستفاده مي كنم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام .. بچه ها اگر فرصت و حوصله داريد از آی اس پی هاتون بگيد از چه شرکتی اينترنت می گيريد و تعرفه هاش چجوريه و می صرفه يا نه ؟ و راضی هستيد يا نه و از اين جور چيزها .. من فقط راجع به پارس آن لاين بگم که ماهی 25 تومن می گيره برای اکانت نامحدود و قديم ها از اول تا آخر که داونلودی فرضا انجام می دادی سرعتش حدود 5 تا 5.5 بود ولی الان سرعتش در حين داونلود به 3.5 می رسه .. (اون چند ثانيه اول داونلود هميشه سرعت اشتباه تخمين زده می شه) و خلاصه دنبال يک جای بهتری می گردم .. مثلا البرز رو تست کردم و می دونم واقعا پول  دور ريختنه و می گيره 20 تومن درماه .. ايران دور رو تست کردم که ماهانه 17 تومن می گيره و سرويسش از البرز که 20 تومن می گيره، بهتره ! ولی از پارس آن لاين عقب تره .. شما هم اگر با جاهای ديگه مثلا اولدوز و يا مجتمع فنی و غيره کار کرديد بگيد تجربياتتون رو .. بحث خوب و پرفايده ای ميشه ..  :D  قول می دم ..  8O
<span style='color:darkblue'>من پيشنهاد مي كنم حتما دوشنبه ها مجله ارتباط رو بگيري .يه صفحه كامل رو اختصاص داده به قيمت isp هاي مختلف.قيمت ها دستت مياد.
موفق باشي</span>

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
الان سه شنبه است و اتفاقا منم براي كاري چند ساعت ديگه بايد برم بيرون ببينم اگه مونده باشه بگيرم (كه حتما مونده) البته توي يه تاپيكه ديگه بچه ها قيمت ها رو دادن و بحث هايي هم شده .. مرسی ;)

بالا