• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

k550 یا w850?

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می خواستم w850 بخرم که کا 550 دیدم که خیلی با ظاهرش حال کردم حالا نمی دونم گوشی خوبی هست یا نه! تو این انجمن ها که اصلا کسی چیزی در موردش نگفته بود
دوربینش 2 هست 100 تومنم از w850 ارزونتره! چند تا سوال داشتم
1. امکانات دوربین و کیفیت دوربین کدومشون بهتره؟
2. برای موزیک گوش دادن با هندزفیری کا 550 به درد می خوره؟
3 کلا سری w سونی اریکسون که واکمنه .امکاناتش واسه موزیک گوش دادن فرق می کنه؟ یا منظور اینه که اسپیکر قوی داره؟
4 یکم اطلاعات راجب کا 550 بدین
5. احساس می کنم w850 داره خز می شه. تو همه تاپیک ها الان اسمش بود:blink:
ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
می خواستم w850 بخرم که کا 550 دیدم که خیلی با ظاهرش حال کردم حالا نمی دونم گوشی خوبی هست یا نه! تو این انجمن ها که اصلا کسی چیزی در موردش نگفته بود
دوربینش 2 هست 100 تومنم از w850 ارزونتره! چند تا سوال داشتم
1. امکانات دوربین و کیفیت دوربین کدومشون بهتره؟
2. برای موزیک گوش دادن با هندزفیری کا 550 به درد می خوره؟
3 کلا سری w سونی اریکسون که واکمنه .امکاناتش واسه موزیک گوش دادن فرق می کنه؟ یا منظور اینه که اسپیکر قوی داره؟
4 یکم اطلاعات راجب کا 550 بدین
5. احساس می کنم w850 داره خز می شه. تو همه تاپیک ها الان اسمش بود:blink:
ممنون

100.000 از W850 ارزونتره !؟
الان W850 حدودا 280.000 هست يعنی K550 نزديک به 180.000 هست !؟ فکر نمیکنم
352nmsp.gif

1: دوربين K550 قويتره هم فلش داره و هم AF ولی W850 فقط فلش داره و کلا دوربين'ش 2 مگاپيکسل قوی نيست
2: میتونيد عوض کنيد هندزفری 'ش رو / اینجا مشخصا W850 گزينه برتر هست
tooth.gif

3: اسپيکر هرکدوم از موارد سری W متفاوت هست / W850 يکی از نسبتا خوب ها هست ، بلندی'ش در حد W900 نيست ولی در کل اسپيکر کاملا مناسب
7165.gif

Earphone عالی هم داره و آپشنها و دکمه های مخصوص که کار باهاش ( جهت پخش موسيقی ) راحت میشه + مموری 1 گیگ
birgits_snill.gif

4: برای نمونه عکسهای گرفته شده " اینجا " رو نگاهی بندازين
يه ريويو " اينجا " ازش بخونيد
نظرات مردم هم هميشه بهترين راه هست

W850 فعلا که زياد نشده ، فقط اسم'ش هست
302.gif

" این پست " هم برای W850 شايد بد نباشه
298.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چرا علیرضا K550 حدود 200 گیر میاد...

که اینطور
298.gif

من فکر میکردم بيشتر از این حرفها باشه
307.gif

يعنی راستش اصلا به چشمم نخورده بود
306.gif

پس با این حساب گزينه ای هست برای خودش
302.gif

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
والله من فکر کنم بگیرمش. گزینه ای که از لحاظ امکانات نیست چون هیچی بیشتر از K750 نداره. فقط به خاطر خز نبودن 30 تومن پول اضافه باید بدی. البته به نظرم می ارزه!!!!!

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من با گارانتی قیمت دارم به ترتیب 336 تومن و 230 تومن.
من هنوز نفهمیدم سری w که می گن خودش یه واکمنه کامله یعنی دقیقا منظور چیه! یعنی فقط اسپیکرش قویه؟یعنی فرقشون با سری های دیگه سونی اریکسون تو قدرت پخش موزیک از اسپیکر هست؟
اگه همین طوره که اصلا به درده من نمی خوره چون من همیشه با هندزفری می گوشم.لطفا یکی کامل جواب بده به این سوال که سری w چه حسنایی داره
در مورد کا550 چی .کسی در مورد امکاناتش مموریش اطلاعی داره به درد موزیک گوش دادن با هندزفری می خوره؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
من با گارانتی قیمت دارم به ترتیب 336 تومن و 230 تومن.
من هنوز نفهمیدم سری w که می گن خودش یه واکمنه کامله یعنی دقیقا منظور چیه! یعنی فقط اسپیکرش قویه؟یعنی فرقشون با سری های دیگه سونی اریکسون تو قدرت پخش موزیک از اسپیکر هست؟
اگه همین طوره که اصلا به درده من نمی خوره چون من همیشه با هندزفری می گوشم.لطفا یکی کامل جواب بده به این سوال که سری w چه حسنایی داره
در مورد کا550 چی .کسی در مورد امکاناتش مموریش اطلاعی داره به درد موزیک گوش دادن با هندزفری می خوره؟
یکی از مهمترین بخش های دستگاه های الکترونیکی نرم افزارشون هست که باعث میشه کار کردن باهاشون راحت و دلپذیر باشه و یا سخت و اعصاب خرد کن.
یکی از بزرگترین برتری های واکمن های سری اول نرم افزارشون بود که بی نقص و مثل یک MP3 Player کار می کرد و آهنگ گوش کردن و مدیریت تعداد زیادی فایل خیلی لذت بخش بود. قطع شدن موسیقی در هنگام زنگ خوردن وبعدش از همونجال دوباهر پخش شدن و غیره از اون موقع اومد.
الان مدل های نوکیا و موتورولا و سامسونگ ها دارن اینا رو ولی ورژن 2 و 3 واکن امکاناتی مثل نشان دادن آلبوم آرت آلبوم های موسیقی و غیره دارن که برای دوست داران جدی موسیقی لازمه.
در ضمن کیفیت پخش موسیقی از یک دستگاهن هم اونسوری نیست که شما فکر کنی همین که اسمش بود و یه هدفون کافیه. دستگاهی که برای پخش موسیقی بهینه بشه کیفیتش فرق می کنه.

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی از مهمترین بخش های دستگاه های الکترونیکی نرم افزارشون هست که باعث میشه کار کردن باهاشون راحت و دلپذیر باشه و یا سخت و اعصاب خرد کن.
یکی از بزرگترین برتری های واکمن های سری اول نرم افزارشون بود که بی نقص و مثل یک MP3 Player کار می کرد و آهنگ گوش کردن و مدیریت تعداد زیادی فایل خیلی لذت بخش بود. قطع شدن موسیقی در هنگام زنگ خوردن وبعدش از همونجال دوباهر پخش شدن و غیره از اون موقع اومد.
الان مدل های نوکیا و موتورولا و سامسونگ ها دارن اینا رو ولی ورژن 2 و 3 واکن امکاناتی مثل نشان دادن آلبوم آرت آلبوم های موسیقی و غیره دارن که برای دوست داران جدی موسیقی لازمه.
در ضمن کیفیت پخش موسیقی از یک دستگاهن هم اونسوری نیست که شما فکر کنی همین که اسمش بود و یه هدفون کافیه. دستگاهی که برای پخش موسیقی بهینه بشه کیفیتش فرق می کنه.
خوب یعنی چی این حرفها؟ یعنی 850 این امکاناتو داره که مثلا بعد از قطع مکالمه ادامه موزیکو گوش بدی ولی کا550 نداره؟
منظورتون از "همین که اسمش بود" تو خط اخر چیه؟کلا یعنی چی
من اصلا جواب سوالمو نگرفتم من در مورد قدرت اسپیکر و تفاوت ایت سری w با سری های دیگه سونی اریکسون صحبت می کردم! نه نوکیا و .... که شما گفتی
فردا می خوام خرید کنم چی بخرم:(
الا تو این 3 مدل موندم w850 .k550 .w810 .
نظرتون در مورد w810 چیه؟ اینم 80-90 تومن ارزون تره 850 هست. فرقش چیه؟ من شنیدم حتی دوربینشم بهتره!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
در موورد قدرت اسپیکر:
اول W850
بعدش w810
بعدش K550

اگر خیلی آهنگ گوش میدی یا کیفیتش برات مهمه W850 یا W810 بگیر

W810 به نسبت امکانات بهترین قیمت رو داره.

با K550 اصلا نمیشه مثل سری واکمن موسیقی گوش داد . حتی دوربینشم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم مثل W810 ه.
به نظر من W810 بگیر.

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا چرا قاطی کردی بد تایپ کردی خودت نگاه کن انقدر غلط نوشتی بعضی کلماتو که نمی شه خوند .w810 یکی از بچه ها گفت خیلی خز شده البته من که شانس ندارم تا 850 می گیرم اونم می شه. حالا می رم می خرم به امید اینکه نشه

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
والله من فکر کنم بگیرمش. گزینه ای که از لحاظ امکانات نیست چون هیچی بیشتر از K750 نداره. فقط به خاطر خز نبودن 30 تومن پول اضافه باید بدی. البته به نظرم می ارزه!!!!!
تقریبا همه چیزش از :750 بهتره!:happy:

Bluetooth 2 Stereo داره و سرعت پردازندش 220 MHz هست ولی K750 حدود 120MHz
ولی دوربینش همونه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تقریبا همه چیزش از :750 بهتره!:happy:

Bluetooth 2 Stereo داره و سرعت پردازندش 220 MHz هست ولی K750 حدود 120MHz
ولی دوربینش همونه

پردازنده اش همون 120 هست...کلا از نسل جدید گوشی های جاوا سونی اریکسون فعلا فقط K850 , W910 پردازنده 220 دارند...الباقی همون 120 هستن...

buyur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر دید باز تری پیدا و از مارک سونی اریکسون بیرون بری گوشی های 5300 و 6233 نوکیا با قیمت 200 تومن گزینه های عالی هستند
صداشون از تمامی گوشی های سری دبیلو سونی اریکسون هم بیشتره

بالا