• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K700 or 6600 or SX1 or 6230

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من ازتون یه سوال داشتم .
اونم این که قیمت این چهار تا گوشی 6230 - 6600 - SX1 - K700 الان تقریبا برابر و حدودا 200 تومن هست .
ببینید این سوالارو که مثلا از گوشیت چی می خوایی و نمی دونم می خوایی سیمبین باشه و این جور چیزارو ول کنید .
به نظر من یه گوشی خوب باید گوشی باشه که :
1- آنتن دهی قوی
2- صدای زنگ بلند و وبیره ی قوی
3- باتری قوی
4- و البته جمع و جور و شیک
5- پشتیبانی هر چه بهتر و با کیفیت MP3 ( البته در حد قیمتش )

حالا شما از بین این 4 تا کدومو انتخاب می کنید ؟

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
البته گزینه 4 خیلی مهم نیست . ( اگه دو گوشی SX1 و 6600 ارزششو داشته باشه )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از arash_a :
سلام دوستان

من ازتون یه سوال داشتم .
اونم این که قیمت این چهار تا گوشی 6230 - 6600 - SX1 - K700 الان تقریبا برابر و حدودا 200 تومن هست .
ببینید این سوالارو که مثلا از گوشیت چی می خوایی و نمی دونم می خوایی سیمبین باشه و این جور چیزارو ول کنید .
به نظر من یه گوشی خوب باید گوشی باشه که :
1- آنتن دهی قوی
2- صدای زنگ بلند و وبیره ی قوی
3- باتری قوی
4- و البته جمع و جور و شیک
5- پشتیبانی هر چه بهتر و با کیفیت MP3 ( البته در حد قیمتش )

حالا شما از بین این 4 تا کدومو انتخاب می کنید ؟

6230
جمع و جور و شیک . mp3 با کیفیت . صدای زنگ بلند .

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
6230 صدای زنگ و ویبرش بلندتر از بقیست :happy: گوشی خیلی خوبی هم هست :happy:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
6230 اگه سیمبین میخوای 6600

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
ببين اگر اهل نرم افزار اين جور چيزا رويه گوشي نيستي بهترين گزينه K700

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکیدا تایید میشه;) فقط k700 شارژ نسبتا کمی نگه می داره که با توجه به صفحه بزرگش نسبت به 6230 توجیه پذیره. فرق کلاسو تیپشونم از زمین تا آسمونه.:blush:

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
میشه یکی از بچه هایی که K700 داره بگه که ودت فول شدن شارژش قدره و چه مدتی این شارژ جوابگو میشه ؟

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
كارت حافظه نميخوره خيلي از فرمتهاي صدا مثل ويو رو هم نميخونه

دوست عزیز جایی که MP3 , MP4 هست چه لزومی به بودن Wave هست ؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از arash_a :
دوست عزیز جایی که MP3 , MP4 هست چه لزومی به بودن Wave هست ؟

همكار روبرويي من همين گوشيو داره بعضي وقتها فايلهاي خنده دارو كه براش ميفرستيم اون بدبخت ميمونه تو كف تازه هميشه هم مشكل كمبود حافظه داره 40 مگ حافظه زود پر ميشه

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
همكار روبرويي من همين گوشيو داره بعضي وقتها فايلهاي خنده دارو كه براش ميفرستيم اون بدبخت ميمونه تو كف تازه هميشه هم مشكل كمبود حافظه داره 40 مگ حافظه زود پر ميشه

شما چه گوشی رو ویه می کنید ؟
( گوشی خودتون چیه ؟ )

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من که از اول 6600 , SX1 رو گذاشتم کنار ( از نظر قیافه ای )

چیزی که میتونه تفاوت مهمی تو K700 و 6230 باشه یکی مموری خور بودن 6230 هستش که اگه 40 مگ کافیته زیاد مهم نیست . دومیش قیافه است که یه امر کاملا شخصیه . تو این دور و زمونه هم آدمایی پیدا می شن که هنوز قیافه ی نوکیا رو دوست دارن:D و یه مسله دیگه کیفیت بازیاشه که k700 سر تره . کیفیت ال سی دی هم که معلومه:D . اما اگه از نظر بلندی صدا بخوای نوکیا برنده است (ولی نه از نظر کیفیت ) . یه نکته هم یادت باشه که k700 فایلهای mp4 چه صوتی چه تصویری رو باز می کنه که این یعنی 40 دقیقه ویدئو با کیفیت بالا یا 110 دقیقه ام پی تری و تم های به مراتب بسیار بیشتر و جذاب تری داره . آنتن دهی حقا که تفاوتی نداره چون هر دو رو کنار هم دیدم و امتحان کردم .

در کل مشکلی که وجود داره اینه که ال سی دی K700 بزرگه و شارژ باتری در صورت بازی کردن و استفاده زیاد 3-4 ساعته تموم میشه اما اگه کم متوسط استفاده کنی یا فقط برای صحبت 3 روزه تموم میشه که این مورد برای 6230 2 روز بیشتره. اما 6230 یه مشکل داره که برای بعضی ها پیش میاد اونم این که پروسسورش خیلی ضعیفه و بارها دیده شده که خراب شده و خرجی 70 هزار تومنی رو دست صاحبش انداخته . پس بدون گارانتی خوب خریدن یه حماقته بزرگه ;) و k700 هم بدیش اینه که گارانتی دارش گیر نمیاد .

حالا پیشنهاد من : اگه پول گارانتی رو گردن می گیری و می خوای مموری بخری 6230 بخر . چون بعد از یه مدت به قیافش عادت می کنی . اگه میتونی ریسک بی گارانتی بودن k700 رو تحمل کنی میتونی بخریش :heart: اگه هم دنبال دردسر می گردی برو گوشی سیمبیان بگیر . چون هم تو اون رنج قیمتی از نظر قیافه گوشکوبه . هم جواده . هم هنگ می کنه هم باهاش پشه ها رو دور می کنی :D تازه می تونی از فاصله 50 سانتی کانال تلویزیون رو عوض کنی :lol:

پ.ن : یه خورده بیشتر خرج کن 6230 با گارنتی بخر که خیالت راحت باشه . (بازی و ام پی فر و قر و فر هم زیاد به کارت نمیاد . فقط اولشه که جو گیری باهاش حال میکنی بعدش همه چی عادی میشه )

بالا