• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

k700i سوال در مورد

shahab_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من يک گوشی k700i دارم و از ان راضی هستم اما يک سؤال دارم

آيا راهی هست که من بتوانم نام bluetooth کسی به برای من به وسیله bluetooth چيزی ميفرستد ببينم؟
متشکرم:blush:

shahab_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

آيا راهی هست که من بتوانم نام bluetooth کسی به برای من به وسیله bluetooth چيزی ميفرستد ببينم؟

GoftGoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahab_13 :
با سلام خدمت دوستان

مگه تو شرايط عادي نشون نميده؟ من تا اونجايي كه يادمه قبل از اينكه فايل Recieve بشه ازت ميپرسه كه آيا يه همچين فايلي رو از فلان گوشي دريافت كنم يا نه .... :eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از GoftGoo :
مگه تو شرايط عادي نشون نميده؟ من تا اونجايي كه يادمه قبل از اينكه فايل Recieve بشه ازت ميپرسه كه آيا يه همچين فايلي رو از فلان گوشي دريافت كنم يا نه .... :eek:

ایشون منظورشون نام دستگاه فرستندست، ظاهراً نمیشه.. ولی اگه از mobiLuck استفاده کنید (یه برنامه جاوا هستش) فک کنم میتونید تمام دستگاه های اطرافتون حتی اونایی که خودشون رو Invisible کردن رو هم ببینید

shahab_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مرسی از جوابهاتون
منظور من اين بود که وقتی از کسی چيزی ميگيری اسم گوشي طرف را نمی نويسه مثلاً اگه اسم گوشی شما ali هست وقتی براي من چيز ميفرستی من نميفهمم اين از ali اومده
در ضمن اين برنامه که گفتيد از کجا ميشه dl کرد?
:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
برای K700 خیر نیست برادر.

اما اگه k750 به بالا داشتی برات میشد کاری کرد

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مگر نیست که برای سند و ریسیو کردن باید Pair بشن ؟ توی لیست Pair اسم فرستنده ها و گیرنده ها هست ، ولی اینکه با هر بار دریافت و فرستادن اسمها نوشته شود فکر کنم چنین امکانی نیست .

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من دبلیو 800 دارم موبایل لاک میخوام

بالا