• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K750 با گارانتی الرمس

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه

من امروز جمهوری بودم، قیمت K750 با گارانتی الرمس شده 363000 تومان. (هفته پيش 380000 بود!)
حالا از دوستان میخوام بپیرسم که میدونن Firmware گوشيهاي الرمس چيه؟ R1L002 هست یا قدیمیه؟ و اینکه آیا منو و T9 فارسی هم دارن؟
در ضمن بغیر از گارانتی و خدمات خوب الرمس فرق دیگه ای هم این گارانتی با گارانتی های دیگه داره؟ یعنی ارزش 30-40 تومان گرونتر رو داره؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حدود یک هفته ای هست که گوشی های با گارانتی الرمس قیمت شون Drop داشته اما فروشنده ها به خاطر این که بازار مساعد بود گوشی ها رو با همون قیمت قبلی (380) می فروختن. گوشی های الرمس منو و T9 فارسی دارن اما نمی تونم بهت قول بدم که F/W شون R1L و یا حتا R1J باشه چون مال خودم R1A ( :blink: ) بود.

از طرفی حتمن دیدید که وقتی گوشی با گارانتی متفرقه می خرید فروشنده شماره سریال و مشخصات گوشی رو توی یه کارت وارد می کنه و به شما میده. جالبه بدونید که بسیاری از این گارانتی های متفرقه که اکثرا هم 25 ماهه یه 3 ساله هستند به عنوان یک شرکت رسم شده برای خدمات پس از فروش وجود خارجی ندارند. پس کاملا منطقیه که آدم برای خرید یه گوشی 340 تومنی، 8% اضافه تر بده و بدونه که گوشیش حداقل گارانتی داره.

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
حدود یک هفته ای هست که گوشی های با گارانتی الرمس قیمت شون Drop داشته اما فروشنده ها به خاطر این که بازار مساعد بود گوشی ها رو با همون قیمت قبلی (380) می فروختن. گوشی های الرمس منو و T9 فارسی دارن اما نمی تونم بهت قول بدم که F/W شون R1L و یا حتا R1J باشه چون مال خودم R1A ( :blink: ) بود.

از طرفی حتمن دیدید که وقتی گوشی با گارانتی متفرقه می خرید فروشنده شماره سریال و مشخصات گوشی رو توی یه کارت وارد می کنه و به شما میده. جالبه بدونید که بسیاری از این گارانتی های متفرقه که اکثرا هم 25 ماهه یه 3 ساله هستند به عنوان یک شرکت رسم شده برای خدمات پس از فروش وجود خارجی ندارند. پس کاملا منطقیه که آدم برای خرید یه گوشی 340 تومنی، 8% اضافه تر بده و بدونه که گوشیش حداقل گارانتی داره.

هيچ جوري نميشه قبل از باز كردم جعبه از روي سريال نامبر بفهميم كه firmware گوشی جدیده یا نه؟
میدونم میشه بعدا آپگرید کنیم ولی online آپگرید کردن مثل آپگرید کردن توسط خود SE Center نمیشه! من یه بار k700 م بعد از آپگرید dead شد که گارانتی در پیتی پارس همراه هم نتونست کاری بکنه و بالاخره پس از کلی اینترنت گردی و ساختن کابل T28 Service و پول حواله کردن و ... تونستم توسط SETools (شاید شما بشناسین) اونو مجددا راهش بندازم! البته همین چند روز پیش هم باز online اونو آپگرید کردم ولی نمیخوام k750 ای که میگیرم از این مشکلا براش پیش بیاد. واسه همین هم کلی دارم صبر میکنم که همه firmware قدیمی ها فروخته بشه تا یدونه جدید نصیبم بشه :rolleyes:
اگر اعضای دیگه هم اخیرا k750 با گارانتی الرمس خریدن لطف کنن و firmware گوشیشون رو اعلام کنن.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از روی مشخصات که به هیچ وجه نمیشه به نسخه f/w پی برد، البته شاید از روی تاریخ اعتبار گارانتی یه حدس هایی بشه زد.
در مورد صبر کردن برای خرید یه گوشی با f/w جدید به نظر من ایده ی خوبیه اما بشما بالاخره در شرایط آپدیت قرار خواهی گرفت. این گوشی هنوز روزهای ابتدایی عمر خودش رو سپری می کنه و مطمئنا تا 6 ماه آینده نسخه های جدیدتر f/w اون منتشر خواهد شد که آدم رو مجبور به ارتقا می کنه. در نهایت هم در بدترین شرایط میشه از یه SE Center مثل الرمس خواست که این کار رو بکنه.

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
از روی مشخصات که به هیچ وجه نمیشه به نسخه f/w پی برد، البته شاید از روی تاریخ اعتبار گارانتی یه حدس هایی بشه زد.
در مورد صبر کردن برای خرید یه گوشی با f/w جدید به نظر من ایده ی خوبیه اما بشما بالاخره در شرایط آپدیت قرار خواهی گرفت. این گوشی هنوز روزهای ابتدایی عمر خودش رو سپری می کنه و مطمئنا تا 6 ماه آینده نسخه های جدیدتر f/w اون منتشر خواهد شد که آدم رو مجبور به ارتقا می کنه. در نهایت هم در بدترین شرایط میشه از یه SE Center مثل الرمس خواست که این کار رو بکنه.

آره، خودمم هرکاری میکنم نمیتونم صبر و تحمل کنم.
یه چیزه دیگه: من بالاخره نفهمیدم که K750i گارانتی های متفرقه، منو و T9 فارسی داره یا نه ؟ از این مغازه دارای جمهوری هم که پرسیدم یکی میگفت داره یکی میگفت نداره یکی نمیدونست!!! خیلی مسخرست. هیچکدومشون هم تا حالا کلمه firmware رو به عمرشون هم نشنیدن!!!
البته فارسی دار بودنش یا نبودنش به دردم نمیخوره ولی وقتی کیپد عربی و منوی عربی داره دوست ندارم که فارسی نداشته باشه!!!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من با گارانتیه متفرقه ( ایرانیان ) خریدم . زبان فارسی که داره و فارسی هم میتونم بنویسم ولی هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم . و زبان گوشیم همیشه رو انگلیسیه ، وقتی زبانو فارسی میکنم گیج میشم :wacko:
ولی firmware قديميه و بايد آپديت كنم ..

آخرين قيمت هم با گارانتيه الرمس چند روز پيش پرسيدم 360 گفت .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Solarix :
یه چیزه دیگه: من بالاخره نفهمیدم که K750i گارانتی های متفرقه، منو و T9 فارسی داره یا نه ؟ از این مغازه دارای جمهوری هم که پرسیدم یکی میگفت داره یکی میگفت نداره یکی نمیدونست!!! خیلی مسخرست. هیچکدومشون هم تا حالا کلمه firmware رو به عمرشون هم نشنیدن!!!
البته فارسی دار بودنش یا نبودنش به دردم نمیخوره ولی وقتی کیپد عربی و منوی عربی داره دوست ندارم که فارسی نداشته باشه!!!
در مورد داشتن منوی فارسی هیچ راهی مطمئن تر از دیدن خود گوشی نیست. حتا اگه گوشی با گارانتی الرمس باشه بازم باید چک کرد که صفحه کلید عربی داشته باشه. البته منو و زبان فارسی رو میشه به راحتی با ارتقای f/w بهش اضافه (یا ازش حذف) کرد. مهم KeyPad ـه.

hewa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من فقط مي خواستم بدونم سيستم عاملشون سيمبيان هست يانه ؟

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از hewa :
سلام دوستان
من فقط مي خواستم بدونم سيستم عاملشون سيمبيان هست يانه ؟

نه جاواست!
با اجازه xplod :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اختیار دارین، شما خودتون صاحاب اجازه این.

پ.ن: بفرما بومبا:D

بالا