• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K750 به اروپا و آمریکا رسید!

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
می بینم که K750 به بازار خارجه رسیده.
قیمتش تو هلند 399 یورو و تو یه بازار امریکا 625 دلار است!
یعنی به ترتیب حدود 430 و 580 تومن!

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
چه می کنه این SE!
همین الان یکی دیدم 322 یورو اون هم unlock!
ایول!

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من از مالزی خریدم 370 هزار تومن تازه اشانتیون هم داشت یه رم ریدر همه کاره
در ضمن اونقدرا هم كه ميگن جالب نيست آنتن دهيش خوبه اما كيفيت عكساي دوربينش آشغاله اما شارژ خوبي داره حدود 10 ساعت ميشه باهاش مكالمه انجام داد ديگه اينكه مونيتورش هم ايراد داره تو نور خورشيد اصلا جواب نميده بايد انقدر دولا بشي تا يه چيزي ببيني
خلاصه من كه پشيمونم خريدم :blush:
از ما گفتن بود

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من فکر کنم ایران با قیمت 450 هزار تومن عرضه بشه اما به محض رو شدن نقایص حتما افت قیمت خوبی خواهد داشت احتمالا تا ژانویه 2006 به 300 هزار تومن برسه و تا سال دیگه این موقع 250 تومن یا حتی کمتر

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
در ضمن اونقدرا هم كه ميگن جالب نيست آنتن دهيش خوبه اما كيفيت عكساي دوربينش آشغاله اما شارژ خوبي داره حدود 10 ساعت ميشه باهاش مكالمه انجام داد ديگه اينكه مونيتورش هم ايراد داره تو نور خورشيد اصلا جواب نميده بايد انقدر دولا بشي تا يه چيزي ببيني
از ما گفتن بود

سلام calligrapher جان گوشيت k750i هستش؟ ميخواستم بدونم زبانه فارسی يا font عربی داره؟ :blush:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از calligrapher :
از ما گفتن بود
كم لطفي ميفرماييد , دوربينش در مقايسه با دوربين كدوم گوشي آشغال بود ؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از pojhan :
سلام calligrapher جان گوشيت k750i هستش؟ ميخواستم بدونم زبانه فارسی يا font عربی داره؟ :blush:
نه فونت عربي نداره

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
كم لطفي ميفرماييد , دوربينش در مقايسه با دوربين كدوم گوشي آشغال بود ؟

دوربين ساژم بهتره من عكساشو ديدم البته سامسونگ از همه بهتره ولي تو انتن دهي زياد مال نيست
خوبي ساژم مدل x8 اينكه هنگام حركت ارتباط قطع نميشه :happy:
كلا تو ايران فقط ساژم بينقصه الباقي گوشيها فانتزيه :cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب calligrapher عزیز
K750i تازه قراره 3 روز دیگه به صورت رسمی توزیعش آغاز بشه. اون چیزی رو که شما چند هفته قبل از مالزی خریدی فقط یه Prototype بوده که با نسخه نهایی گوشی فاصله زیادی داره.
کیفیت عکس های این گوشی حتا در نسخه های Prototype ش هم بسیار عالی بوده و کاملا با دوربین های دیجیتال ارزان قیمت برابری می کرده. به علاوه در نسخه های بعدی که منتشر و برای متخصیصن ارسال شد باز هم کیفیت عکس ها بهبود پیدا کرده بود و اون چیزی که مسلمه اینه که در نسخه های بعدی Firmware این گوشی یکی از بهترین دوربین های موبایل رو خواهد داشت.

.در ضمن لطفا مواردی رو که مطرح می کنین در صورت امکان از روی دلیل و مدرک باشه.
موفق باشید :)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
جناب calligrapher عزیز
K750i تازه قراره 3 روز دیگه به صورت رسمی توزیعش آغاز بشه. اون چیزی رو که شما چند هفته قبل از مالزی خریدی فقط یه Prototype بوده که با نسخه نهایی گوشی فاصله زیادی داره.
کیفیت عکس های این گوشی حتا در نسخه های Prototype ش هم بسیار عالی بوده و کاملا با دوربین های دیجیتال ارزان قیمت برابری می کرده. به علاوه در نسخه های بعدی که منتشر و برای متخصیصن ارسال شد باز هم کیفیت عکس ها بهبود پیدا کرده بود و اون چیزی که مسلمه اینه که در نسخه های بعدی Firmware این گوشی یکی از بهترین دوربین های موبایل رو خواهد داشت.

.در ضمن لطفا مواردی رو که مطرح می کنین در صورت امکان از روی دلیل و مدرک باشه.
موفق باشید :)

راستش حق با شماست من يكم خود خواهي كردم اخه من تا حالا موبايل دوربيندار نداشتم و فكر ميكردم كيفيت عكساش مثل دوربين ديجيتال باشه :happy:
و از بابت اينكه گفتيد نسخه نهايي نيست منو نگران كردي چون رو پكش made in philipines خورده و حالا نميدونم به گمانم كلاه گشادي سر پدرم گذاشتن :( ولي هيچ جاش اشاره نشده كه prototype

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نه دوست عزیز، زیاد غصه نخور. شما الان چیزی رو داری که یه کرور آدم تو دنیا دارن برای داشتنش ثانیه شماری می کنن.
بر خلاف زیمنس، گوشی های Prototype سونی اریکسون هیچ کجاش این عبارت نوشته نشده و فقط از روی نسخه Firmware شه که میشه فهمید. البته اگه یادت باشه چند وقت پیش ازت خواسته بودم که یه عکس از صفحه اطلاعات گوشیت بذاری که خب در همین راستا بود.
در ضمن اگه احیانا گوشیت هر ایرادی هم داشته باشه چند وقت دیگه می تونی خیلی راحت Firmware اون رو به آخرین نسخه موجود آپگرید کنی و گوشیت تقریبا با یه گوشی جدید برابر بشه. :)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
نه دوست عزیز، زیاد غصه نخور. شما الان چیزی رو داری که یه کرور آدم تو دنیا دارن برای داشتنش ثانیه شماری می کنن.
بر خلاف زیمنس، گوشی های Prototype سونی اریکسون هیچ کجاش این عبارت نوشته نشده و فقط از روی نسخه Firmware شه که میشه فهمید. البته اگه یادت باشه چند وقت پیش ازت خواسته بودم که یه عکس از صفحه اطلاعات گوشیت بذاری که خب در همین راستا بود.
در ضمن اگه احیانا گوشیت هر ایرادی هم داشته باشه چند وقت دیگه می تونی خیلی راحت Firmware اون رو به آخرین نسخه موجود آپگرید کنی و گوشیت تقریبا با یه گوشی جدید برابر بشه. :)

اقا ممنون كه منو مطلع كردي :) پس حالا با خيال راحت ميتونم پز بدم :whistle:
چشم به هم بزني تا سال ديگه انقدر مدلهاي جديد مياد كه ديگه 750 از ياد ميره

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :

سلام xplod جان در مورد اين که گفتی ( چند وقت دیگه می تونی خیلی راحت Firmware اون رو به آخرین نسخه موجود آپگرید کنی) در مورده SE چطوری انجام ميشه تو سايتش firmwareش رو ميگذاره يا ...
چون من قبلاً Siemens داشتم ميدونی که Siemens خدماتی خوبی در مورده آپگرده firmware گوشي هاش ميده. :blush:

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ببخشيد دوباره پست زدم يه سؤال هم از calligrapher دارم ميخواستم بدونم اون دکمه وسط K750i که بالای joystick هست چه کاری انجام ميده؟ :blush:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
گوشی های سری P از همون ابتدا قابلیت آپدیت به صورت آنلاین رو داشتن. اخیرا هم این امکان برای K700 هم فراهم شده و قطعا پس از این برای سایر گوشی های جدید هم این کار ممکن خواهد بود.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام چند روز پيش رفته بودم پاساژ اعلا ئدين ديدم چند تا مغازه k750 آورده بودن همشون 390 تومان گذاشته بودن واسه فروش البته گارانتيش الرمس نبود.

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
تو اين سايته زده قيمتشو 624$ كه ميشه 559 تومن تو gsmarena هم خوب بهش امتياز داده
http://welectronics.com/gsm/Sony Ericsson/SONYERICSSON_K750.HTML
اينم يك عكس كه با اين گوشي گرفتن دوربينش خيلي خوبه اندازه عكسه هم خيلي بزرگه:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17//GalerieSE2/DSC00016.JPG

در مورد دوربین k750 من توی سایت Esato خوندم که این دوربین در حال حاضر از نوع CMOS هستش که قراره در آینده بصورت CCD بشه و اونموقع اسمش میشه K750c ! البته تا اونجایی که من میدونم و برای k700 هم همینجور بوده سری هایی که آخرش c داره مال کشورهای آسیای شرق مثل ژاپن و ... هستش. حالا راست یا دروغ این خبر رو نمیدونم.

در ضمن SE گفته که تا آخر این هفته Firmware جدید k750 رو میذاره تو سایت. طبق دفترچه خود k750 شما میتونید با استفاده از خود کابل USB همراه گوشی، اونو آپدیت کنید. بر خلاف گوشی های قبلی SE که نیاز به DSS-20 یا 25 داشتند.

راستی K750 یی که فارسی داشته باشه تو بازار پیدا میشه؟ کسی میدونه کی میاد؟

"A...Z'

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
برای حوالی کریسمس همه K750ها به سنسور CCD مجهز میشن اما نه اسمشون عوض میشه و نه قیمتشون. با همین سنسور CMOS این گوشی یکی از بهترین دوربین های موجود رو داره که با N90 برابری می کنه و اون قضیه هم فقط حکم یه تیر خلاص رو داره. پسوند c مشخص کننده محدوده عرضه گوشیه (چین و کشورهای اطراف) و همین الان هم K750c موجوده.

بالا