به نقل از calligrapher :من از مالزی خریدم 370 هزار تومن تازه اشانتیون هم داشت یه رم ریدر همه کاره
در ضمن اونقدرا هم كه ميگن جالب نيست آنتن دهيش خوبه اما كيفيت عكساي دوربينش آشغاله اما شارژ خوبي داره حدود 10 ساعت ميشه باهاش مكالمه انجام داد ديگه اينكه مونيتورش هم ايراد داره تو نور خورشيد اصلا جواب نميده بايد انقدر دولا بشي تا يه چيزي ببيني
خلاصه من كه پشيمونم خريدم :blush:
از ما گفتن بود
كم لطفي ميفرماييد , دوربينش در مقايسه با دوربين كدوم گوشي آشغال بود ؟به نقل از calligrapher :من از مالزی خریدم 370 هزار تومن تازه اشانتیون هم داشت یه رم ریدر همه کاره
در ضمن اونقدرا هم كه ميگن جالب نيست آنتن دهيش خوبه اما كيفيت عكساي دوربينش آشغاله اما شارژ خوبي داره حدود 10 ساعت ميشه باهاش مكالمه انجام داد ديگه اينكه مونيتورش هم ايراد داره تو نور خورشيد اصلا جواب نميده بايد انقدر دولا بشي تا يه چيزي ببيني
خلاصه من كه پشيمونم خريدم :blush:
از ما گفتن بود
نه فونت عربي ندارهبه نقل از pojhan :سلام calligrapher جان گوشيت k750i هستش؟ ميخواستم بدونم زبانه فارسی يا font عربی داره؟ :blush:
به نقل از Niaz :كم لطفي ميفرماييد , دوربينش در مقايسه با دوربين كدوم گوشي آشغال بود ؟
به نقل از xPlod :جناب calligrapher عزیز
K750i تازه قراره 3 روز دیگه به صورت رسمی توزیعش آغاز بشه. اون چیزی رو که شما چند هفته قبل از مالزی خریدی فقط یه Prototype بوده که با نسخه نهایی گوشی فاصله زیادی داره.
کیفیت عکس های این گوشی حتا در نسخه های Prototype ش هم بسیار عالی بوده و کاملا با دوربین های دیجیتال ارزان قیمت برابری می کرده. به علاوه در نسخه های بعدی که منتشر و برای متخصیصن ارسال شد باز هم کیفیت عکس ها بهبود پیدا کرده بود و اون چیزی که مسلمه اینه که در نسخه های بعدی Firmware این گوشی یکی از بهترین دوربین های موبایل رو خواهد داشت.
.در ضمن لطفا مواردی رو که مطرح می کنین در صورت امکان از روی دلیل و مدرک باشه.
موفق باشید
به نقل از xPlod :نه دوست عزیز، زیاد غصه نخور. شما الان چیزی رو داری که یه کرور آدم تو دنیا دارن برای داشتنش ثانیه شماری می کنن.
بر خلاف زیمنس، گوشی های Prototype سونی اریکسون هیچ کجاش این عبارت نوشته نشده و فقط از روی نسخه Firmware شه که میشه فهمید. البته اگه یادت باشه چند وقت پیش ازت خواسته بودم که یه عکس از صفحه اطلاعات گوشیت بذاری که خب در همین راستا بود.
در ضمن اگه احیانا گوشیت هر ایرادی هم داشته باشه چند وقت دیگه می تونی خیلی راحت Firmware اون رو به آخرین نسخه موجود آپگرید کنی و گوشیت تقریبا با یه گوشی جدید برابر بشه.
به نقل از xPlod :نه دوست عزیز، زیاد غصه نخور. شما الان چیزی رو داری که یه کرور آدم تو دنیا دارن برای داشتنش ثانیه شماری می کنن.
بر خلاف زیمنس، گوشی های Prototype سونی اریکسون هیچ کجاش این عبارت نوشته نشده و فقط از روی نسخه Firmware شه که میشه فهمید. البته اگه یادت باشه چند وقت پیش ازت خواسته بودم که یه عکس از صفحه اطلاعات گوشیت بذاری که خب در همین راستا بود.
در ضمن اگه احیانا گوشیت هر ایرادی هم داشته باشه چند وقت دیگه می تونی خیلی راحت Firmware اون رو به آخرین نسخه موجود آپگرید کنی و گوشیت تقریبا با یه گوشی جدید برابر بشه.
به نقل از saeid_2001 :تو اين سايته زده قيمتشو 624$ كه ميشه 559 تومن تو gsmarena هم خوب بهش امتياز داده
http://welectronics.com/gsm/Sony Ericsson/SONYERICSSON_K750.HTML
اينم يك عكس كه با اين گوشي گرفتن دوربينش خيلي خوبه اندازه عكسه هم خيلي بزرگه:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17//GalerieSE2/DSC00016.JPG