• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

K750 یا D600 ؛ مسئه این است!

aragorn_7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az khosusiate har 2ta gooshi etela daram vali mikhastam kasani ke kar ba in 2 ta gooshi ro tajrobe kardan began ke tuye kar che noghate ghovat va zaafi darand chon masalan d600 az nazare SCREEN besyar ba keifiat hast lotfan nazaratuno erae bedin :D :D :cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
D600 خوبه ولی هنوز سامسونگ تازه کاره...مشکلاتی داره چون عدم فول اسکرین کردن فیلم ها....عدم توانایی پخش mp3 در پس زمینه...عدم تعریف کردن محل ذخیره فیلمها و عکسها در جای دلخواه( مموری گوشی یا مموری کارت) نمیشه یه راست میریزه تو مموری گوشی که خب فیلمهاش کیفیتش خوبه و زود 70 مگ گوشی اگه خالی هم باشه پر میشه و از این دست مشکلات که باز هم هست الان یادم نیست

من باشم K750 میگیرم ولی بازم نظر خودتون شرطه

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از aragorn_7 :
az khosusiate har 2ta gooshi etela daram vali mikhastam kasani ke kar ba in 2 ta gooshi ro tajrobe kardan began ke tuye kar che noghate ghovat va zaafi darand chon masalan d600 az nazare SCREEN besyar ba keifiat hast lotfan nazaratuno erae bedin :D :D :cool:

اول كه فارسي تايپ كن ...
دوم كه مسلما سوني اريكسون كا 750 خيلي بهتره ... ملت مگه كم دارن بدن سامسونگو تجربه كنند ! ؟؟؟؟
بهتر بودن كيفيت ال سي دي رو به اون همه برتري مطلق كا 750 ترجيح ميدي ؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اولا فارسی بنویس
ثانیا این رو باید توی مشاوره می زدی
ثالثا تاپیکت تکراریه
رابعا خوش اومدی
خامسا :
مشکلاتی داره چون عدم فول اسکرین کردن فیلم ها
مشکلاتی که گفتی بغیر از این تایید میشه . با فشردن دکمه ی * فیلم رو فول اسکرین نشون میده
راستی از دیگر مشکلاتش کوچیکیه بیش از حدشه که خیلی آزار دهندست

aragorn_7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت فینگلیش نوشتن منو ببخشید
من خودم ته چند روز پیش تصمیم ام رو گرفته بودم که کا 750 بگیرم اما راستش کیفیت عالی صدا و lcd دی 600
منو مردد کرده
لطفا از مشکلات کا 750 هم بگین:blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
مشکلاتی که گفتی بغیر از این تایید میشه . با فشردن دکمه ی * فیلم رو فول اسکرین نشون میده
راستی از دیگر مشکلاتش کوچیکیه بیش از حدشه که خیلی آزار دهندست

جدی؟ دمش گرم....نمیدونستم....:)

یه مشکل دیگه که الان یادم اومد اینه که عکسها یا فیلمها و... توی مموری گوشی روش که میزنی بزرگ نشون میده بعد میشه با فشار دادن جوی استیک به چپ یا راست رفت رو بعدی و قبلی ولی با تعجب زیاد عکسها یا هرچی دیگه روی مموری کارت رو وقتی روش کلیک میکنی و بزرگ میشه دیگه به چپ و راست که میدی نمیره قبلی و بعدی بلکه یه منو باید بیای بالاتر و دوباره رو عکس بعدی کلیک کنی.....خیلی مسخرس:D

و از این دست مشکلات...گفتم هنوز سامسونگ تو این چیزها تازه کاره به قول معروف گوشی هاش یوزر فرندلی نیست

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد برتري كلي كا750 به دي600 حرفي نيست. اما من اگه بخوام بخرم دي600 ميگيرم ! البته با توجه به نياز خودم ميگم. من به شدت روي كيفيت صفحه نمايش حساسم . به طور كلي جديدا از برند سامسونگ خوشم اومده. نوكيا و سوني اريكسون يه مقدار برام تكراري شدن !

در ضمن گوشي سامسونگ اكس 700 كه همين سيستم عامله دي 600 رو داره، عكس ها رو فول اسكرين نشون نميده ... فيلم رو ولي نشون ميده همون طور كه بچه ها اشاره كردن ...

خلاصه اينكه ببين گوشي رو براي چي ميخواي. شايد كا750 از دي 600 بهتر باشه كه حتما هم هست اما شايد معيار هاي تو چيز ديگه باشه. مثلا تك بودن گوشي يا همون كيفيت صفحه يا ...

البته قيمت دي 600 هم بيشتر از كا 750 س. دي 600 الان حدود 310 تومنه. يه سر ديگه هم يه اينجا بزن :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1103&idPhone2=1090

.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم تو انتخاب گوشی موندم ! بین d600 سامسونگ و k750 سونی اریکسون و w800 سونی اریکسون ؟
اصلا فرق k750 با w800 چیه ؟
از طرفی با توجه به یک مورد که شنیدم گوشی های سونی اریکسونی که تو بازار ایران هست ساخت چین هست و گوشی های سامسونگ ساخت کره ، چون تجربه خوبی از خرید جنس چینی ندارم ترجیح میدم d600 رو بخرم . آیا این حرف درسته ؟ ( چینی بودن سونی اریکسون ؟ )

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از farshid14 :
من هم تو انتخاب گوشی موندم ! بین d600 سامسونگ و k750 سونی اریکسون و w800 سونی اریکسون ؟
اصلا فرق k750 با w800 چیه ؟
از طرفی با توجه به یک مورد که شنیدم گوشی های سونی اریکسونی که تو بازار ایران هست ساخت چین هست و گوشی های سامسونگ ساخت کره ، چون تجربه خوبی از خرید جنس چینی ندارم ترجیح میدم d600 رو بخرم . آیا این حرف درسته ؟ ( چینی بودن سونی اریکسون ؟ )

آقا نزنید این حرفارو! اگه همه ی جنسای تولید شده توی کشور چین بی کیفیت و مشکل دار باشن که بازار آمریکا رو باید جمع کنی بزاری دم کوزه...! جنس کره ای بد نداریم یعنی؟ معیار جالبی نیست خلاصه! ولی k750 و w800 ساخت مالزی هم هست;)

بالا