راستی دوستان عزیز یه سوال دارم آیا امکان اینکه باتری ان 95 هشت گیگ رو با معمولی عوض کرد هست ؟
سونی اریکسون بهتره فقط به خاطر شارژ می گم!
راستی دوستان عزیز یه سوال دارم آیا امکان اینکه باتری ان 95 هشت گیگ رو با معمولی عوض کرد هست ؟
اصلا مشکل باتری تو این 8 گیگا عوض شده یا نه ؟ ممنون میشم سریع جواب بدین کارم لنگه!
باتری شون به هم نمیخوره...ضمن اینکه باتری 8 گیگ درسته قویتر شده ولی از اون طرف صفحه نمایش هم بزرگتر شده کلا کسایی که مقایسه کردن گفتن که نسبت به مدل معمولی به جای 25 درصد افزایش که انتظارش میره حدود 10-15 درصد افزایش رو نشون میده در مدت زمان کار...
مطمئني؟ مقايسه GSMArena درمورد عكس هاي K850 و N95 رو حتما ديديد كه... كيفيت فيلم برداري N95 با K850 قابل مقايسه است؟ N95 فقط قدرت باتريه كه كمتر از K850 داره...در غير این صورت K850 با يک دوربين کم نظير و سرعت بالا گزينه ای'ست خوب .
مطمئني؟ مقايسه GSMArena درمورد عكس هاي K850 و N95 رو حتما ديديد كه... كيفيت فيلم برداري N95 با K850 قابل مقايسه است؟ N95 فقط قدرت باتريه كه كمتر از K850 داره...
nazare shoma dar mored N93 i
الان عکس های ان95 رو دیدم خیلی افتضاح است کا850 و ان93 سری آی اون چطوریه
الان عکس های ان95 رو دیدم خیلی افتضاح است کا850 و ان93 سری آی اون چطوریه
من یک گوشی میخوام هم لمسی باشه و هم عکسبرداری و فیلمبرداری خوبی داشته باشه توی موزیک صداش عالی و بلند باشه هدفون هاش منو اذیت نکنند خلاصه تا حد زیادی گوشی من خوشکل باشه که هرکسی دید بگه احسنت این که همه چی داره
آیا W960 i میتونه منو تا حد زیادی سیراب کنه
میخواستم بدونم W960 i وارد ایران شده و اگر شده قیمتش چنده
آیا این گوشی میتونه تا 3 سال نیاز منو برآورده کنه
N95 سرتره یا W960 i
در ضمن کا850 رو هم دیدم میگن درب باتری گوشی بعد از مدتی لق میشه و امکان داره باتری زمبن بخوره
dark knight عزیز ضمن تشکر از شما
من منظور شما از نظر موسیقی این بود که W960 i صداش فقط کیفیت داره و بلند نیست؟
ممکنه صداش بلند نباشه
من امروز یک ریویو کامل توی سایت GSMARENA در موردش خوندم نوشته بود یک دی وی دی رو توی 7 دقیقه میتونه تو هاردش کپی کنه
بعد لوازم جانبی همراه گوشی منو حیرت زده کرده همراش یک USB STAND UP BLUETOOTH هست که دیگه از کابل دیتا استفاده نکنی
خلاصه از دکمه هاش خیلی خوشم اومد بزرگ مخصوص دستان من
چهره گوشی واقعا زیباست
ذهن هر کسی رو مشغول خودش میکنه